2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

سلام دوستای عزیز میدونم تاپیک مربوط به یه چیز دیگه هس ولی منم در مورد بارداری یه سوال دارم اشکال نداره بپرسم. ؟ انشالله دامن همتون سبز بشه.

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
سلام عزیزان منم۱ماه ازانتقالم میگذره وخداروشکرباردارشدم رفتم سونو۲قلوبودن برای همه ی منتظراارزوی بار ...

ای جان عزیزم مبارکت باشه دو قلوه خیلی نازن 

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان منم۱ماه ازانتقالم میگذره وخداروشکرباردارشدم رفتم سونو۲قلوبودن برای همه ی منتظراارزوی بار ...

عزیزم گوارای وجودت.....

ایشالله به سلامتی صدای قلب هر دوشونو میشنوی.......

عزیزم وقت شنیدن صدای قلب خیلی دوستای منتظرتو دعا کن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای عزیز میدونم تاپیک مربوط به یه چیز دیگه هس ولی منم در مورد بارداری یه سوال دارم اشکال ندا ...

عزیزم بپرس گلم اینجا قراره در مورد عروس و دوماد کردن وروجکامونم با هم بیاییم صحبت کنیم.......

بپرس هر کی بتونه ازت دریغ نمیکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جان پرسیدم ماما گفت در مورد اندومتر چیزی نگفته

حدس ميزنم چون قصد نداره برات فرش انتقال بده اصلا الان به اندومتر كاري مداره، اخه به نظر مياد هايپ باشي يا كلا شرايطت برا انتقال مناسب نباشه. 

لاله جون فكر كنم كم نكردن دز دارو يك قاعده و قانون كلي هست تا اونجايي كه من ميدونم. ولي بازم مطمئن نيستم شايد تو مواردي صلاح باشه كم بشه، به هر حال خوبه نظر دكتر ديگه رو هم بپرسي. 

ولي اگر دز دارو كم شد بهتر انتقال فرش نداشته باشي، اينا چيزايي كه من ميدونم. سطح استروژن اندازه نميگيرن تو سيكل برات؟!

من پارسال ماه پنجم اقدام بودن واسه بارداری دکترم گفت مختصر تنبلی تخمدان داری 5 تا کلومیفن بهم داد همون ماه حامله شدم همه چی خوب بود وقت زایمان چون دیر سزارین شدم بچمو از دست دادم سوالم اینکه امکان داره بارداری بعدیم خیلی طول بکشه واینکه میخوام ۴ ماه که از سزارینم گذشت اقدام کنم کسی رو میشناسیمیشناسی بعد سزارین زود حامله بشه و مشکلی واسش پیش نیاد؟

سلام آنا جون نرمال مورفولوژی چند بابد باشه ؟؟ از چند تا چنده؟

عزیزم برا چه کاری؟

طبیعی یا لقاح آزمایشگاهی؟

من پارسال ماه پنجم اقدام بودن واسه بارداری دکترم گفت مختصر تنبلی تخمدان داری 5 تا کلومیفن بهم داد هم ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا دردناکه......

عزیزم باید با دکترت مشورت کنی به شرایط سزارینتو زخمت و قابلیت ترمیم سازی بدنت بستگی داره ولی من شنیدم بهتره زودتر از شش ماه اصلا اقدام نشه به هر حال رحمت برش خورده و زمان میبره کامل جوش بخوره و بارداریو شاید نتونه تحمل کنه......

ببین فرض کن خدای نکرده پات بشکنه مگه زمان نمیبره که بتونی کامل وزنتو روش بندازی؟

خوب رحمتم باید توان حمل مجدد جنین رو داشته باشه و زخمش کامل خوب شده باشه......

ضمنا بدنتم باید تقویت کنی بارداری کشیدی میدونی مادر چه قدر بدنش تحلیل میره پس بدون بررسی جلو نرو!!!!

چون این دفعه علاوه بر جون دردونت جون خودتم به خطر می افته اگه نسنجیزه جلو بری.......

عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا دردناکه...... عزیزم باید با دکترت مشورت کنی به شرایط سزارینتو زخمت و قا ...

میدونم شما راست میگی از وقتی زایمان کردم همش بهم ویتامین داد تا یکم خوب شدم.  متاسفانه مشکل تخمک گذاری دارم با دارو پریود میشم  .ممنون عزیزم که جواب دادی 

عزیزم مبارکه خیلی خوشحال شدم وای دوقلو ایشالاااااااا ک صدای تالاپ تولوپ قلب خوشگلشون هم میشنوی

من پارسال ماه پنجم اقدام بودن واسه بارداری دکترم گفت مختصر تنبلی تخمدان داری 5 تا کلومیفن بهم داد هم ...

الهييييييي، چقدر سخته نه ماه انتظار بكشي و آغوشت خالي بمونه، فك ميكنم زودتر ار شش ماه نبايد اقدام كرد ولي با اين وجود يك دكتر متعهد بهتر ميتونه راهنماييت كنه، انشالا به زودي دردونت رو بغل كني

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام به همگی بچه ها من فردا آزمایش دارم 5 امین انتقالمه محتاج دعاتون هستم.... خیلی استرس دارم

عزیز دلم ایشالله فردا یکی از بهترین روزای زندگیت باشه......