2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
وای عزیزم خدا کمکت کنه فقط  سلامتی ب همسرت بده و عملش خوب پیش بره ی عالمه جنین خوب تشکیل ومام ...

ممنون عزیزم

عزیزم در مورد گرفتن تاییدیه یه پست برات گذاشتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم دقیق نمیشه گفت معمولا زود زود باشه ۱۱-۱۲ هست الی ماشالله..... یادمه یه بار یکی از دوستات ۲۷م ...

عاها عزیزم 

بنظرت دگترم ک دکتر خودتم بوده این نامه رو میده؟؟؟؟

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون شما روز چند سیکل ای وی اف هستی؟

امروز روز 11 هستم
فردا که میشه روز 12 سیکلم دوباره سونو میشم و احتمالا 4 شنبه پانکچر دارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
رز جون من یکی رو میشناسم که محبور شد برای گرفتن تاییدیه سرمش این کارو کنه: یکی از دوستانش که باردار ...

ادم حامله از کجا گیربیارم چجوری اونوقت ب اسم خودم ببرم از بدم

خدالعنتشون کنه همین ٣میلیون ازکجابیارم 

اره بخدا ادم دروغگو و همه چی میکنن

خب بچه ها  امشب شکر خدا بعد از تقریبا دو ماه پر استرس حالم خوبه امروز رفتم پیش دکتری که قرار بو ...

خعلی خوشال شدم برات عزیزم 

انشاله پراز جنین های خوب داشته باشی و هرچه زودتر انتقال بدی ومادرگانیت جشن بگیریم 

ادم حامله از کجا گیربیارم چجوری اونوقت ب اسم خودم ببرم از بدم خدالعنتشون کنه همین ٣میلیون ازکجابیار ...

رز عزیز من ماه گذشته تاییدیه گرفتم، سه تا رو 325 تومن بهم دادن با بیمه تامین اجتماعی، من رفتم روبروی پارک لاله دفتر اسناد پزشکی تایید کرد بعد از داروخانه 13 آبان خریدم، من سابقه دوتا ای وی اف ناموفق داشتم با همون تایید کرد؛ با رییس اونجا صحبت کن، حداقل یه تخفیف میده؛ آخه دیدم اونجا بودن البته اگر بیمه شما تامین اجتماعی باشه

عزیزم احتمالا همون بار اول که خوب پاسخ داده چون اولین بارت بود خوب بوده رفلکس بدنت....... دفعلا بعد ...

والا یادم نیست چه داروهایی تویه ابن سینا میدادن بهم ولی سینافلت یادمه میدادن بقیش یادم نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
امروز روز 11 هستم فردا که میشه روز 12 سیکلم دوباره سونو میشم و احتمالا 4 شنبه پانکچر دارم

ان شاالله که همه چی خوب پیش بره و خوش خبر باشی در ادامه 

شما سه روز از من جلوتری .

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
میدونم پریا جان خودم همیشه معتقدم که دکتر خیلی موثره ولی متاسفانه دلیلم مساله ی مالیش هست شوهرم بعد ...

عزیز دلم این چه حرفیه....اینجا حرفاتو نگی کجا بگی دختر خوب

ببخشید اگه این حرفو زدم...فکر کردم شاید ترس داری از عوض کردن دکتر و نمیخوای ریسک کنی.

الهی که انقدر دستتون باز شه که بهترین براتون پیس بیاد خانمی💞💞💞💞

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
خیلی متاسفم عزیزم واقعا درد ناکه این جور سهل انگاری ها واقعا غیر قابل بخشش هست امیدوارم خداوند ب ...

ممنون عزیزم. واقعا دردناکه از اون بدتر اینه که دولت همش پشت دکتراست تا حالا 100 بچه رو کشته با یه پولی دهن همرو میبنده نمیدونم چرا پروانه پزشکیشو باطل نمیکنن با خیال راحت داره تو مطبش کار میکنه من در حسرت آغوش پسرم دارم میسوزم.

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
ادم حامله از کجا گیربیارم چجوری اونوقت ب اسم خودم ببرم از بدم خدالعنتشون کنه همین ٣میلیون ازکجابیار ...

رز جون اگه ازمایشگاه اشنا داری به خودشون بگو الکی برات تیتر بتا با رنج مثبت صادر کنن
براشون توضیح بده که اگه نداشته باشی ازمایش دارو برات تایید نمیشه

خعلی خوشال شدم برات عزیزم  انشاله پراز جنین های خوب داشته باشی و هرچه زودتر انتقال بدی ومادرگا ...

ممنون رز عزیزم

من یه عذر خواهی به همه ی بچه های اینجا بدهکارم
احساس میکنم این چند وقت مثل ننه غر غروها :))))))))))))))))) شدم
احتمالا با غر زدن هام شماها رو هم اذیت کردم
حلال کنین دوستان

ان شاالله که همه چی خوب پیش بره و خوش خبر باشی در ادامه  شما سه روز از من جلوتری .

منم برای شما ارزوی موفقیت دارم گلم