2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام تورک انای عزیزم .مزاحمتون شدم ازتون یه سوال بپرسم.تو اوایل تاپیکتون از یه خانمی به نام نیلو جون ...

عزیزم راستشو بخوایی اصلا یادم نمیاد همچین چیزی نوشته باشم.....

چون من به هیچ کس پیازدرمانیو توصیه نمیکنم چون شرایط خاصی میطلبه و ممکنه برا خیلیا خوب نباشه.....

حواست باشه بررسی کنی ببینی برات خوبه یا نه......

ضمنا میدونم تاپیکهای پیازدرمانی هست میتونی از طریق این تاپیکا اطلاعاتی به دست بیاری اما بازم تاکید میکنم ببین برات مناسبه با نه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ممنونم عزیزم که جواب دادی.من تخمانام پاسخ ضعیفن تو سیکل قبلی با اینکه amhام 2/3 بود فقط 2تا جنین داشتم.الان ذخیرم شده 1/2 بعد عید میرم تو سیکل خواستن یه کم خودمو تقویت کنم. شاید اشتباه دیدم عزیزم.ممنونم که جواب دادید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کسی میدونه لنفوسیت دقیقا یعنی چی ؟

عزیزم لنفوسیت نوعی گلبول سفیده که دو نوع لنفوسیت تی و بی داریم.....

لنفوسیت نابالغ تو مغز استخوان ساخته میشه اگه تو مغز استخوان بالغ بشه بعد وارد خون بشه میشه لنفوسیت بی. اما اگه به همون صورت نابالغ وارد خون بشه و بعد توسط تیموس بالغ بشه و برگرده به خون که به این لنفوسیتم لنفوسیت تی میگن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم که جواب دادی.من تخمانام پاسخ ضعیفن تو سیکل قبلی با اینکه amhام 2/3 بود فقط 2تا جنین داش ...

شاید نیلو جون خودش تجربه شو نوشته فقط اینکه الان نمیتونی پیداش کنی ممکنه اصلا کاربریشو غیرفعال کرده.....

حالا یه سر به تاپیکهای پیازدرمانی بزن ببین چی به چیه اما بی گدار به آب نزنیا......

عزیزم فکر نکنمک به این زودی پانکچر داشته باشی..... معمولا زودتر از روز ۱۱-۱۲ سیکلپانکچر نبوده مگه ا ...

خودمم نميدونم فعلا كه پريود نشدم روزدوم يا سوم بايد برم ازمايش بدم بعدش شروع كنم به امپول زدن وروز سوم يا چهارم برم سونو خود دكترم ميگفت بايد يه جوري بشه تا 20 انجام بشه بعدش قبل ازانتقال ميخواد هيسترو انجام بده برام بعدش انتقال نميدونم گفتم باشما مشورت كنم ممنونم

سلام خوبید بچه ها.یه سوال من ماه قبل میکرو کردم که منفی شد و پری شدم.این ماه نمی دونم چرا هنوز پری نشدم.5 روز از وقتش گذشته.حامله ام نیست کیت زدم وای نمی دونم چرا پری نمیشم.به نظرتون طبیعی یه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ممنون انا جون ولی من میخوام بدونم لنفو با prp چه فرقی داره ؟

عزیزم دقیق نمیدونم اما حدسم اینه تو لنفو با لنفوسیتها کار دارن و تو پی آر پی با پلاکتها......

البته این استدلال منه نمیدونم چقدر درسته یا به کل غلطه.....

ظاهرا من از تجربیات و گفته های دوستان فهمیدم پی آر پی بیشتر برا بحث ضخامت تجویز میشه اما لنفو به بحث ایمنی ربط داره.....

بازم تاکید میکنم اینا استدلالهای منه!!!!!!

سلام خوبید بچه ها.یه سوال من ماه قبل میکرو کردم که منفی شد و پری شدم.این ماه نمی دونم چرا هنوز پری ن ...

عزیزم بعضا تاخیر پری تو سیکلهای بعد پیش میاد نگران نباش......

فقط حواست به طبعت و رحمت باشه برا شروع مجدد.....

اون زمان یادمه گفتی باد واژن داشتی بعد انتقال.....

ممکنه تو منفی شدنت بی تاثیر نبوده.....

البته نمیشه گفت قطعا درسته این نظر اما فکر کنم بیتاثیر نباشه.....

😔😔😔😔😔😔😔😔ناراحت شدم چند تا ديگه جنين داري؟

متاسفانه ندارم...به دارو خوب جواب ندادم همش چهار تا تخمک داشتم.که شد سه تا جنین آ و یکی بی سی....

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم بعضا تاخیر پری تو سیکلهای بعد پیش میاد نگران نباش...... فقط حواست به طبعت و رحمت باشه برا شرو ...

آره شدیدم بود.باید گرم نگه دارم رحمم رو؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان