سلام دوستان صبح تون بخیر
من دیروز ویزیت شدم با یه دکتر جدید..میخواستم نظرشون رو بدونم ایشون به نکته خیلی جالبی اشاره کردن..واسه شما تقریبا همه کاری انجام شده پی ار پی سرم هپارین و...اما چون نتیجه ای نگرفتید با اینکه جنینهای خوبی هم داشتید دیگه راهی نمونده که نرفتی
● پس میتونی شانستو خارج از کشور مثلا انگلیس امتحان کنی بدلیل مجهزتر بودن و مثلا از تایم لپس استفاده میکنن عکسبرداری مرحله ای از جنینو..
دیگه واقعااا این جدیدترین پیشنهادی بود که داشتم😐🙃
فک کنم برم دنباله نخود سیاه بهتر باشه..از کجا معلوم اینهمه هزینه کنم و باز همین نشه..حالا میتونم برم سوئیس پیش خواهرم اما بعید میدونم چون دکتر گفتن حتی آلمان هم مثل همینجاست تو این زمینه
دوستان خوبم شما کم و بیش از روند درمانیه من اطلاع دارید..
●شما خدای نکرده اگه جای من بودید کدوم راه رو انتخاب میکردید؟؟؟؟
●خودم که راه سوم رو که برم پی زندگیم و دیگه بیخیال این قضیه بشم رو از ذهن میگذرونم
●خب دیگه کم کم دارم به پایان راه نزدیک میشم..این برنامه پایان ناباروری هم الان میفهمم مضمونش رو یعنی به هر شیوه ای سارو تخمک اهدایی و
...و البته خیلی کمک کننده س اما منظورم اینه پیشرفتشون در این حد بوده که بگن ناباروری دیگه وجود نداره...
هنوز اونقدری پیشرفت نداریم تو این زمینه چون دلشون نمیخواد تجهیزاتشون رو کامل کنن..●حتی دکتر گفتن واسه پی جی اس خارج بهتر از اینجاااست!!!!
حتی دغدغه دارو میگن بدلایل مختلف داروی خارجی توزیع نمیشه که ایرانی استفاده کنیم بعد از سود خرید دارو توسط ما شرکت های ایرانی سعی کنن داروهای بهتری تولید کنن..اصلا به وضی