2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست

من دیروز رفتم مطب طرازی 

خلاصه گفت هایپر شدی و هرسمت ١٠-۱۵‌تاتخمک داری همه سایزی از١٤شروع میشه

گفتم ١٤ و١٥ بدردنمیخوره /؟‌گفت چرا نخوره 

اندومترم گفت خوبه 

متاسفانه انتقال کنسل شد 

ی مریونال اضاف کرد و قرارشد دیروز وامروز دوتا بزنم همراه دوتاگونادوپین 

دوشنبه فقت گونادوپین

سه همه قط فقت هشت شب ٧واحدسینافکت

وتمام

چهارشنبه هم پانکچر

حالم خوب بود ازوقتی دیروز سونوشدم بشدت حالم بده تنگی نفس و زیردلم درد میکنه ونفخ 

خلاصه نترکم خوبه 

بچه ها بشدت برام دعا کنید این سری لااقل جنین باکیفیت داشته باشم ارزو شده برام 

راستی انا جون انتقال من کی میشه ؟؟؟؟؟‌چون میخام بعد عید بشه امکانش هست؟

‌راستی گابرولین هم داد ک بخورم بعدپانکچر

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها بچه ها من لک بینی دارم چی کار کنم؟ فکر کنم دو تا امپول کمه برام شیاف سیکلوژست بذارم د ...

لاله جون شاید لکه بینی  نشونه لانه گزینی باشه فقط مثبت فکر کن و نیاز شد شیاف بیشتر کن

من استرادیول ندادن فقط اکوئین ۱/۲۵ روزی دوتا و شیاف پروژسترون روزی ۳ تا البته خوراکیشو میخورم

سلام بچه ها بچه ها من لک بینی دارم چی کار کنم؟ فکر کنم دو تا امپول کمه برام شیاف سیکلوژست بذارم د ...

لاله جون يكي از دوستان منم كه تازگي انتقال داده همون روز اول لك بيني داشت كه دكتر قبلش گفته بود كه ممكنه بعدش لك ببيني نترس

شايد بخاطر فرو كردن چيزي موقع انتقاله🙈

استرا هم بله دارم من

سه تا استراديول و دوتا اكويين دارم دوستم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

راستي لاله جون صبح ها دوتا امپول پروژسترون و شبها شياف ٤٠٠ دارم

با امگا و ويتامين اي و پراپرانول و فوليك ٥ و آ ا س آ

و گلوكوفاژ يعني همون متفورمين

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام.بچه ها امروز رفتم سونو .دوباره گونال ننوپیور .و ستروتاید نوشت .گفت سه شنبه شب اویترال بزنم .پنج شنبه به امید خدا برم برای پانکچر

گفتن سه روز بعدش انشالله انتقال هست 

اما چیزی که نگرانم کرده ازمایش پروژسترون برام ننوشتن .یادم رفت به دکتر بگم بعد زنگ زدم به ریسس بخش گفت اصلا ما چنین ازمایشی نمی نویسیم گفتم اخه پروژسترون بال باشه عملا اننقال نباید انجام بشه.

یا امام رضا

ممنون از دعاهاي خيرتون چي بگم حالم گرفتس نگرانم كفتم دكتر اخه چرا اينطور شده كيسه ابم كفت اگر مال ديابتت نباشه جنين مشكل گوارشي داره مثل انسداد مري خدايا خودت كمك كن🙏🏻التماس دعا دارم خداكنه تا اخر فروردين بمونه اون تو

ممنون آنا جون. دیروز مشاور ژنتیک یه آزمایشی هم گفت من انجام بدم بنام APCA که مخفف anti-paternal cyto ...

سلام یاس جون خیلی ناراحت شدم انشالله سری بعد بارداری خوبی داشته باشی

واسه آزمایش sdfa شاید جهاد دانشگاهی داشته باشن سوالی بپرس دیگه تا تهران نرید،چون شوهرم سری قبل آزمایش داد توی برگه جواب آزمایش همین گزینه هم نوشته بودن

ببخشید بچه ها آمپول ویتامین دی رو هفته ای ی دونه باید تزریق کنیم یا روزی یکی؟سه تا آمپول دارم

اگه 50000 هست هفته ایه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
گفتم باز برم عکس رنگی بگیرم تا اگه لوله هام بسته بود باز برم لاپرا.اخه سال 92که لاپرا شدم انسداد لول ...

بله امکان عود مجدد هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون من برا دوشنبه از دکتر قلعه باغی وقت گرفتم

حتما همه ی موارد رو بهش یاد اوری کن
اینم یادت باشه که بگی این بار پرد داشتی 

سلام به همه دوستان کسی سابقه خوردن دوفاستون داره، من حدود 12 روزه قطعش کردم ولی پری نشدم چکار کنمم؟ ...

عزیزم گاهی تا دو هفته هم طول میکشه
اگه ال دی نداشتی حتما بی بی بذار شاید مامان شدی