2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046498 بازدید | 684518 پست

ممنون از همتون مهربون ها

خدا رو شکر فعلا قطع شده

تو رو واسم دعا کنید

فردا هفت صبح آزمایش میدم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زعفران که روم اصلا اثر نداره آویشن میخورم مرسی

اگه خونریزی داری نخوری چون بیشتر میشه ضعیف میشی خیلی. صبر کن عزیز خونریزیت کم شد بخور

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
زعفران که روم اصلا اثر نداره آویشن میخورم مرسی

ثمین جان به نظرم دیگه قاعده آور نخور دختر

تو رو خدا مواظب باش خونریزیت طبیعی نشد حتما فردا برو دکتر

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانم های محترم  من تازه این تایپیک را پیدا کردم و خیلی خوشحالم از این بابت ان  شالل ...

عزیزم خوش اومدی......

ایشالله بهترینا واسه همه رقم بخوره و به زودی جشن مامان شدنتو بگیریم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رز انگار ستروتاید نیست ، هر کسی هم داره از قبل داره به جاش ارگالتران دارن

اره اورگاترون جایگزین داد ک از دوشنبه هفته بعدبایدبزنم صبحها

فعلا سه روز ه امپولام شروع شده دوتا میزنم توسرنگ میزنم دور نافم 

راستی سرمivigچرا بیمه نمیده کثافتاا؟‌پرسیدم گفت هرروقت مثبت شدی بیمه میده 

قبل انتقال سرم باید بزنم؟؟؟؟

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
منم امروز سونو شدم البته دکتر جان خودشون تشریف نداشتن و به جاش جانشینش بود والا من با جانشینش راحت ت ...

چند پری هستی ک سونوشدی؟؟؟؟؟؟‌چن تا تخمک داشتی ک هایپرشدی؟؟؟؟؟‌خدا لعنتشون کنه ک اصلا بفکر نیستن

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
اره اورگاترون جایگزین داد ک از دوشنبه هفته بعدبایدبزنم صبحها فعلا سه روز ه امپولام شروع شده دوتا می ...

عزیزم اگه برات تجویز شده بله سرم داری.....

عزیزم قبل انتقال سخت تایید میکنن یا بهتر بگم تایید نمیکنن مگه اینکه سقط داشته باشی......

ارزششو داره باز ببین صلاحت چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

پریا جون منتظر خبرای خوشگل و بتای تپل مپلتیم.......

مرسی عزیزم...الان آزمایش دادم.نه و نیم آماده میشه

آنا جان بازم منم 😕 چقد اين روزا و هفته هاي اول سخته، خصوصا اينكه هيچ علايم خاصي هم نداشته باشي، بيخششششيد ولي ديشب اصلا نخوابيدم چونكه قبل خواب رفتم دستشويي نه لكه اي ديده بودم نه چيزي ولي ببخشششيد از همون روز اول شكمم سخت كار ميكنه بعد ديشبم درد داشتم از قبلش تو همون ناحيه خلاصه پاشدم بيام ديدم يه لك صوووورتي كمرنگ روي فرنگي هستش، انقد حالم بد شد كه نگو، اصلا نميدونم از كجا بود چون پد گذاشتم هيچي نديدم ، از ديشب خشكم زده همه اش ميگم يعني ممكنه لكه بيني يا خونريزي باشه پس چرا من نميبينم همينجوري چيزي ؟ از نزديك صبحم لرز دارم

سلام به همگی

آنا جون یه سوال در مورد پی ار پی داشتم: عزیزم تو کانال یکی از مامانا تجربشو نوشته بود و گفته مصرف اسپرین اثر پی ار پی رو از بین میبره شما چیزی میدونی؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
مرسی عزیزم...الان آزمایش دادم.نه و نیم آماده میشه

ایشالله نیم ساعت دیگه جشن داریم.......

آنا جان بازم منم 😕 چقد اين روزا و هفته هاي اول سخته، خصوصا اينكه هيچ علايم خاصي هم نداشته باشي، بيخ ...

عزیزم احتمالا به خاطر یبوستته فکرای بد نکن......

برا یبوست اون کاریو که به بهار گفتم امتحان کن جواب میده.....

منم گاها خونریری رکتال داشتم به خاطر یبوست......

چون لک صورتیه و بعدش نداشتی شک نکن مال یبوسته و بهت فشار اومده و مقعدت زخم شده......

سلام به همگی آنا جون یه سوال در مورد پی ار پی داشتم: عزیزم تو کانال یکی از مامانا تجربشو نوشته بود ...

نه عزیزم دیتیل پی آر پی رو نمیدونم.......

که تداخل با دارویی داره یا نه.......