2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
من اصلا دلم نمیخواد کورتاژ کنم آخه ی ساک 7میلی چه نیازی به کورتاژ داره؟حتی 1سانتم نیست .دکترم حتی 1د ...

ثمین حان عزیزم با یه دکتر خوب دیگه مشورت کن
ببین نظرش چیه
من دکتری که مد نظرم بود رو قبلا بهت معرفی کردم
اما هر دکتر دیگه ای خودت صلاح میدونی و بهش اعتماد داری برو
شاید راه کاری جلوی پات گذاشت تا بتونی خودت سقط کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم ذخیره تخمدان من 5.2 هستش یعنی اینقدر ناکافی بوده؟>

فدات شم منظورش ذخایر خود تخمک هست
همون کیفیت تخمک به عبارت ساده تر

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سال 92هیسترو شدم .اره مشکل ایمنی داشتم ولی گفت با پرد مشکلت حل شده که باردار شدی .

اینکه باردار شدی ممکنه تاثیر پرد بوده باشه ، اما ممکنه کافی نباشه
ببین من دکتر ایمونولوژم با اینکه ازهام همه نرمال بود و گفت نیاز به سرم و پرد نداری بر اساس این آز
اما اگه به داروهات حساسیت دادی پرد رو بخور حتما

من بهش گفتم ، تو میکروی قبلی روز 4 انتقال تا روز 7 انتقال همون علائم حساسیت رو داشتم ، اما چون میترسیدم پرد بخورم نخوردم
گفتم میشه با اینکه الان ازهام نرماله اما بدنم بعد از انتقال ، همون جور که به داروها حساسیت میده به جنین هم حساسیت بده؟ گفت بله میشه !!
یعنی حتی نرمال بودن همین ازها هم 100 درصد واکنش بدن به جنین رو پیش بینی نمیکنه !!
برای همینه که خیلی از دکترای تهران حتی با نرمال بودن ازهای ایمنی ، بعد از چند تا منفی سرم رو تجویز میکنن

همه ی اینایی که گفتم به این معنی نیست که چون سرم نداشتی این مشکل ایجاد شده ، اما اینم تو گزینه ها هست
ممکن بود اگه سرم داشتی هم این مشکل پیش میومد ، یا با داشتن داروهای ضد انعقادی باز هم همین شرایط پیش میومد
در اون حالت میشد گفت همه کاری برات انجام شده اما خدا نخواسته

لاله اصلا دلم نمیخواد کورتاژ شم دیگه حاضر نیستم رویه نحس ظهیری رو ببینم اینقدر عصبم که دوست دارم خفش ...

ثمین جان بهت حق میدم از دستش عصبانی باشی
میشه گفت دکتر در حقت کوتاهی کرده ، اما نمیشه گفت اگه کوتاهی نکرده بود هم 100 درصد شرایط خوب پیش میرفت
اما حد اقل میشد گفت دکتر هر کاری از دستش بر میومده انجام داده

حالا هم مشکلی نیست که عزیزم چهار شنبه یه دکتر دیگه برو و مشورت کن ببین چی میگه اگه فعلا کوتاژ رو لازم ندید طبق دستورش پیش برو

واقعا این دکتر ظهیری هم انصاف نداره !!
با هیچ بیمه ای قرار داد نداره !!
کورتاژ رو تو الزهرا انجام نمیده نه؟

سلام خانما من به مشکل برخوردم کسی میدونه چکار کنم.  من امپولای گونال رو مجبور شدم ازادبگیرم و ...

عزیزم بعضا بیمه ها همچین درخواستی دارن......

ببین مثلا بیمه ما برا مکمل هزینه نمیده مگه اینکه دکتر تاکید کنه این مکمل جنبه درمانی داره.......

بالفرض من مکمل کلسیمم رو بیمه تقبل نمیکرد اما اگه ارتوپد یا روماتولوژم تاکید میکرد برا درمان فلان مشکله تمام و کمال میدادن......

شاید چون برات آزاد حساب کردن میخوان دکترت تاکید کنه علت تجویز چیه......

یعنی یه دستور تاکیدی از دکترت میخوان......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تازه اون روز شب عروسی برادرم بود.قرص رو استفاده کردم و تازه رفتیم کت و شلوار خریدیم برای شوهرم و بعد ...

بمیرم رات عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب اگه دکتر دردسترس بود میرفتم میگرفتم ۳۰۰ کیلومتر فاصله دارم توشهر دیگه ای هست کلن. مگه برانسخه تش ...

ببین مثلا بیمه ما اگه ناباروری نداشته باشی تقبل نمیکنه......

یعنی اگه بخوایی برا تعیین جنسیت وارد این سیکلها بشی قبول نمیکنن.....

نمیدونم دقیق چرا بیمت اینو ازت خواسته خوب احتمالا میخواد ببینه جز تعهداتش هست یا نه....

بلخشید ی چیز دیگه هم بگم ک نمیشه ب دکتر بی اعتماد بود زمانیکه ب ثمین گفته بود بچه رشد نمیکنه و باید ...

نیوا جان ما بابت اینکه دکترش گفته رشد نمیکنه نگفتیم دکتر اشتباه میکنه، ما حرفمون این بود حالا که گفته هفته بعد بیا برای ختم بارداری، چرا از الان گفته!!
خب چرا ثمین بنده خدا یه هفته با این استرس و نگرانی زندگی کنه
همه ی ما میدونستیم امید زیادی به این بارداری نیست ، از وقتی رشد بتا کم شد و از حالت نرمال خارج شد
من با انا جون و یه سری از بچه ها که تو تل گرام یا تو خصوصی با هم در ارتباطیم میدونستیم متاسفانه شرایط همین میشه ، اما لزومی نداشت دکتر با اون لحن نا مناسب و یه هفته زودتر بگه اینو!! دکتر میتونه غمخوار بیمارش باشه !!

حتی همین بی اعتمادی به دکتر رو خود این دکتر باعث شده، شاید بعضی ها یادشون باشه، من قبل از اینکه برم با این دکتر ویزیت بشم در موردش خیلی اطلاعات از ثمین گرفتم ، ثمین خیلی راضی بود و خیلی ازش تعریف میکرد، برای همین من وقتی رفتم و دیدم کارش جالب نیست نیومدم اینجا بگم که ته دل ثمین خالی نشه ، بعدا که ثمین خودش از دکتر بی اعتماد شد ، منم گلایه هام از دکتر رو شروع کردم .
تا یه جاهایی ثمین به دکتر خیلی اعتماد داشت اما خودش باعث شد این اعتماد از بین بره .
دکتری که قبل از شروع سیکل حتی یه آز ساده ی روتین نداده ببینه قندم چطوره تیروئیدم چطوره و.... واقعا جای اعتماد باقی نمیذاره !!

اینکه باردار شدی ممکنه تاثیر پرد بوده باشه ، اما ممکنه کافی نباشه ببین من دکتر ایمونولوژم با اینکه ...

لاله جون در اضافه به توضیحات.......

چون لقاح ما خارج رحم اتفاق میفته و بعدا وارد بدن میشه و عملا شرایط هیچ کدوم طبیعی نیست و هورمونها مصنوعی ایجاد شدن پس بعید نیست حتی بدون هیچ مشکل ایمنی بدن بخواد جنین رو پس بزنه چون ممکنه مثل یه جسم خارجی باهاش برخورد کنه دیگه یه کم بالا پایین بودن ایمنیم مطرح باشه ممکنه این رفتار تشدید بشه؛ ممکن هم هست اصلا مشکلی پیش نیاد و به راحتی بدن جنین رو بپذیره!!!!!!

بچه ها من وسط این هاگیر واگیر ی چیزی میخوام بگم.هم عروسم هر وقت باهامون کاری داره جای اینکه ب من زنگ ...

نیوا جان بستگی به نوع ارتباط ها داره واقعا
مثلا من خاله هام که خیلی باهاشون صمیمی هستیم اکثرا وقتی کار دارن به علی زنگ میزنن
یا وقتی میخوان بیان خونه مون یا میخوان می بریم خونه اشون

اگر دوست ندارین هم خودت هم همسرت ، به نظرم همسرت باید بگه بهش
مثلا وقتی زنگ زد بهش بگه زنگ بزن با نیوا هماهنگ کن
یا من در جریان برنامه نیستم بهتره با نیوا هماهنگ کنی خانوما بهتر میتونن زمان بندی کنن و....
چند بار این کارو انجام بده عروستون خودش دستش میاد

نیوا جان ما بابت اینکه دکترش گفته رشد نمیکنه نگفتیم دکتر اشتباه میکنه، ما حرفمون این بود حالا که گفت ...

دقیقا منم میخواستم اینو بگم.......

ثمین جون خیلی توصیش میکرد کلی ازش تعریف میکرد......

اماهمونطور که دوستا تو سختیا شناخته میشن دکترام تو بحران و شرایط سخته که خودشونو رو میکنن......

دردش که زیاده من بار دوم که سقط داشتم با قرص زیر زبونی.گفت فقط استامینوفن ساده بخور  برای درد

اره مسکن هایی مثل مفنامیک نباید مصرف کرد
درسته دردش زیاده اما مصرف مسکن کار رو سخت میکنه

ثمین جان خدا بهت توان بده عزیزم
باید تحمل کنی
فقط استا ساده بخور