2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم..من امروز آزمایش دادم و بتام اومده پایین ۴۰ شده میدونم ک داره سقط میشه و ترشحات خونی ...

سلام بهار عزيزم ، نميدونم چي بگم واقعا ، حالا آزمايش سوم رو هم بده توكل به خدا ان شا الله كه برات معجزه ميشه و بتات ميره بالا. 

دوستان من صبح رفتم آز دادم عدد بتام ۱۱۷ زده میگم احساس میکنم کمه برای روز ۱۳ انتقال.جنینام سه روزه ب ...

ارمغان جون عالیه به نظرم....تو رو خدا استرس نده به خودت...مهم رشد بتاست.عدد زیاد مهم نیست

مبارکت باشه عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
۲ یا ۳ روزه بود تو رویان گفتن ازاین به بعد جنین ۲ ۳ روزه انتقال میدن میگف جنین ازاول تو محیط رحم رشد ...

جنبن شناس بیمارستان بهمن پیشنهاد داد سه روزه انتقال بده شاید جدیدا روشا تغییر کرده

دوستان!! بنظرتون من ازمایش تیتر تکرار کنم؟ 

روز هفده تکرار کن...زود آزمایش دادی عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ارمغان جون عالیه به نظرم....تو رو خدا استرس نده به خودت...مهم رشد بتاست.عدد زیاد مهم نیست مبارکت با ...

انشالله بزودی مامان بشی پریا جون من از ساعت ۳ جواب گرفتم اومدم نت میچرخم میبینم عدد اکثر آی وی افیا بالاتر از منه بد جور وسواس گرفتم خدا به همه ما رحم کنه روزای سختی گذروندیم و همچنان استرسها ادامه داره

انشالله بزودی مامان بشی پریا جون من از ساعت ۳ جواب گرفتم اومدم نت میچرخم میبینم عدد اکثر آی وی افیا ...

به خاطر اینکه روز هفده ماها باید آزمایش بدیم.زود رفتی دختر....تو رو خدا فکر منفی نکن.لذتشو ببر فعلا....