2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
بخدا هم آروم بودم هم قوی هم صبور .ولی چی شد هیچی.از این به بعد نه صبورم نه قوی نه منطقی دارم .

عزيزم حق داري ، قطعا زمان ميبره تا خوب بشي ، من حتي اون زمان با اينكه مدرسه اي كه ميرفتم رو خيلي دوست داشتم و همينطور همكارانم رو و ميتونستم بعد از مرخصي دوباره برگردم اونجا و مديرمون خيلي هم بهم اصرار كرد ولي چون همكارام در جريان سقطم بودن دوست نداشتم حتي يك كلمه در مورد اين قضيه باهام حرفي بزنن و مدرسه ام رو عوض كردم .

شما هم نميگم خودت رو از جمع دور كن ولي تا ديدي حرف كسي روي روحيه ات اثر ميگذاره ارتباطت رو باهاش كم كن ، ان شا الله كه دوباره روحيه ات رو بدست مياري عزيزم ، خيلي سخته خيلي زياد ولي مطمئنم خدا خودش كمكت ميكنه .

ثمین عزیز،حس الانت رو میفهمم و نمیتونم جلوی اشکامو بگیرم.چون دوبار تجربش کردم.تمام لحظه های این روزه ...

خواهر من دیگه توان شروع مجدد رو ندارم اگر خدا میخواست بهم بچه بده همینو برام نگه میداشت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمين جان عزيز دلم خيلي برات ناراحت شدم خانمي خيلي زياد ، من هم همين تجربه شما رو داشتم براي من قلب ه ...

خدا روشکر الان ی پرنسس ناز داری و قراره بزودی بغلش کنی.فدایه سرت خودتو ناراحت نکن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم حق داري ، قطعا زمان ميبره تا خوب بشي ، من حتي اون زمان با اينكه مدرسه اي كه ميرفتم رو خيلي دوس ...

دوست دارم از اینجا برم دیگه.جاریم 14فروردین زایمان میکنه همه میخوان برام دلسوزی کنن از ترحم متنفرم

خواهر من دیگه توان شروع مجدد رو ندارم اگر خدا میخواست بهم بچه بده همینو برام نگه میداشت

من خواهر ندارم.چقدر بهم چسبید گفتی خواهر.شاید خدا میخواد خیلی ازش بخوایم.از خودش.نه از پزشک ها.نه به اعتبار علم.گاهی فکر میکنم به این دلیل منفی شدم که مطمئن بودم به علم پزشکی از خودش کم خواستم

من دوبار سقط 8 هفته با تشکیل قلب و توقف رشد داشتم.حس الانت رو میفهمم.توی این مدت مطمئن نبودی به موندنش.ولی ته دلت بهش دل بستی..حق داری ناراحت باشی و نا امید .ولی سعی کن روحیتو بازیابی کنی.

من خواهر ندارم.چقدر بهم چسبید گفتی خواهر.شاید خدا میخواد خیلی ازش بخوایم.از خودش.نه از پزشک ها.نه به ...

والا نزدیک 11ساله هرروز ازش خواستم من به علم پزشکی و دکترم اطمینانی نداشتم تموم دنیام خدام بود میگفتم محاله دستمو ول کنه میگفتم من به بزرگیش معتقدم میگفتم خدا خواسته این نینی رو بهم بده بعد 10سال و 7ماه حتما برام نگهش میداره ولی خدا تموم امیدمو ناامید کرد باور کن از اعتمادی که کردم داغونم نه برا از دست دادن این بچه.میگم آخه خدایا 12بار انتقالم همش منفی بود نهایتا 1روز غصه میخوردم 2ماه به امید زنده بودم همه ی امیدم ناامییییییید شد 

دوست دارم از اینجا برم دیگه.جاریم 14فروردین زایمان میکنه همه میخوان برام دلسوزی کنن از ترحم متنفرم

عزيزم سعي كن خودتو جمع و جور كني و نگذاري بهت ترحم كنن ، خودتو پيششون قوي نشون بده ميدونم سخته ها خيلي سخته ، خدا رو شكر كه همسر خوبي هم داري ، مطمئنم كه خدا حتما كمكت ميكنه .

عزيزم سعي كن خودتو جمع و جور كني و نگذاري بهت ترحم كنن ، خودتو پيششون قوي نشون بده ميدونم سخته ها خي ...

دیگه قدرتشو ندارم کم آوردم 

من از خدا دلگیر شدم خیلی از خدا خواستم پارسالم تنهایی رفتم کربلا فقط برای گرفتن نی نی از امام حسین.و ...

منم از خدایی که اینقدر بهش امید داشتم ناامید شدم

آنا جون خدا باز نخواست من مادر بشم 

قربون دلت بشم.....

مطمئنم خدا بیشتر از هر کسی دوست داره تو مامان بشی......

ایشالله به زودی اینو با تمام وجودت حس خواهی کرد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربون دلت بشم..... مطمئنم خدا بیشتر از هر کسی دوست داره تو مامان بشی...... ایشالله به زودی اینو با ...

چی بگم آنا جون این مدتم خیلی با سوالام آرامشتو بهم زدم شرمندتم

دکتر میگه مشکلش خلقت خدا بود .همین .هه.به ما رسید خلقت خدا قطع شد آنا جون؟ولش خواهری من و پژمان تصمی ...

عزیزم خدا عادلترینه.....

دردی که میکشیم از بی عدالتیای دیگست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر میگه مشکلش خلقت خدا بود .همین .هه.به ما رسید خلقت خدا قطع شد آنا جون؟ولش خواهری من و پژمان تصمی ...

فدات شم حق داری
حق داری گله و شکایت کنی
خداوند بزرگه از دلت خبر داره و هیچ وقت توبیخ نمیشی بابت عنوان کردن شکوه هات
اما به حق همین شب غمبار ، شب مادر مظلوم ، ام ابیها ، یاس آل یاسین ، خداوند به حرمت امشب در اوج ناامیدی چنان شادت کنه که خودت هم باور نکنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

عزیزم وقتی حست میگه کم کاری هست پس یعنی جای امید هست......

پس به هیچ وجه ناامید نباش.....

ببین اون ۱۲ بارو نبین چون اون ۱۲ بار یه کلاه اساسی بوده که به سرت گذاشتن.....

این بارم نشون میده باکمترین تغییر به مامان شدن نزدیک شدی.....

این یعنی یه قدم دیگه برداری دردونت بغلته......