2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست
فداتشم مررسی انشالله همه کسایی که منتظر هستن مامان بشن  ببخشید تورک آنا جون من از موقع انتقال ...

روز چنذی؟؟ 

منم همینطورم الان نصفه شبه از شدت نفخ و باد بیدار شدم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
انای عزیزم 4تا hcg داده.دقیقا 13 انتقال هم یه نصف باید بزنم.اینم فکر کنم تا 5 روز حتی بی بی چک هم مث ...

عزیزم متوجه شدم.....

ببین فکر نکنم اثر نصف هاش سی جی تا پنج روز بمونه......

والا من تو میکروی دومم روز ۵ هاش سی جی کامل داشتم اما بتای روز ۱۴م زیر ۱ بود......

یادمه اون زمان یکی از دوستانم مثل من هاش سی جی داشت سه روز بعد فکر کنم بی بیش منفی شده بود.....

اگه بتونی صبر کنی که عالیه اما دیدی نمیتونی بی بی نذار ولی دیگه آز بدی عددش میگه که برا هاش سی جی هست یا مال بارداریه.....

یادمه یه بار یکی از دوستان دو روز قبل آزش هاش سی جی داشت بتاش ۲۵ شده بود......

فکر کنم اگه قرار باشه به خاطر هاش سی جی باشه عددش خیلی باید پایین باشه وگرنه مثلا بتات ۲۰۰ به بالا بشه دیگه برا بارداریه نه هاش سی جی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون کجایی دخمل؟

بیا یه خبری از خودت بده!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان صبح تون بخیر

من دیروز ویزیت شدم با یه دکتر جدید..میخواستم نظرشون رو بدونم ایشون به نکته خیلی جالبی اشاره کردن..واسه شما تقریبا همه کاری انجام شده پی ار پی سرم هپارین و...اما چون نتیجه ای نگرفتید با اینکه جنینهای خوبی هم داشتید دیگه راهی نمونده که نرفتی

● پس میتونی شانستو خارج از کشور مثلا انگلیس امتحان کنی بدلیل مجهزتر بودن و مثلا از تایم لپس استفاده میکنن عکسبرداری مرحله ای از جنینو..

دیگه واقعااا این جدیدترین پیشنهادی بود که داشتم😐🙃

فک کنم برم دنباله نخود سیاه بهتر باشه..از کجا معلوم اینهمه هزینه کنم و باز همین نشه..حالا میتونم برم سوئیس پیش خواهرم اما بعید میدونم چون دکتر گفتن حتی آلمان هم مثل همینجاست تو این زمینه

دوستان خوبم شما کم و بیش از روند درمانیه من اطلاع دارید..

●شما خدای نکرده اگه جای من بودید کدوم راه رو انتخاب میکردید؟؟؟؟

●خودم که راه سوم رو که برم پی زندگیم و دیگه بیخیال این قضیه بشم رو از ذهن میگذرونم

خب دیگه کم کم دارم به پایان راه نزدیک میشم..این برنامه پایان ناباروری هم الان میفهمم مضمونش رو یعنی به هر شیوه ای سارو تخمک اهدایی و

...و البته خیلی کمک کننده س اما منظورم اینه پیشرفتشون در این حد بوده که بگن ناباروری دیگه وجود نداره...

هنوز اونقدری پیشرفت نداریم تو این زمینه چون دلشون نمیخواد تجهیزاتشون رو کامل کنن..●حتی دکتر گفتن واسه پی جی اس خارج بهتر از اینجاااست!!!!

حتی دغدغه دارو میگن بدلایل مختلف داروی خارجی  توزیع نمیشه که ایرانی استفاده کنیم بعد از سود خرید دارو توسط ما شرکت های ایرانی سعی کنن داروهای بهتری تولید کنن..اصلا به وضی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
افسون جون خوبی، انتقال دادی؟

سلام ستايش جون

خوبي

ني ني مون چطوره😍😍

اره ٥-٦ روزي ميشه انتقال دادم خيلي برام دعا كن دوستم

تو اين سري چه علائمي داشتي ستايش جون؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام،امیدوارم شما و بقیه بچه های تایپیک خوب و خوش باشن نی نی منم خوبه خداروشکر

سلام عزیزم چه قدر خوشحال شدم میبینم حال خودت و وروجکت خوبه.....

سلام عزیزم چه قدر خوشحال شدم میبینم حال خودت و وروجکت خوبه.....

قربونت برم انا جون، راستی انا جون من برا شیافم با دکتر صحبت کردم ب جاش امپول بده قبول نکرد از طرفی همش میگه از دکتر تهرانت بپرس،دکتر عارفی هم ک فقط باید حضوری بری پیشش ک برا من مقدور نیست، میگم شیتف سیکلوژست برا بچم ضرر نداشته باشه یه وقت؟!روزی یکی دارم میزنم،سلکسانم ک روزی یکی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام ستايش جون خوبي ني ني مون چطوره😍😍 اره ٥-٦ روزي ميشه انتقال دادم خيلي برام دعا كن دوستم ...

سلام عزیزم خداروشکر خوبیم، ان شاءلله اینبار دیگه مامانی،حتما دعا میکنم برات

من همش حس پری داشتم، روز پنجم بی بیم هاله انداخت، واس همین زیاد استرس نگرفتم ولی از روز ۵ تا ۸ هفتگی لک بینی داشتم درد پری هم ک زیاد داشتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام تورک جون من دیرور رفتم سونوومتاسفانه یکی تخمک سایز 18داشتم ویکیش کیست شده بود کلی ناراحت شدم ویادم رفت ازدکتربپرسم که پنج تا امپول اخری رو بزنم یانه  دکتربهم دارو ندادگفت اقدام کنید شاید همین یکی بگیره وبعدبرم پیشش حالا نمیدونم برم سری اخرامپول رو بزنم یانه ممنون میشم راهنمایی کنی 

سلام بچه ها کسی درمورد بیمارستان معتضدی کرمانشاه اطلاعی داره؟

سلام عزیزم بیمارستان دولتی هست طرح 85 درصدم توش اجرا میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین