2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046496 بازدید | 684518 پست
ببخشید آنا جون.ولی منفی شد...بچه ها فقط برای حال دلم دعا کنید..‌بریدم دیگه

پریا عزیزم.انشالله که خیلی  زود نی نیتو بغل میکنی و همه سختی هایی رو که کشیدی فراموش میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آتریسا جون حضور ذهن ندارم نتونستن چسبندگیاتو بردارن یا بعد لاپرا مجدد برگشته؟

آنا جان اصلا خودم هم الان دقیق نمیدونم..بار اول دکتر آصف جاه گفتن برطرف شده اما نمیدونم چرا باز هم هستن.. بار آخر دکتر پادمهر گفتن چسبندگی داشتی و اصلا دست نزدم فقط تا جاییکه بشه لوله ها رو خارج کرد رفع کردم

مگه مشکلی پیش میاره؟؟به نظرتون علت منفی شدنها میتونه باشه؟؟دکتر پادمهر گفتن هنوز ثابت نشده که اندومتریوز عامل باشه یا نه...اخر خودم هم نفهمیدم چراااا هیچکس نتونسته تشخیص دقیقی داشته باشه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

دوستان من امروز  که شنبه اس روز 12 انتقالم

دکترم روز آزمایشم رو 3 شنبه نوشته یعنی روز 15 انتقالم میشه

خیلی استرس دارم

این 5 امین باره که انتقال دادم

به نظرت فردا روز 13 انتقال برم آزمایش بدم اگه مثبت باشه معلوم میشه؟؟/

آزمایش معمولی بدم یا حتما تیتر باشه؟؟؟؟؟؟؟

آره شدیدم بود.باید گرم نگه دارم رحمم رو؟

عزیزم نمیگم مال تو حتما از سردی رحمت بوده اما اگه علایمش داشتی باید نکات درمان رحم سرد رو رعایت کنی.....

اما اگه این باد به خاطر شل شدن عضلات هست با تمرینات کگل قابل حله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها.پریا جونم واقعا متاسفم بخدا خیلی برات ناراحت شدم ایشالا خدا خودش یجوری برات جبران کنه ک هیچوقت ب یاد نیاری ک همچین اتفاقی برات افتاده .آمار میکروهای منفی اینجا خیلی بالاس نمیدونم دلیلش چیه واقعا ایشالا ک همگی نتیجه مطلوب بگیرین خدا خودش بهمون رحم کنه با این اوضاع

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دوستان من امروز  که شنبه اس روز 12 انتقالم دکترم روز آزمایشم رو 3 شنبه نوشته یعنی روز 15 ...

عزیزم بنظر من بتا بده ک یجورایی دقیق تره ب نظرم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آره شدیدم بود.باید گرم نگه دارم رحمم رو؟

اگه علتش سردی رحم بوده و طبعتم سرده یه سری نکات رو باید رعایت کنی!!!!!

۱. موقع پری شستشو و حموم ممنوعه...

۲. خوردن سردیجات کاملا حذف....

۳. خوردن آب سرد و یخ ممنوع....

۴. خوردن آب بلافاصله بعد حموم و نزدیکی ممنوع....

جوراب و شلوار و شال پشم بهتره تا زمان درمان استفاده بشه.....

اگه طبعت گرمه ولی رحمت سرده تو خوردن سردی و گرمی اعتدال رعایت بشه ولی باقی موارد همه رعایت بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها ثمین گف یه چیزی مث ی تیکه گوشت دفع کرده من چند سال پیش اوایل ازدواجم ی همچین اتفاقی برام افتاد البته جلوگیری بصورت طبیعی داشتم بعدش موقع پریود ی درد خییییییییلی وحشتناکی اومد و ی چیزی مث ی تیکه گوشت دفع شد خونریزیمم شدید بود ممکنه سقط بوده باشه؟

سلام عزيزان، دارم ميرم سونو تخمين تخمك، لطفا اگه براتون مقدوره دعام كنيد

عزیزم خدا پشت و پناهت......

چجوری میشه فهمید تا حالا سقط داشتیم یا ن؟اصلا مشخص میشه؟آخه بعضیا چون همون اول سقط میکنن اصلا متوجه نمیشن خودشون.

سلام عزيزان، دارم ميرم سونو تخمين تخمك، لطفا اگه براتون مقدوره دعام كنيد

موفق باشی