2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
عزیز دلم این چه حرفیه....اینجا حرفاتو نگی کجا بگی دختر خوب ببخشید اگه این حرفو زدم...فکر کردم شاید ...

عزیزم حرفی نزدی که
اون قدر زندگی سخت شده که به سختی میشه چند تا هندونه رو با هم بلند کرد
ما هم خرید خونه و عمل علی و میکرو برامون شده چند تا هندونه ی گنده که متاسفانه مجبور هم بودیم همه اش رو با هم برداریم
حالا حالا هم زیر سقط های کمر شکن وام هامون هستیم
اما همین که عمل علی خوب و عالی پیش بره میکروی خودم هم نتیجه بخش باشه و زحماتم هدر نره ، برام کافیه
مادیات باز هم با تلاش به دست میاد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیزم. واقعا دردناکه از اون بدتر اینه که دولت همش پشت دکتراست تا حالا 100 بچه رو کشته با یه پو ...

عزیزم متاسفم فدات بشم
من درکت میکنم
چون مامان خودم بعد از من دو تا پسر به دنیا اورد هر دو بعد از چند روز از دنیا رفتن
من اب شدن مادرم رو دیدم بعد از اون دو تا اتفاق
خیلی سخته خیلی زیاد
اما امیدوارم خداوند همون جور که بعدا برای مادرم جبران کرد و یه پسر دیگه بهش داد ، با یه پسر دیگه جای خالی فرشته ات رو برات پر کنه
توکل به خدا عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم متاسفم فدات بشم من درکت میکنم چون مامان خودم بعد از من دو تا پسر به دنیا اورد هر دو بعد از چ ...

ممنون عزیزم انشالله

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
عزیزم حرفی نزدی که اون قدر زندگی سخت شده که به سختی میشه چند تا هندونه رو با هم بلند کرد ما هم خری ...

عزیزم الان همه تو فشارن حق داری به خدا...منم خودم دلم واسه این هشت میلیونی که واسه میکرو هزینه کردم سوخت..شوهرم کارش سخته   خیلی تلاش میکنه...ولی چه میشه کرد...واقعا هم ایشالا انقدر نتیجه کارهاتون شیرین میشه به امید خدا که تلافی همش در میاد

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مرسی انا جون... الان نگاه کردم نرمالش زده باید بیشتر ۲۰باشه شوهرم ۲۳ هست.

خدارو شکر عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم . دکترم چیزی بهم نگفت. فقط امروز سونو کرد . گفت رحم 7 که خوبه و فولیکول 11. نگفت چندتا ف ...

عزیزم تعداد تخمکات که تا پانکچر نکنی اصلا معلوم نمیشه عملا تعداد فولیکولاتو میشمره.....

بله اون فولکولهای با سایز مناسب قابل شمارشن تقریبا حالا نهایت به چند تا بهش اضافه بشه.....

عزیزم روز پانکچر یعنی روز تخمک کشی یا همون تخمک گیری.....

پانکچر تحت بیهوشیه و با سرنگ محتویات فولیکولارو میکشن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم . دکترم چیزی بهم نگفت. فقط امروز سونو کرد . گفت رحم 7 که خوبه و فولیکول 11. نگفت چندتا ف ...

تغذیتم از کسی تقلید نکن باید ببینی چیا با بدنت سازگاره.....

مثلا من طبعم سرده مجبور شدم فقط گرمی بخورم چه قبل انتقال چه بعدش اما بعضیا قبلش گرمی میخورن بعدش سردی بعضیام قبلشم سردی و گرمیو با هم میخورن بعد انتقالم با رعایت اعتدال پیش میرن خلاصه قانون تغذیه فقط مناسب طبع و شرایط هر فرد پیش رفتنه.......

عاها عزیزم  بنظرت دگترم ک دکتر خودتم بوده این نامه رو میده؟؟؟؟

راست میگیا.....

حواسم نبود.....

فکر نکنم بده چون از اینکارای مثلا غیر قانونی نمیکنه اما باز تلاشتو بکن ببین چیکار میکنه......

ممنون عزیزم. واقعا دردناکه از اون بدتر اینه که دولت همش پشت دکتراست تا حالا 100 بچه رو کشته با یه پو ...

فقط میتونم بگم خدا برات جبرانش کنه.....

ممنون رز عزیزم من یه عذر خواهی به همه ی بچه های اینجا بدهکارم احساس میکنم این چند وقت مثل ننه غر ...

عزیزم اینجا غرامونو نزنیم پس کجا بزنیم؟

میخوایی مخ شوشوهارو تلیت کنیم؟

ممنون عزیزم دقیقا استرسم برا همینه مشکل نه تعداد تخمکه در نهایت نه اینکه الان انتقال میدن یا دو ماه ...

عزیزم کاملا درکت میکنم...انشالله جنینهات همشون گرید A بشن و خیلی زود بیای و خبر مادر شدنتو بدی بهمون..

د 

سلام و صبح بخیر.شایلین جون و ستایا عزیزم ایشالا مبارکتون باشه و این دورانو ب خوشی سپری کنین و نی نیای گلتونو سالم بغل کنین ایشالا برا بقیه بچه ها و بعدشم خودم. 

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها کسی هست ک از طرح85 درصد یا از بنیاد برکت استفاده کرده باشه؟میخوام بدونم با طرح85 درصد هزینه میکروش چقد شده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین