2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خدمت دوستای خوبم آنا جون منو دریادل جون امروز آز داشتیم بتای من697بود😊😍ممنون از دعاهای خوبتون ...

وای خدایا شکرت مبارک باشه چقدر امروز روحیه گرفتم 

خدایا شکرت😙

سلام بچه ها خوبین؟
من تازه امروز مرخص شدم
دیروز حالم خوب نبود نگه داشتن منو

12 تا تخمک گرفتن !!
پرستار اتاق عمل دوستم بود بعد از به هوش اومدن اومد بالا سرم گفت 12 تا تخم گرفتن ازت ، گفتم مگه میشه 17 18 تا فولیکول داشتم
گفت نیدل به بعضی مناطق نمیرسید !!!
هر چند از قیافه اش معلوم بود راست نگفته

نفخ وحشتناک دارم هیچ دارویی ندارن بهم !!
تخم مرغ هم هر چی منت کردم ندادن
خودشون میگن خونت خیلی غلیظ شده ، اما هر چی گفتم اسپرین بدین ، گفت دکترت نگفته

به هر حال حالم خیلی بده
از همه جا داغونم

ثمین به خدا این دو روز همش فکرم پیش توئه
من رو دومی کم اوردم
واقعا پیش شماهایی که چند بار این مرحله رو تا اخر رفتین هیچی نباید بگم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط ی چیزی رنج آزمایشگاه زده زیر ۱۰ منفی بالای ۲۵ مثبت بتای من ۵۷.۵ ...ب نظرتون خوبه؟ ....همسرم جواب ...

عزیزم مهم رشدشه نه عدد اولیه.....

ایشالله برا هر دوتون رشد عالی داشته باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من بیبی چکم  روز9 منفی شده بود کلا ناامید بودم اصلا شوکه شدم دریادل جون بتات چند بود؟

پس دیدین بی بی ملاک نیست؟

تازه با این بتای خوب بی بی ت منفی شده بوده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آناجون. بنظرتون من و همسرم اگه بخوایم آزمایش کاریوتایپ رو انجام بدیم، بهترین زمانش کی هست؟ یعن ...

عزیزم تحت نظر باش ولی فکر نکنم با انوکسان جای نگرانی باشه.....

میدونی چرا میگم؟

خوب مگه خونریزی سقط چقدره؟

البته چون تجربه شو ندارم دقیق نمیتونم چیزی بگم اما خوب مثلا منی که نه ماه انوکسان زدم و سزارین کردم اون وقت نباید میگفتن دو روز قبل سزارین قطعش کن.....

باید خیلی زودتر قطعش میکردم.....

به نظرم البته به نظر منو طبق برداشتام جای نگرانی نیست ولی تحت نظر باش که احیانا خونریزیت شدید شد کنترل کنن.....

بازم ببینیم دوستان دیگه چه نظری و تجربه ای دارن......

ممنون آناجون. بنظرتون من و همسرم اگه بخوایم آزمایش کاریوتایپ رو انجام بدیم، بهترین زمانش کی هست؟ یعن ...

در مورد کاریوتایپم فکر کنم همین الانم میتونی انجام بدین......

سلام بچه ها خوبین؟ من تازه امروز مرخص شدم دیروز حالم خوب نبود نگه داشتن منو 12 تا تخمک گرفتن !! ...

عزیزم خدارو شکر که به خیر گذشته ایشالله حالت بهترم میشه و هر دوازده جنینت عالی میشن.....

ببین اومدم بگم هر ۱۲ تخمکت شد جنینت......

به فال نیک بگیرش.....

سلام به همه دوستان عزيزم :

اول از همه يه عالمه تبريك به بهار جون و ماماني عزيز ، خيلي خيلي مباركه ، گواراي وجودتون باشه ، بهار جون نگران بتات نباش رشدش مهمه كه بعد از ٤٨ ساعت بايد تكرار كني .

ستايش جون خدا رو شكر كه حال خودت و ني ني ات خوبه ، نگران شياف نباش من هم تا ١٥ روز پيش هنوز شبي يك شياف رو داشتم . سلكسان هم كه معمولا تا دو روز قبل از سزارين هست ، البته دكتر من يك هفته قبل از سزارين قطع ميكنه .

افسون جون منتظر مامان شدن شما هم هستيم .

ياس عزيز خيلي خيلي ناراحت شدم خانمي ، اتفاقا ديروز خيلي به يادتون بودم ، ان شا الله به زودي يه داداش يا آبجي براي پسرت مياري . توكل به خدا .

آتريسا جونم واقعا نميدونم چي بگم من هميشه خيلي به ياد شما و دوستاني هستم كه خيلي وقته داريد تلاش ميكنيد ، نظر من هم با آنا جون يكي هست يه چند ماهي زمان بديد به خودتون بعد تصميم بگير چي كار بايد بكني ، ان شا الله كه بهترين راه جلوي پات قرار بگيره .

لاله جون ان شا الله با همين تخمكها جنينهاي خوبي برات تشكيل بشه و همين دفعه مامان بشي عزيزم .

بقيه دوستان هم كه اسماشون توي ذهنم نيست ولي هميشه به ياد همشون هستم ان شا الله زود زود خبر مامان شدنشون رو همينجا بيان بگن . 

راستی انا جون یه چیزی فکرمو مشغول کرده بهم نخندی😁،میگم این سلکسانی ک دور ناف میزنم تو چش و چال بچم نره نوک سوزن،شما هم تا اخر بارداری دور ناف میزدی۹۰درجه؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام به همه دوستان عزيزم : اول از همه يه عالمه تبريك به بهار جون و ماماني عزيز ، خيلي خيلي مباركه ، ...

به به سلام مامان سبحان عزیز،مرسی عزیزم از نگرانی درومدم، خداروشکر شمارش معکوس برا زایمانت شروع شده،ان شاءلله پرنسست سالم و سلامت بیاد بغلت

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
عزیزم تحت نظر باش ولی فکر نکنم با انوکسان جای نگرانی باشه..... میدونی چرا میگم؟ خوب مگه خونریزی سق ...

ممنون عزیزم. منم همین نظرو دارم. اما اون خانوم دکتر اورژانس میخواست منو مجبور به کورتاژ کنه! براهمین ترسوند منو! من منتظر خونریزی طبیعی میمونم. توکل بخدا. اینبار شاید برم کلینیک ابن سینا شاید یه راه جدید بهم گفتن! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام به همه دوستان عزيزم : اول از همه يه عالمه تبريك به بهار جون و ماماني عزيز ، خيلي خيلي مباركه ، ...

ممنون مامان سبحان جون. ان شالله خدا نی نی شمارو حفظ کنه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

تبريك ميكم به دوستاني كه مثبت شدند الهي شكر الهي دل همه شاد بشه 

ياس جان ناراحت شدم وشايد حرفم تكرار باشه باز خداروشكر پسر گلت رو داري و انشالله دوباره مامان ميشي🐥🐥

مامان سبحانم كه خداروشكر اخر راه رسيد الهي روزي همه بچه ها 🙏🏻

التماس دعا دارم كه بارداري منم به انتها برسه دكترام نااميدن ولي توكل بخدا