2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
گریه چرا الان باید خوشحال باشی. ناراحت نباش بابت کم بودن تعداد. همین یکی کارت راه می ندازه ها. بازم ...

ماشالا زیادتر از من هم داری که 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام بر همگی من برای دومین بار پانکچر شدم. هشت تا تخمک داشتم و هشت تاش جنین شد. بهم گفتن چهارتا کیفی ...

خوبي سها ستاره جان ؟ عزيزم خدا رو شكر كه ٨ تا جنين داري ، نگران گريدشون نباش ، ان شا الله آندومترت هم خوب رشد ميكنه و با همين جنينها مامان ميشي ، نميدونم ولي چرا همه جنينهات رو توي يك بسته ذخيره كردن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.کم و بیش از مشکل من خبر دارین.من روز 16 انتقال بتام 37 بود 48 ساعت بعد 47 دوباره 48 ساعت بعدش آز دادم 40 بود ک همون شب رفتم دکتر و سونو کرد و گفت ی کیسه هست ولی جنین نیست و احتمال بارداری خارج از رحم داد و گفت سونو و آز باید تکرار بشه ک دقیقا یک هفته بعد آز رو تکرار کردم و بتا 221 بود و سونو هیچی نشون نداد جز ی کیست در تخمدان راست و دکتر گفت خارج از رحمی و باید بستری بشی و تحت نظر باشی.روز بعد ک خواستم برم بیمارستان منشی دکترم از یزد تماس گرفت و جویا شد ک آیا باردارم یا ن و من همه چی رو توضیح دادم و بعد از مشورت با دکتر تماس گرفت گفت دکترت میگه یک هفته صبر کن ولی من از ترسم دیروز رفتم بیمارستان ک اونجا معاینه داخلی کردن و گفتن چون فعلا درد نداری برو و منو ب یک دکتر دیگه معرفی کرد ک باز آز و سونو نوشت و امروز در سونو چیزی جز کیست نبود و بتا 370 شده ک دکتر گفت احتمال خارج از رحمیه پرسیدم چطور سونو واژینال نشون نداد گفت ممکنه جایی باشه ک با سونو دیده نشه حالا موندم ک باید چ کار کنم خیلی میترسم کسی تجربه ای تو این زمینه داره یا ن ممنون میشم کمکم کنید دیگه خسته شدم

میدونی آنا جون هرروز عصبی تر از روز قبلم همش میگم چرا دکترم اینقدر بی توجه بود نسبت بهم .میگم شاید ا ...

عزیزم یه سوال.طرح 85 درصد توی بیمارستان دولتی انجام میشه.باید پیش دکتر های اونجا ویزیت بشی یا میشه برم پیش دکتر خودم ولی اونجا انتقال بدم

خوبي سها ستاره جان ؟ عزيزم خدا رو شكر كه ٨ تا جنين داري ، نگران گريدشون نباش ، ان شا الله آندومترت ه ...

منم نمی دونم گفت روز انتقال جنین خوب در مياریم آماده انتقال و بقیه رو برات دوباره فریز می کنیم. یعنی ميشه جنین ذوب شه دوباره فریز شه؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
مبارککککککتتتت باشه عزیز دلم، دکترت کی بود؟ 

فدات گلم.نیره خادم مشهد

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
عزیزم مامان شدنت مبارک،بار اول بود که انتقال داده بودی؟

دفعه چهارمم.ممنون خانمی

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
فدات بشم حق داري، من تو سيكلم، روز ١١، امروز حالم نرمال نيست

پانکچر یا انتقال؟

ایشالله چیزی نیست عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای خداجونم چقد ذوق کردم عزیزم مباااارکه

انشالله روزی همتون سرنمازام دعاتون میکنم

سلام بر همگی من برای دومین بار پانکچر شدم. هشت تا تخمک داشتم و هشت تاش جنین شد. بهم گفتن چهارتا کیفی ...

عزیزم خدارو شکر ببین همه چی داره خوب پیش میره.....

عزیزم با جنین سی هم جواب گرفتن چه برسه به آب و بی!!!!!!

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو میدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان.کم و بیش از مشکل من خبر دارین.من روز 16 انتقال بتام 37 بود 48 ساعت بعد 47 دوباره 48 ساعت ...

عزیزم حواست باشه و پیگیر باش شایدم ایشالله هر چیه به خیر میگذره.....

منم نمی دونم گفت روز انتقال جنین خوب در مياریم آماده انتقال و بقیه رو برات دوباره فریز می کنیم. یعنی ...

بله میشه نگران نباش......