2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
وااااااااووووووو تو خونه؟ایول بابا.ولی اگه نمیگی خرافاتیم بنظر من یکشنبه آز بده چون یکشنبه از شنبه م ...

چون آزمایشگاهی که میرم و قبولش دارم خیلی پله داره راستش میترسم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
چون آزمایشگاهی که میرم و قبولش دارم خیلی پله داره راستش میترسم

خوب عزیزم حق داری شوخی کردم کار خوبی میکنی بگی بیان خونه خودت راحتتری.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه کار بد کردم...میدونم خودم نباید میکردم

الان بی بی چک زدم.سفید سفید بود جای خط دوم

برای روز یازده انتقال نباید یه هاله کوچیک بندازه

تورو خدا اگه چیزی شنیدید و تجربه ای از کسی دیدید بگید

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها من یه کار بد کروم...میدونم خودم نباید میکردم الان بی بی چک زدم.سفید سفید بود جای خط دوم برا ...

عزیزم نگران نباش بی بی چک خیلی وقتا اشتبا میزنه یا صبر کن تا موقع آزت یا اگه نمیتونی صبر کنی ی بی بی چک مارک دیگه امتحان کن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم نگران نباش بی بی چک خیلی وقتا اشتبا میزنه یا صبر کن تا موقع آزت یا اگه نمیتونی صبر کنی ی بی بی ...

نیوا ناامید شدم.حداقل باید یه هاله کوچک مینداخت

فردا موعدمه

بی بی ندارم اینم یواشکی زدم

نیوا ناامید شدم.حداقل باید یه هاله کوچک مینداخت فردا موعدمه بی بی ندارم اینم یواشکی زدم

چی بگم عزیزم خب کار خوبی نکردی ولی خیلیا بودن با بی بی منفی بعدش مثبت شدن ناامید نباش

سلام الان برای شما استرس ازهرچیزی بدتره .من قبلا ای یوای کردم دوقلو باردار شدم دکتر به من گفت پونزده روز بعد،از بی بی چک استفاده کن روز یازدهم زوده معلومه که نشون نمیده.نگران نباش همیشه به خدا امیدوار باش.موفق باشی عزیزم

میگم اگه میتونی فردا برو آز بده ک هم استرست از بین بره هم اینکه شاید خدا خواست تو آزمایش مثبت شد

سلام الان برای شما استرس ازهرچیزی بدتره .من قبلا ای یوای کردم دوقلو باردار شدم دکتر به من گفت پونزده ...

عزیزم الان نی نی داری شما؟

سلام الان برای شما استرس ازهرچیزی بدتره .من قبلا ای یوای کردم دوقلو باردار شدم دکتر به من گفت پونزده ...

ببخشید هول شدم سلام

مرسی عزیزم

میگم اگه میتونی فردا برو آز بده ک هم استرست از بین بره هم اینکه شاید خدا خواست تو آزمایش مثبت شد

سعی میکنم خودمو تا شنبه آروم و سرگرم کنم

سعی میکنم خودمو تا شنبه آروم و سرگرم کنم

باشه عزیزم هر جور صلاح میدونی اگه میتونی بزنی ب بی خیالی ک عالیه.ایشالا آزت مثبته و همین ماه مامانی

میفهمم ادم وقتی میبینه داروها نیست تو بازار حاضره به هر قیمتی شده بخره خب بعدا مگه دوباره نباید ب ...

نه عزیزم ماه پیش زدم و میکرو کردم و منفی شد. الان بعد میکرونمیتونم برم دیگه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.