2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045713 بازدید | 684480 پست
اولش ازت ممنونم بخاطر اطلاعاتت ، بعدش یع انتقاد داشتم ازت ، من حدود ۲ سال بیشتر میشه که تایپیکتو دنب ...

عزیزم شما واقعا فقط با یک جلسه این همه قاطع نظر میدید

من الان چند ماهه این تاپیک رو دنبال میکنم حتی اسم دکتر آنا جون یادم نمیاد چون اصلا زیاد اسمی ازش نبرده واقعا متعجب شدم از پیام شما

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
پریا جون امروز چندم انتقالی؟امپول انوکساپارین میزنی؟

عزیزم من روز یازدهمم.روزی یدونه سلکسان دور نافم میزنم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امروز تازه 6 ام پریودم هستم اما از دیشب درد تخمدانم شروع شده یه کم زوده !! میترسم راستش ...

من که جات بودم میرفتم سونوگرافی آزاد بخش.سونویه 3ثانیه ای دکتر بهتر از این نمیشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من که جات بودم میرفتم سونوگرافی آزاد بخش.سونویه 3ثانیه ای دکتر بهتر از این نمیشه

همون دیگه
الان پشیمونم چرا فرداش نرفتم سونو پیش دکتری که مرکز مهر کار میکنه و تو شهر خودمون هست
هر چی باشه این دکتر زیر دست دکتر مهر افزا کار کرده و خیلی بیشتر قبولش دارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام به همه دوستان و آنا عزیزم،من به شخصه از شما خیلی ممنونم و قلبا شما راخیلی  دوست دارم چون انسان شریفی هستی و بدون اینکه وظیفه ای داشته باشی وقت میذاری و جواب ما را میدی،حالا 

شما خودت را اصلا ناراحت نکن روزی صدها نفر تو این تاپیک شما را دعا میکنند 

شراره جان مگه دکتر نگفته بود داروهات رو قطع کنی؟ خب دردت میتونه به خاطر این باشه که داری پریود میشی

نگفت داروهاتو قطع کن شیاف استفاده میکنم یعنی بعد از اون همه خونریزی باز دارم پری میشم اینجوری ک جونی واسم نمیمونه

نگفت داروهاتو قطع کن شیاف استفاده میکنم یعنی بعد از اون همه خونریزی باز دارم پری میشم اینجوری ک جونی ...

شراره جون چه شیافی؟؟؟

اولش ازت ممنونم بخاطر اطلاعاتت ، بعدش یع انتقاد داشتم ازت ، من حدود ۲ سال بیشتر میشه که تایپیکتو دنب ...

عزیزم من خودم شخصا صد بار از انا پرسیدم کدوم دکتر  ولی هیچ وقت نگفت که پیش کی بری، همش جوابش اینه پیش هر کسی که بری ببین میتونی باهاش  برقرار کنی یا نه و ارامش باهاش داری یا نه، و هزار باز هم  من خودم اسم دکترش رو پرسیدم جواب داد ولی گفت خیلی دکتر بهتر از این دکتر هم هست و من فقط به صزف نزدیکی به محل زندگیم انتخابش کردم

دوستای گلم تورو خدا یکی منو از هپروت در بیاره یعنی روشانیلو جون مخاطبش من بودم؟ باورم نمیشه همش میگ ...

جل الخالق ببخش آنا جون ولی من با این حال خرابم نمیدونم چرا خندم گرفت.ای دختر بد بیا با دکتر منم قرارداد ببند شاید ی کم به  نفع ماهم کار کرد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به خدا فقط شانس آوردم همسرم حمونه...... اشک چشام بند نمیاد...... من کی تبلیغشو کردم اونم منی که حت ...

آنا جون فدات شم خودتو ناراحت نکن ببخش ولی آدما به اندازه ی شعورشون حرف میزنن .نمیدونم من چرا تا حال توجه نکردم شما پیش کی میکرو شدید.مهم نیست آخه.من مدت طولانی نیست پیشتونم ولی اینقدر همیشه با صبر و حوصله جواب سوالامو دادی من به شخصه شرمندتونم .همش دنبال ی راه جبرانم.تویه روزایه خوشیم کنارم بودی روزایه سختمم بیشتر از توانت دلداریم دادی.همیشه دعات میکنم آنا جون.اصلا خودتو ناراحت نکن اصلا

انای مهربون چهار سال هست این تاپیک هست و چند هزار نفر مخاطب داره و این اولین باره که همچنین چیزی میشنوی، هیچ وقت با حرف یک نفر خواهر گل و مهربونم بهم نریز و همه  تو این مدت جز تشکر و قدردانی و دعاااااا برای خودت و خانواده ات کردن 

عزیزم حق داری برنجی متاسفانه این چند وقت قضاوت کردن خیلی آسون شده  و ادمو آزار میده !! کاری هم ...

دقیقا.