2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
سلام دوستای گلم،شبتون بخیر، من قرار بود اگه شد طبیعی زایمان کنم که دردم نگرفت، دکتر هم گفت من واسه ت ...

سلام فاطمه جان ، اتفاقا امروز به ياد شما بودم گفتم ديگه همين روزها زايمانتون هست ، حرف داخل پرانتزت حرف دل همه ما كه اينجا جمعيم هست ، ان شا الله كه براي همه ما يكي از محوترين خاطرات زندگيمون باشه ، شما هم ان شا الله فردا زايمان خوب و راحتي داشته باشي و دختر گلت رو به سلامت در آغوش بگيري ، التماس دعاي خيلي زياد اول براي همه دوستان منتظرمون و بعد هم براي ماها كه تا آخر بارداريمون به سلامت طي بشه . 

ایمنیم بالا بود آنا جون.یعنی مشکلی پیش میاد برا سقط؟

نه عزیزم نگفتم مشکلی پیش میاد بر اساس حدسم گفتم چون به خاطر ایمنیت پرد داشتی و پرد ایمنیو سرکوب میکنه شاید اونم شاید ریسک عفونت و.... بالا باشه فقط یاداوری کن که دکترت حواسش باشه اگه مهم باشه خودش میدونه چیکار کنه.....

ببین مثلا من دورانی که پرد میخوردم از جاهای آلوده و افرادی که مریض بودن دوری میکردم.....

حالا شاید حسم درست نبود فقط محض احتیاط گفتم بهت یاداوری کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم،شبتون بخیر، من قرار بود اگه شد طبیعی زایمان کنم که دردم نگرفت، دکتر هم گفت من واسه ت ...

عزیزم خدا پشت و پناهت......

تورو خدا دوستای چشم انتظارتو با تمام وجود دعا کن......

دعای ماهام پشت سرته عزیزم.....

وقتی دردونتو شیر میدی این حس زیبارو برا دوستای منتظرتم آرزو کن.....

بهترین بهترین بهترینارو واسه خودت و دردونت و همسر مهربونت و کل عزیزات آرزو میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا عزیز ممنون که با،وجود ناملایمات پیشمون هستی و با علاقه کمکمون می کنی،مطمئنم بارون و برکات آسمون ...

فدات بشم گلم لطف داری.....

منم مطمئنم همه آسایشمو مدیون دعای دلهای مهربون شمام......

آخه آنا جون من سری قبل که منفی شدم از روز 20 پری تا روز یازدهم پری بعدی ، یعنی تا یک هفته قبل از انت ...

نه عزیزم نگران نباش روال سیکل بلند همینه!!!!!

عزیزم حتما برات بهترین نوع سیکل همین بوده......

تورک آنا جون پس اینطوری من فهمیدم که سیکلم کوتاه هستش و قرص و اینجور چیزاهم نسبت به بقیه کمتر هستش ، ...

عزیزم اصلا خودت را با بقیه مقایسه نکن. مثلا من هم روز 21 دوره قبل از پانکچر یک بار دکاپتیل زدم فقط. الان هم بعد از انتقال فقط شیاف دارم و اسید فولیک. دارو را بر اساس بدن و سونوی هر شخص متفاوت میدن. 

سلام و صبح بخیر...آنا جون من انقد ک فکرم مشغول این درد تخمدانم شده یاد چیزی افتادم ک بعد از انتقال دکتر روز دوم و پنجم انتقالم گفت نصف هاش سی جی تزریق کنم من روز ۲ نصف تزریق کردم ک روز ۴ انتقال زیر دلم درد گرفت و رحمم تیر کشید روز ۵ یادم رفت ب این خانمی ک میاد واسه تزریقم بگم نصف اونم بنده خدا کامل تزریق کرد ک من از صبح روز ۸ درد تخمدان راست زیاد داشتم  حالا من خودمم احتمال زیاد میدم ک مربوط ب همون آمپول هاش سی جی هست نظر شما چیه و اینکه چه مشکلی برام داره تزریق کامل هاش سی جی؟😢

یه سوال واسم پسش اومده....وقتی انتقال انجام میشه پریودی وجود نداره پس این ترشحات اندومتریوز که با پر ...

لی لی جون و لی لا عزیز دارم سعی میکنم جواب سوالتونو پیدا کنم.....

نمیدونم چرا با این پست زیباتون گریه ام گرفت

قربون اشکات بشم ایشالله اون روز بیاد از تک تکتون وقتی داریم راهیتون میکنیم برا زایمان التماس دعا بخواییم برا بقیه دوستان.....