2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
نه لاله مهربان هنوز انجام ندادم.انشاله خدا کمک کنه 5شنبه ساعت 8ونیم صبح انتقال دارم از استرس شبها خو ...

سارا جان حق داری عزیزم
همه تو این دوره این جوری میشن
من خودم امروز سر چند تا حرفی که شوهرم زد الکی الکی ناراحت شدم زدم زیر گریه
هر چی هم بنده خدا اومد التماس کرد بسه گریه نکن بیا نهار قبول نکردم

ادم تو این دوره حساس میشه عزیزم
ان شاء ا... انتقالت به سلامتی انجام بشه عزیزم و نتیجه این همه زحماتت رو ببینی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نمیدونم والا دکتر اینجور بهم گفت.بتامم پایینه خدا رو شکر هیچ دردی ندارم جز خونریزی ک الان قطع شده و ...

.

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من چند روزه نی نی مو سقطکردم.4 ماهم بود.الان خیلی نگران آینده م.اینکه نکنه بازمشکل داشته باشه.اخه من بدون امادگی یهو باردار شدم و ازقبل اسید فولیک نخورده بودم.توی انومالی مشخص شد مثانه مسدوده و اب دور جتین از بین رفته.ولی وقتی سقط شد چند تا مشکل دیگه هم داشت 😢الان شنیدم توی ای وی اف خودشون جنین هارو بررسی میکنن و اگه سالم باشن انتقال میدن درسته؟

کلا بتام از اول بالا نبود بار اول 37.بار دوم.47و بار سوم 40 بود رفتم پیش دکتر سونو انجام دادم گفت کی ...

عزیزم به نظرم شما بد متوجه شدی چون وقتی کیسه زرده دیده شده یعنی ساک داخل رحم هست
چون همیشه جنین کنار کیسه زرده هست و برای بررسی داخل رحمی بودن یا خارج رحمی بودن بارداری به همین مساله تکیه میکنن

ن اصلا اسمی از بارداری پوچ نیاورد حتی گفت اگه خارج باشه باید عمل شی خیلی ترسوندم

عزیزم حالا شما برای اطمینان خاطر یه بتای دیگه چهار شنبه بده
هر چند حرفای دکتر اگه همین جوری که گفتی باشه، کاملا با هم در تناقضه

الان مهم اینه که بتای سوم شما پایین اومده و حتی اگه خارج از رحم هم بود دیگه خطری نیست چون زمانی خارج رحمی خطر سازه که بتا بره بالا

سلام مامان سبحان و بقیه دوستان من صب رفتم سونو خداروشکر همه چی نرمال بود .  فقط یه چیزی ان تی ...

خب به سلامتی عزیزم خدا رو شکر که همه چیز خوبه
عزیزم ان تی تا 1 عالیه
تا 2 هم مطمئنه
از دو بره بالا و به سمت 3 میل کنه یه کم مشکوک میشه، هر چند اکثر مواقع همون 3 هم مشکلی نداره
فقط انومالی رو برای همچین مواردی انجام میدن حتما

دیگه با خیال راحت از مادرانگیت لذت ببر

ایشالله به سلامتی مامان رز عزیز......

امروز بلاخره پری شدم و چهارشنبه میرم مطب که میشه روز سوم

خعلی برام دعاکنید .....که هم هایپرنشم و هم مثبت بشم چون اگر انتقال بده عید خونه نشبن میشم و خدا کنه ج مثبت بگیرم و دل کلی ادم شاد کنم

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
منم بتام فعلا نود و سه .خارج از رحمی داشتم .دومین امپول متو ترکساتمم زدم شاید گشایشی بشه.دردمم هست و ...

