2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
سلام دوستان دکتر به من داروی تحریک تخمک گذاری فقط  fsh داده یعنی روزی ۳ تا فوستیمون میزنم. چرا ...

عزیرم احتمالا این پروتکل برات مناسب بوده......

باید منتظر پاسخ بدنت بشی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مشکلت چی بوده شما؟

سه سال پیش بعداز ۶ماه عروسیمون حامله شدم ولی گفتن قلب تشکیل نشده سقطش کردم. کورتاژ شدم . ازون ببعد همه جور دارویی خوردم و زدم ولی نشداول سال مادریزد لاپرا شدم گفت لوله هات یکی بسته اس و تخمدان هات دارن کوچیک میشن. شوهرم مشکل کم داشت که خداروشکر خیلی مهم نیست.مشکل از خودمه متاسفانه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دکتر طرازی بیمارستان آبان هستن یا ابن سینا؟چجوری باید برا بار اول باهاشون نوبت بگیرم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم اول از همه بدون ایشالله به لطف خدا مامان خواهی شد..... عزیزم یه مدت درمانو رها کن تا روح و جس ...

انشاالله. شماهم برام دعا کنید. 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
عزیرم احتمالا این پروتکل برات مناسب بوده...... باید منتظر پاسخ بدنت بشی......

ممنون عزیزم. من یکشنبه سونو دارم دوباره به نظرتون پانکچر برام چه زمانی میشه

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
انشاالله. شماهم برام دعا کنید. 

عزیزم ایشالا ک خیلی زود مامان میشی و ناراحتی از یادت میره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سه سال پیش بعداز ۶ماه عروسیمون حامله شدم ولی گفتن قلب تشکیل نشده سقطش کردم. کورتاژ شدم . ازون ببعد ه ...

عزیزم منم ی لولم بستس اف ای اچم بالاس ذخیرمم یخورده پایینه.چندسالته؟

دوستان دکتر طرازی بیمارستان آبان هستن یا ابن سینا؟چجوری باید برا بار اول باهاشون نوبت بگیرم؟

عزیزم هر دو هستن......

اما کسایی که مطب برن رو تا جایی که میدونم آبان عمل میکنن اما کسایی که مرکز میرن کار چون گروهیه به احتمال خیلی بالا کاراتون با یه دکتر ثابت نیفته......

اگه بخوایی حتما با خانوم دکتر کار کنی باید مطبش بری و آدرس مطب و شماره تماسش صفحه پنج هست.....

الان ظاهرا روزای شنبه یکشنبه سه شنبه ها هست چهار به بعد......

فکر کنم نوبت دهیش برا اولین ویزیت دو ماهه باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم. من یکشنبه سونو دارم دوباره به نظرتون پانکچر برام چه زمانی میشه

عزیزم احتمالا یکی دو بارم سونو بشی فولیات باید به سایز ۱۷_۱۸ لااقل برسن.......

عزیزم هر دو هستن...... اما کسایی که مطب برن رو تا جایی که میدونم آبان عمل میکنن اما کسایی که مرکز م ...

مرسی آنا جون

بچه ها بنظرتون بیمارستان آبان بهتره یا ابن سینا یا رویان؟

بچه ها بنظرتون بیمارستان آبان بهتره یا ابن سینا یا رویان؟

عزیزم خوب نمیشه نظر کلی داد بعضیا کار گروهیو میپسندن بعضیا دوست دارن با یه دکتر طرف باشن......

اگه آزهای تکمیلیو انجام داده باشی مراکزم خوبه بری چون معمولا تو مراکز به این راحتی نمینویسن و سه چهار تا منفی نداشته باشی نمیرن سراغ بررسیهای تکمیلی.....

لاله جون به نظرت آز ایمنی هامو نشون صیادی بدم؟

نمیدونم این مورد رو بهش اهمیت میده یا نه
اما چرا نشون ندی؟
اتفاقا خوبه که ببینه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو