2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
پر پر عزیز معجزه خدا گوارای وجودت،ان شاالله به سلامتی بغلش کنی مثبت شدنت خیلی حال خرابم رو بهتر کرد

ممنونم دوست خوبم ان شاءالله همه دوستاي منتظرمون همين روزا بهمون خبراي خوش بدن و دلمونو شاد كنن من روزي نيست كه اين دعارو نكنم سه سال با تمام سلولام زجر كشيدم الانم كم نگراني ندارم چون تازه اول راهم ولي خدا بزرگه گلم ان شاءالله كه پاين شبِ سيه سپيد است به همين زوديا... منو هم لطفاً دعا كنين واسم به خير و خوشي بگذره

یه عذر خواهی هم به ثمین جون بدهکارم که این،چند وقت نبودم ولی الان با غم سنگین و چشمای گریون می نویسم ...

فدات خواهری.نشد که نشد.نمیگم قسمت نبود چون دیگه به این زندگی هم اعتقادی ندارم چه برسه به بقیه ی چیزایه جانبیش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم،شبتون بخیر، من قرار بود اگه شد طبیعی زایمان کنم که دردم نگرفت، دکتر هم گفت من واسه ت ...

سلام عزیزم انشالله زایمان راحت و خوبی داشته باشی و نینیتو صحیح و سالم بغل کنی.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
😁😁نی نی رو

خیلی خیلی رو داری بهار .اخه دختر 2روز جلوتر بیبی بزن 3روز جلوتر اخه 8 روووووووووووووووووووووووز .الهی که اینبار دلت شاد میشه نگران نباش من با دل شکسته هرروز به یادتم 

ثمین11،تورک آنا،پریا63،نی نی تپل مرسی از اطلاعاتتون ولی آخه هیچ علائمی ام ندارم بعدم خیلی این روزا س ...

این روزا شاید بدترین روزایه عمرم بود وقتی منتظر و درحالت انتظار برا ی بتای مثبت ساعتها بهش فکر میکنی ولی خواهری باید تحمل کنی امیدوارم دلت شاد شه .

تیروئید

اهان ممنون عزیزا. چون من پارسال یه مقدار کم کاری داشتم امسال آز دادم اوکی شده. میگم جندوقتی قطع کنم قرصم رو آز بدم ببینم نرماله یه نه... ویتامین د۳ هم میخورم هفته ای یکی کم نیست؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
اهان ممنون عزیزا. چون من پارسال یه مقدار کم کاری داشتم امسال آز دادم اوکی شده. میگم جندوقتی قطع کنم ...

نه عزیزم کافیه هفته ای 1دونه

سلام انا جان. این tsh چیه ؟  

عزیزم هورمون تیروئیدیه.....

برای بارداری بهتره زیر ۱/۵-۲ باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین11،تورک آنا،پریا63،نی نی تپل مرسی از اطلاعاتتون ولی آخه هیچ علائمی ام ندارم بعدم خیلی این روزا س ...

عزیزم من تا ماهها هیچ علامتی نداشتم.....

هیچ یعنی کلا هیچ!!!!!

فکر کن بدون علامت بودم و خونریزیم داشتم نور علی نور، یعنی سونو به سونو میفهمیدم حالش خوبه تا اینکه حرکتاش شروع شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستای خوبم امیدوارم همه حالشون خوب باشه آتاجون من رفتم غربالگری جواب شو گرفتم خداروشکر ...

عزیزم دقیق یادم نمیاد ولی اگه دکترت گفته موردی نداره اصلا نگران نباش یا اگه موردی بود سونوگرافه یه تست تکمیلی توصیه میکرد.....

ایشالله که به سلامتی بغلش میکنی.....

اهان ممنون عزیزا. چون من پارسال یه مقدار کم کاری داشتم امسال آز دادم اوکی شده. میگم جندوقتی قطع کنم ...

عزیزم قرص لووتیروکسینو سر خود نباید قطع کنی.....

عزیزم معمولا کسی که این دارو رو شروع کنه تا آخر عمرش میخوره.....

برا من که دکترم گفته حالا حالا باید بخوری حتی با اینکه تو رنجه عملا با دارو تو رنجه عزیزم.....

سر خود به هیچ وجه قطعش نکن.....

این روزا شاید بدترین روزایه عمرم بود وقتی منتظر و درحالت انتظار برا ی بتای مثبت ساعتها بهش فکر میکنی ...

ایشالا عشقم همه دلشون با نی نی شاد شه🙏

یه روزی منم مامان میشم