2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
چه مسخره خوب اون یکی رو هم انتقال میدادن دیگه.انشالله که هر دوتاش به نینی تبدیل شدن و به دلت چسبیدن

ثمین جون خیلی خیلی از دیدن امضات خوشحال شدم آفرین به تو عزیزم انشالله خدا بهت دوتا نی نی سالم و سلامت بده 

خودمم متوجه نشدم که چرا اون یکی رو انتقال ندادن انگاری که فقط بخوان دوتا انتقال بدن 

حالا هرچی قسمته بهش فکر نمیکنم

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا اگه الان دم دستم بودی یه کتک مفصل میزدمت...... دختر این چه سوالیه؟ روز یازده انتقالی داری ب ...

عزیزم واسه انتقال جنین گفتم چند ماه باید بگذره ؟

پانکچر خدا نکنه نیاز بشه هنوز خستگیش و زجراش تو تنم هست انشالله همه دوستان و منتظرا طبیعی باردار بشن 

سلام خانمای گل فردا آز دارم برام دعا کنید🙏

عزیزم بهترینارو برات آرزو میکنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خانوماي گل من فردا ميرم پانكچر، دلدرد دارم اساسي، ممنون ميشم با دلاي پاكتون دعا كنيد جنينهاي خوبي تشكيل بشه، و يه سوال فردا بهم ميگن چندتا جنين شد يا چند روز بعد؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
راستی یادم رفت بگم من سه تا جنین داشتم که رویان گف برای همه جز افراد بالای سی و هفت سال اونم استثناه ...

نميدونم از كي اينطوري شده چون براي من سري اول ٣ تا انتقال دادن كه سقط شد و همون موقع براي يكي از دوستام هم ٣ تا انتقال دادن كه الان دو قلو پسر داره ٨ ماهه . ولي اين سري براي من هم همين كار رو كردن يك بسته ٣ تايي رو باز كردن ولي ٢ تا انتقال دادن . 

سلام من دیروز صبح انتقال دادم 😁😁😁😁

به سلامتی عزیزم.......

منتظر بتای تپلتیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم واسه انتقال جنین گفتم چند ماه باید بگذره ؟ پانکچر خدا نکنه نیاز بشه هنوز خستگیش و زجراش تو تن ...

عزیزم برا انتقالم ایشالله که نیاز نمیشه گفتم میام میزنمتا!!!!!

خانوماي گل من فردا ميرم پانكچر، دلدرد دارم اساسي، ممنون ميشم با دلاي پاكتون دعا كنيد جنينهاي خوبي تش ...

عزیزم به سلامتی کلی تخمک و جنین خوب برات آرزو دارم......

عزیزم هنر کنی بفهمی چند تخمک داشتی......

جنین رو فردا نمیگن......

سلام به همه  دکترم برام امپول ستروتاید نوشته ولی اصلا پیدا نمیکنم . اصلا پیدا نمیشه. باید چکار ...

عزیزم اکثر دوستان معادلشو گرفتن......

سلام به همه  دکترم برام امپول ستروتاید نوشته ولی اصلا پیدا نمیکنم . اصلا پیدا نمیشه. باید چکار ...

ضروری بودن که ضروریه بزنی حالا یا خودشو یا مشابهشو......

سلام دوستان من روز پنجم انتقالم دو روزه از شدت نفخ دارم می ترکم غذای نفاخم نخوردم اصلاااااااا&nbs ...

عزیزم از داروهاته......

به دکترت بگو شاید داروی برات تجویز کنه کمکت کنه.....