2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
سلام به همگی دوستان خوبم متاسفانه من اینبارهم دست خالیم..نتونستم طاقت بیارم تا شنبه صبر کنم دیشب رف ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، آتريسا جون واقعا نميدونم چي بگم اصلا ، من اين دفعه خيلي اميد داشتم كه شما مامان ميشي ، هيچ روزي نبود كه به يادت نباشم ، با خودم ميگفتم ان شا الله آتريسا هم مثل ستايش جون اين بار ديگه انتظارش تمام ميشه ، واقعا خيلي برات ناراحت شدم ، هميشه براي شما و همه دوستان بهترينها رو خواستم اميدوارم فقط خود خدا بهت كمك كنه عزيزم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فقط حواست باشه پرد رو یهویی قطع نکنیا...... یواش یواش باید کمش کنی...... اول چند روز یکیش کن ...

باشه آنا جون .چشم.الان روزی 1دونه میخورم دو روزه 1دونه میخورم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی دوستان خوبم متاسفانه من اینبارهم دست خالیم..نتونستم طاقت بیارم تا شنبه صبر کنم دیشب رف ...

متاسفم براتون

ولی امیدت رو از دست نده

بدون امید نمیشه زندگی کرد

آتریسا جون خیلی متاسف شدم چی بگم خواهر.چطوری آرومت کنم که دل خودمم خونه .امیدوارم تموم این روزایه مزخرف تموم شه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

آتریسا جون 

اشکام همینطوری میاد...😢😢 مگه ما چه خواسته ایم داریم 

حق طبیعیمون مادریه

کاش خدا ما رو ببینه 😭😭

امیدوارم زودتر سرپا بشی دوست صبورم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آتریسا جون  اشکام همینطوری میاد...😢😢 مگه ما چه خواسته ایم داریم  حق طبیعیمون مادریه ک ...

افسون جون آخه صبری هم نمونده دیگه

مرسی عزیزم آخه من طبعم سرده ولی دست میزنم رحمم همیشه گرمه خودمم همیشه گرم نگه میدارم سردیم تا جاییکه ...

پس فکر کنم علتش رحم سرد نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم نکنه لخته شدن بخاطر مشکلات انعقادی باشه ممکنه مشکل انعقادی داشته باشم؟

شایدم بی ربط نباشه.....

چون من این مشکلم داشتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

وای عزیزم به خدا نمیدونم چی بگم؟

چه قدر زود آز دادی؟

عزیزم به خدا نمیدونم چی بگم زبونم قاصره.....

فقط از خدا معجزه شو میخوام برات.....

پاتولوژی جنین سقط شده

والا فکر نکنم انقدری باشه باز ببینیم دوستانی که تجربه شو داشتن چی میگن.....

باشه آنا جون .چشم.الان روزی 1دونه میخورم دو روزه 1دونه میخورم

ببین ایمونولوژ من حتی گفته بود هر مرحله یه هفته طول بکشه ولی دکتر زنانم سه روز فاصله هر مرحله رو گفته بود......

اگه میتونی حتی همون یه هفته یه هفته کمترش کن.....

مرسی عزیزم آخه من طبعم سرده ولی دست میزنم رحمم همیشه گرمه خودمم همیشه گرم نگه میدارم سردیم تا جاییکه ...

نیوا جان کیست دفع نمیشه
یعنی این جوری نیست که کنده بشه و با پریود دفع بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام خانم های گل دوتاسوال دارم اگه کسی میدونه جواب بده.اول اینکه برابهبودمورفولوژی چی خوبه؟بعدم من تنبلی تخمدان دارم الان دارم رازیانه مصرف میکنم که پریودبشم از همون روز اول سینه هام دردناک میشه آیا ممکنه پرولاکتینم بالاباشه؟ولی اصلا ترشح سینه ندارم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.