2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046182 بازدید | 684501 پست

سلام بچه ها ممنون بابت تبریک و خوشحال شدنتون ببخشید نتونسم یکی یکی جوابتونو بدم

ان شالله همگی ب زودی عین من سورپرایز بشین و بشه بهترین روز زندگیتون.

ببخشید حالا یه سوال دارم

من شنبه که رفتم گعت6هفته و 1روز قلبم داره خدارو شکر

اما استرس گرفتم که چرا پس هیچ علائمی ندارم؟ایا این علائم نداشتن بد نیس؟ن تهوع،ن سینه درد،هییچی انگار ن انگار که حاملم.

همین علائم نداشتنا بد نیس؟

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
نکنه این یه نشونه اس و من اگه چند بار دیگه ام میکرو کنم با تمام بررسیهام بازم خدا نخواد که بشه وقتی ...

جنین فریز باز داری؟این چه حرفیه دختر من سیزدهمین انتقالم مثبت شد حالا خدا نخواست و نموند ولی بهرحال مثبت شد تلاشتو ادامه بده صبر کن مطمئن باش ی روزی ما هم مادر میشیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نکنه این یه نشونه اس و من اگه چند بار دیگه ام میکرو کنم با تمام بررسیهام بازم خدا نخواد که بشه وقتی ...

عزیزم خدا خدا می خواد اینطور نگو . یه روز سرتو می گیری بالا می گی خدایا شکرت پس الان وقتش بود

یا امام رضا
جنین فریز باز داری؟این چه حرفیه دختر من سیزدهمین انتقالم مثبت شد حالا خدا نخواست و نموند ولی بهرحال ...

ثمین جان دیگه فریز ندارم

میگم اگه خدا نمیخواد  شاید حالا حالاها خدا برای من نخواد.... چرا انقدر تو این راه زجر بکشم

من تو 2 تا انتقال اخیرم همه چیو بررسی کردم و فقط خواست خدا نبود

جات خالی من اول مخ همسر رو مثل سالاد شیرازی میکنم بعد میام اینجا غر میزنم :))))))))))))))))))))))

پس خوبه همسرت کیسه هوایی شده برا ما.......

خخخخخخخخخخ.....

الهی مواظبش باش تو بیا همه غراتو به ما بزن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وی درباره نحوه مراجعه متقاضیان واجد شرایط برای دریافت کمک‌های بنیاد برکت افزود: در این طرح، بنیاد بر ...

پس با این اوصاف نمیتونن دوستان دور بزنن این قضیه رو!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وی درباره نحوه مراجعه متقاضیان واجد شرایط برای دریافت کمک‌های بنیاد برکت افزود: در این طرح، بنیاد بر ...

البته من کلا برا کسایی که شامل طرح نمیشن رو توصیه نمیکنم این قضیه رو دور بزنن......

چون کسایی که واقعا واجد شرایطن ممکنه نتونن از حقشون استفاده کنن.....

اما بحث سرم رو واقعا نمیتونم درک کنم چرا تایید نمیکنن خوب یا باید تجویز نشه وقتیم تجویز شد دیگه باید تایید کنن.....

اگه کلا بگن مثلا به کسایی که از پس تهیه ش بر نمیان شامل میشه باز یه چیزی هر چند که فکر کنم خوب چون هزینش کم نیست و معمولا تا چند ماه باید تجویز بشه شامل خیلیا بشه.....

اما اینا دارن میگن فقط برا کسی که بارداره یا سقط کرده شامل میشه پس این به این معنیه که کسایی که باردار نیستن یا سقط نکردن ولی مشکلشون از نظر فوق تخصص تشخیص داده شده، شامل نمیشه خوب اگه اینطوره عملا همکاراشونو و تشخیصشونو زیر سوال میبرن......

خوب من و امثال منی که بدون سرم + نمیشدنباید برن غاز بچرونن؟

14 تومن 

اووووووه.....

لاله هپارینم گرون شده؟

ایرانیه یا خارجی؟

آنا جون  من برای بار پنجم آزم منفی شد اشکام دیگه بند نمی یاد..... خدا چرا اینهمه دردو رنج مارو ...

عزیز دلم به خدا نمیدونم چی بگم؟

خیلی سخته......

عزیزم کاریوتایپ دادین؟

همسرت دی اف آی داده؟

کاریوتایپ داده؟

به خدا زبونم قاصره چون قشنگ میفهمم چه دردی داری الان.......

فقط میتونم از خدا طلب راهکار و معجزه کنم.....

سلام عزيزان، امروز عصر دكترم نيست و بهم نامه داده بود كه صبح پيش همكار معتمدش سونو بشم، من شنبه ١١ ت ...

عزیزم اولا دقت دستگاها شاید فرق کنه همون دستگاه بود یا جای دیگه بود کلا ویزیتت.....

بعد مثلا دکتر من گلا به دردبخورارو میشمرده شاید به خاطر این و تفاوت سلیقه دکتر اینطوری شده.....

یا شاید به قول دکترت چند تایی از دید پنهون بوده.....

فمرتو درگیر نکن چون واقعا نمیشه نظر داد.....

ایشالله بعد پانکچر خیالت راحت میشه......

آره لاله جان تویه کل دفترچه ی من تنها ازمایشی که ظهیری برام نوشت فقط آز بتا بود .لاله به نظرت من با ...

عزیزم خوب انتقال فریز بوده نمیشه با فرش مقایسه کرد تورو خدا دیگه انقدر تو گذشته گیر نکن اینطوری گذشتهت میشه سنگ پیش پای آیندت و نمیذاره جلو بری ها.....

سلام بچه ها ممنون بابت تبریک و خوشحال شدنتون ببخشید نتونسم یکی یکی جوابتونو بدم ان شالله همگی ب زود ...

عزیزم منم ۶ هفته و ۳ روز قلبو دیدم اما تا ماهها علامت نداشتم...

عملا اولین علامتم همون تکوناش بود یکیم دقیق یادم نیست کی شروع شد اما سردردای وحشتناکی خیلی بعد سونوی قلب شروع شد و تا ماه ۴ بود که ایشالله تجربش نمیکنی.....

ویار میاو و سینه درد و هیچ چی هیچی نداشتم......

عزیزم منم ۶ هفته و ۳ روز قلبو دیدم اما تا ماهها علامت نداشتم... عملا اولین علامتم همون تکوناش بود ی ...

ممنون عزیزم که جواب دادی.

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  
ثمین جان دیگه فریز ندارم میگم اگه خدا نمیخواد  شاید حالا حالاها خدا برای من نخواد.... چرا انقد ...

عزیزم خواستن و نخواستن خدا اون چیزی نیست که فکر کنی خدا بهترینارو برا تک تکمون میخواد......

همه بهترینام زمان بهتری دارن.....

تو تلاش و صبوری داشته باش ایشالله به زودی جواب میگیری......

آنا جون  من برای بار پنجم آزم منفی شد اشکام دیگه بند نمی یاد..... خدا چرا اینهمه دردو رنج مارو ...

متاسفم عزیزم هیچی نمیتونم بگم واقعا نمیشه با حکمت و خواست خدا درافتاد فقط میتونم برات دعا کنم خدا بهت صبر بده و هر چی ک صلاح و مصلحتته جلوت قرار بده. خدا خودش همه رو کمک کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین