2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
دستشویی رفتن رو میدونم چیزی نمیشه. ولی این فرق داشت . این مایع نمیدونم از کجا اومد بود. وقتی واژن خش ...

خب عزیزم چرا زنگ نمیزنی از دکتر بپرسی؟اینقد نگرانی و استرس اصلا برات خوب نیس هر چند من مطمئنم جنین نبوده اصلا ممکن نیس جنین بریزه بیرون عزیزم.ولی برا اینکه خودت خیالت راحت شه زنگ بزن بپرس

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون بچه ها تو رو خدا بیاید مشورت می خام خیلی برام مهمه چون جز شما کسی حالمو درک نمی کنه .کسی کمک ...

ندا جان به نظرم حد اقل به خاطر شرایط روحی خودت و همسرت بهتره انتقال جنینت رو عقب بندازی عزیزم
هر دوتون الان بیشتر از هر زمانی به ارامش نیاز دارین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزدلم . با دعای شما دوستان :*

بخدا اگه خدا بخواد هر چیزی ممکن میشه بارداری ما دیگه از حضرت مریم ک غیرممکن تر نیس ایشالا ک بارداری گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان عزیزم خوبید همگی؟ یه مدت نبودم از همه بی خبرم من دیروز انتقال داشتم دوتا جنین AB سه روز ...

ازی جونم مبارکت باشه عزیزم
ان شاء ا... مامان عید97 هستی  گلم
نگران مایع نباش
منم ترشح ابکی دارم
فکر کنم خیلی ها داشتن و مثبت هم شدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
احتمال خیلی زیاد غلظت خونت بالا باشه اخیرا تست ندادی؟ یعنی بعد پانکچر....

نه بعد از پانکچر ندادم
فقط خود پرستارا تو بیمارستان میگفتن وای چقدر خونت غلیظه
وقتی میخواستن انژیو کت رو عوض کنن میگفتن

سلام دوستای گلم، امیدوارم که حال همتون خوب باشه و انشاالله تو هر مرحله ای که هستید خدا پشت و پناهتون ...

مبارکه عزیزم
قدم نورسیده ات مبارک باشه
خدا 120 سال براتون صحیح و سالم نگه داره
خسته نباشی گلم

متاسفانه اصلا درست راهنمایی ادم نمیکنن فقط سری مریضو از خودشون رد میکنن انگار ما جونمونو از سر راه ا ...

کاملا درست میگی
من الان نظر دکترایی که بچه ها اینجا میگن با دکتر این سریم مقایسه میکنم واقعا کفری میشم
ادم استرس میگیره
اون از روز انتقال که تا 4 ساعت گفتن حق ندارین بلند شین و دست شویی هم فقط با لگن گذاشتن!!
منم که عمرا راضی به لگن نمیشدم 4 ساعت تمام با درد تحمل کردم !!

به خاطر سرفه هم که کلی منو ترسوندن !!
تولت هم که گفتن حتما فرنگی !!

حالا من اصلا به گفته هاشون توجه نکردم و طبق نظر دکتر قبلم دارم پیش میرم
اما خوشحالم اینجا نظر دکترای دیگه رو شنیدم و خیالم جمع شد

کاملا درست میگی من الان نظر دکترایی که بچه ها اینجا میگن با دکتر این سریم مقایسه میکنم واقعا کفری م ...

لاله جون بازم خوبه 4ساعت شمارو خوابوندن مارو 20 دقیقه ای بلند کردن😣

اره ی سری جاها لگن میارن مرکز ما یک ساعت نیم خوابیدیم ک دکتر گفت نیم ساعت اول مهمه

دستشویی هم هر کس خواست بره گفتن برین نگران نباشین چیزی نمیشه

استراحت نسبی حمام ازاد کلا ریلکسن دکترا رویان😂ولی خداروشکر این سری همه دکترایی ک تبحر داشتن بالا سرم بودن

سلام دوستان من آمپول پروژسترونم وانوکساروهردوروتویه ساعت میزنم نمیدونستم واقعاتداخل پیدامیکنه؟امروزر ...

عزیزم نگفتم که نگران بشین بهتره جدا بزنین.....

برا اینکه اثرشو خوب نشون بده.....

عزیزم تایم انوکسانو راحت میتونی جابجا کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com