2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045783 بازدید | 684484 پست
عزیزم من هیچ عملی نداشتم .. والا یه خانم اونجا بود ۳۸ سالش بود  ذخیره تخمدانش ۵ بود  او ...

آره من دکتر موقه عمل لولم ک بسته بود تخمدونامم دستکاری کرده بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ببخشید این دو تا که گفتی چین  ؟؟ منم اینا رو دادم تو ازمایشم

عزیزم اینا هورمونا هستن ک باید نرمال باشن برا من اف اس اچم بالاس ک مشکلم بیشتر همونه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگواری شما  به دل نگیر عزیزممممممم خدا همیشه هست....هر ادمی باید سر کوچکترین حرفی که میزنه ...

عزیزم فدات بشم......

عزیزم ذخیرت خیلیم پایین نیست.....

من با ذخیره ۱/۴ دو با پانکچر شدم و کلا ذخیرم ۰/۲۲ کم شد، تازه بار سوم پانکچر شدم ده تخمک عالی داشتم پس اصلا نگران نباش با ذخیره های خیلی پایینترم جواب گرفتن.....

فقط چون دونه دونه تخمکات ارزش زیادی دارن سعی کن با بررسیهای کامل جلو بری چه طبیعی چه میکرو هدرشون ندی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خدا خیرتون بده . ۱_بنطرتون مرکز ابن سینا واسه میکرو خوبه؟؟؟من میخوام واسه تعیین جنسیت به اونج ...

سلام عزیزم برا تعیین جنسیت برا بچه اول انجام نمیدن اگه مشکلی ندارین ک بهتر ولی اگه مشکل داشته باشین خودشون بررسی میکنن براتون مرکز ابن سینا هم تا جاییکه من شنیدم مرکز خوبیه

سلام عزیزم.یه سوالی داشتم.واسه من که میخوام تعیین جنسیت از طریق میکرو و پی جی دی کنم امکانش هست هاپی ...

برا هر کسی طبق شرایطش دارو میدن دیگه همه ک مث هم نیستن فدات شم

ببخشید این دو تا که گفتی چین  ؟؟ منم اینا رو دادم تو ازمایشم

عزیزم اینا هورمونهای مربوط به تحریک تخمدان و آزاد شدن تخمکاست.....

اینام باید با بررسی بشن و با جمع بندی نهایی میشه نظر داد اما در کل ذخیرت ذخیره خیلی پایین نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم.یه سوالی داشتم.واسه من که میخوام تعیین جنسیت از طریق میکرو و پی جی دی کنم امکانش هست هاپی ...

عزیزم خوب مطمئنا داروها بر اساس شرایط و ذخیره و هورمونها و سونوهات تجویز میشه.....

یعنی نهایت سعی تو اینه که بهترین پاسخ ازشون گرفته بشه.....

اما خوب بودن کسایی که حتی با کمترین دز دارو پاسخ بالایی دادن باید ببینی اصلا تو رنج هایپری هستی با نه!!!!!

مثلا من با بالاترین دز دارو هم نه تنها هایپر نشدم اصلا امکان هایپریم نداشتم.....

مهربونا

من فردا صبح انتقال دارم عاجزانه التماس دعا دارم.

بچه ها من جمعه 4ساعت تا شهرمون توی راه هستم اگه توی ماشین بخوابم مشکلی پیش نمیاد؟ وای خیلی سوال میپرسم شرمندم

عزیزم خدا خیرتون بده . ۱_بنطرتون مرکز ابن سینا واسه میکرو خوبه؟؟؟من میخوام واسه تعیین جنسیت به اونج ...

عزیزم خوب برمیگرده به پاسخ بدنت به دارو و اینکه جنین مطلوب براتون تشکیل بشه یا نه و بدنتون بخواد جنین رو قبول کنه یا نه.....

اما مطمئنا اگه شانس بارداری طبیعی داشتین تو این راهم شانستون نسب به کسایی که مشکل باروری دارن بیشتره.....

مهربونا من فردا صبح انتقال دارم عاجزانه التماس دعا دارم. بچه ها من جمعه 4ساعت تا شهرمون توی راه هس ...

عزیزم موفق باشی ایشالا ک نتیجه بگیری و زود خبر مامان شدنتو بهمون بدی

مهربونا من فردا صبح انتقال دارم عاجزانه التماس دعا دارم. بچه ها من جمعه 4ساعت تا شهرمون توی راه هس ...

عزیزم نه راحت باشه.....

چند ساعت اول که بیمارستانی.....

بعدشم حالا یا عقب بخواب یا صندلی جلو رو بخوابون و اونجا استراحت کن.....

ضمنا از الان بهت تبریک میگم عزیزم.....

ایشالله دردونه هات بیان و مهمون نه ماهه خونه دل و بعدشم یه عمر با عزت و طولانی مونستون باشن.....

امیدوارم بهترین پیش بیاد و نی نی ها حسابی بچسبن به دل مامانشون

در مورد ماشین هم حتما با دکترت مشورت کن..اگه اکی نداد هتل بمونید بهتره...این همه خرج و زحمت می ارزه به نظرم یه شبم هتل بمونید.ولی باز نظر دکترت مهمه 

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلامممم به همگی 

امیدوارم حالتون خوب باشه دوستای عزیزم 

ثمین جان دلم گرفت از اتفاقی که افتاد ...  قسمت اینطور بوده امیدوارم با روحیه به وقتش  دوباره شروع کنی دوستم ..

منم به امید خدا شنبه انتقالمه یکشنبه ای که گذشت سه تا سرم هم زدم 

الانم  منتظرم که شنبه برم جوجه هامو بیارم  این بار بهم وفا کنن و بمونن پیشم

عاجزانه التماس دعا دارم از همتون

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...