2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
ثمین داری سقط میکنی؟ عزیزم خیلی درد داره با مفنامیک خودتو اروم کن

هیچ خبری نیست فعلا بهار جون فقط کمرم درد میکنه حس میکنم داره به دو تیکه ی مساوی تقسیم میشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم ميخواستم زعفرون رو بگم. اما يادم نمياد دقيقا چه مقدار بود اما نوشتن توي سايتها كه چه مقدار و چطو ...

جوشونده ی تخم شوید چطوریه عزیزم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من منظور بدی نداشتم خواستم یگم استرس هم مانع رشد می شه 

میدونم خواهری.من زیادی الان چرند میگم ببخش منو

فدات شم منظورش ذخایر خود تخمک هست همون کیفیت تخمک به عبارت ساده تر

آهان الان متوجه شدم

سلام خانما من به مشکل برخوردم کسی میدونه چکار کنم.  من امپولای گونال رو مجبور شدم ازادبگیرم و ...

عزیزم دوباره به دکتر بگین همون مقدار براتون نسخه کنه
بعد تاییدیه بگیرین ببرین داروخونه باید مابتفاوتش رو کم کنه و پس بده بهتون

چرا ازاد حساب کرد از اول؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اینکه باردار شدی ممکنه تاثیر پرد بوده باشه ، اما ممکنه کافی نباشه ببین من دکتر ایمونولوژم با اینکه ...

لاله جون شما پیش کدوم دکتر میری برا مشکل ایمنیت؟بعد هر چند وقت میفرستت آزمایش؟فرقی میکنه کدوم ازمایشگاه ازمایش رو بدی؟

ثمین جان بهت حق میدم از دستش عصبانی باشی میشه گفت دکتر در حقت کوتاهی کرده ، اما نمیشه گفت اگه کوتاه ...

والا به من که گفت آریا.نمیدونم اینقدر عصبی بودم نپرسیدم ازش.چهارشنبه زنگ میزنم مطب ازش میپرسم ولی الان بحثم هزینش نیست بخدا از اتاق عمل رفتن خسته شدم

اره مسکن هایی مثل مفنامیک نباید مصرف کرد درسته دردش زیاده اما مصرف مسکن کار رو سخت میکنه ثمین جان ...

فقط بهم مکمل  آهن  و ویتامین ث داده که در صورت خونریزی شدید بخورم

ثمین جان منم دکتر گفته بود اگر سقط نشد بهت دارو میدم.البته مال من شش هفته بود..منم دم کرده زعفرون و گل گاو زبون و نبات خوردم و با شال دل و کمرم و بستم خدا رو شکر بعد از یه روز راحت دفع شد راه هم همش میرفتم تو خونه.تو هم جوشونده رو امتحان کن توی این چند روز.راه هم زیاد برو.میدونم سخته.خیلی هم سخته..هممون یا اکثرمون اینجا این تجربه رو داشتیم و کامل درکت میکنیم عزیز دلم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
هیچ خبری نیست فعلا بهار جون فقط کمرم درد میکنه حس میکنم داره به دو تیکه ی مساوی تقسیم میشه

نمیدونم واقعا چی بگم فقط از خدا میخوام هر چی قراره برات بشه فقط بدون درد و کمی ارومتر و ملایمتر ک اذیت نشی☺

بچه ها من  هر چی سرچ میکنم نمیتونم دقیق تفاوت جنین گرید آ با پایین تر رو پیدا کنم.واقعا تفاوتشون توی چیه؟؟؟تقسیم سلول یا توانایی توی لانه گزینی؟؟؟یا چیز دیگه؟؟ممنون میشم اگه میدونید بگید

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
لاله جون در اضافه به توضیحات....... چون لقاح ما خارج رحم اتفاق میفته و بعدا وارد بدن میشه و عملا شر ...

اره انا جون دقیقا دکترم همین رو گفت 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها من  هر چی سرچ میکنم نمیتونم دقیق تفاوت جنین گرید آ با پایین تر رو پیدا کنم.واقعا تفاوتشو ...

تو تقسیم سلولیه تا جایی که میدونم.......

اگه اشتباه نکنم هر چه تقسیمات سلولی مرتب و با نظم بیشتری باشه گریدش بالاست یعنی بهتره هر چه این نظم کمتر بشه گرید میاد پایینتر......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com