افسون جان فک کنم بتات 300 یا 400 بوده
خوبه شکر خدا داره کم میشه این خودش عالیه
به هر حال چون پروژسترون داشتی یه کم طول میکشه تا خونریزی و سقط شروع بشه
اما نگران نباش
یکی از بچه ها با بتای 4000 و خورده ای رو دوز سوم متوترکسات افتاد به خونریزی و شکر خدا کار به کورتاژ نرسید

چند واحد متوترکسات میزنی؟ 1 یا یک و نیم؟

اگه 1 میزنی تا 4 بار راه داره تا برات تزریق کنن

یه چیز دیگه ، در کنار متوترکسات لکوورین هم میزنی؟ که اثر مخرب متوترکسات رو کمتر کنه؟
اگه دکترت نداده حتما در موردش پیشنهاد بده و نظرش رو بپرس

لاله جون فکرکنم علتش قانون جدیدیه که درحال تصویبه ورادیولوژیست ها اعتراض کردن توقانون قبلی پزشک زنان ...

ممنون از توضیح کاملت عزیزم
اما اخه اونایی که برای بیمه خواستن بهشون میداد که
اگه غیر قانونی بود نمیدادن

یه چیز دیگه ، من کلا از 12 سال قبل تحت نظر دکتر زنانی که بودم خودش سونو انجام میداد چون فوق تخصص بود
هر بارم به بیمارایی که میخواستن برای بیمه ببرن علاوه بر تصویر سونو یه شرح سونو هم میداد ، احتمالا فقط برا متخصص ها غیر قانونی بوده شاید

ولی کلا چه جیز جالبی گفتی !! فوق تخصص زنان حق داره سونو واژینال انجام بده خب!! چرا رادیولوژیست باید اعتراض کنه ؟؟
ماشاء ا... اون قدر بیمار هست که براشون کم نمیاد!!

بیمه مام با اینکه هزینه سنو و این جور چیزا رو خوب و کامل میده اگر دکتر زنان سونو میکرد فقط تا سقف ۸۵ ...

ممنون انا جون از توضیحت عزیزم 

برا مام همینه جوریه تقریبا..... برا عینم حتما چشم پزشک بنویسه که از هزینه عینک بتونی استفاده کنی... ...

اخه انا جون بیمارایی مثل ما که دو روز در میون باید سونو بشن نمیشه هم مطب برن هم مرکز سونو برن
هم وقت گیره هم زحمت اضافه اس

سلام.من چند روزه نی نی مو سقطکردم.4 ماهم بود.الان خیلی نگران آینده م.اینکه نکنه بازمشکل داشته باشه.ا ...

خیلی متاسفم عزیزم
سخته و امیدوارم خدا کمک کنه بهتون تا دوباره سر پا بشین و اقدام کنین برای بارداری

همون جور که گفتین یهو باردار شدین، برای بارداری بعدی حتما از 3 ماه قبل از اقدام مکمل های لازم رو از دکتر زنان بگیرین تا کیفیت تخمک ها و در نهایت جنین هاتون بهتر بشه

به نظرم بهتره کاریوتایپ هم انجام بدین تا بابت مشکلات کروموزومی خیالتون راحت بشه

ممنون از توضیح کاملت عزیزم اما اخه اونایی که برای بیمه خواستن بهشون میداد که اگه غیر قانونی بود نمید ...

لاله جون من هم فكر كنم اگر فوق تخصص باشه و شرح سونوگرافي داشته باشه ميدن هزينه رو ، چون من اين دكتري كه قبلا ميرفتم فوق تخصص بود و هزينه سونوها رو از بيمه تكميلي گرفتم البته هزينه سونوهاي رويان رو هم بهم دادن اونجا البته هزينه اش كم بود هر دفعه ٢٠٠٠٠ تومان .

اين دكتري هم كه الان ميرم دستگاه سونوي معمولي داره ولي هزينه هم نميگيره فقط ٤٥ هزارتومان ويزيت ميگيره .

کاربردش چجوری بفهمممم؟

رز جون منوگون هم از دسته ی داروهای هاش ام جی هست
مردایی مشکل تعداد اسپرم و کیفیت اسپرم دارن براشون داروهایی از این دست تجویز میشه
اصولا ماهی یه بار یا هفته ای یه بار بر حسب دوز دارو و یا شدت مشکل مردانه

اصولا پای مشکل هورمونی مطرحه تو این مردان