آره عزیز اگه تایید کنن واست میدن......
اون زمان یادمه دو تارو داروخونه میتونست تایید کنه بیشترشو حتما باید میرفتی دفتر بیمه از قانون الان خبر ندارم.....
اگه نتونستی تاییدم بکنی دو تا رو میگیری دو تا رو هم دو روز بعدش میگیری.....
برا سلکسانا یادمه اون موقع سی تا رو که میگرفتی سی تا ماه بعد رو تقریبا سی روز بعد تاریخ تهیه نسخه قبلی میتونستی بگیری البته با یکی دو روز تلرانس یعنی باید سی تا رو میزدی بعد باز بهت میدادن.....
حتی یادمه یه هفته قبل اتمام سی تا رفته بود همسرم بگیره هفته بودن نهایتش دو روز قبلش میتونی بیایی بگیری.....
منم میکروی سومم میدونی برا سلکسانام چیکار کردم؟
مثلا قرار بود اولین سلکسانو ۵ بهمن بزنم به دکترم گفتم زودتر برام نسخه کرد مثلا ۱ بهمن تهیش کردم......
اینطوری عملا یه هفته قبل اتمام سی تا میتونستم برم سی تای بعدیو بخرم و استرس پیدا نکردنش و تهیشو نداشتم.....
این روش برا سلکسان یادت باشه حتما!!!!!
البته حواست با تاریخی که دکتر واسه سلکسانا میزنی حتما باشه مثلا من میگفتم برام تاریخ اول هر ماهو یا یکی دو روز زودترو بزنه که بتونم تهیه کنم!!!!!
ستروتایدم نهایتش اگه نتونی تایید تعداد بیشترو بگیری به جای اینکه بقیه رو آزاد بگیری دو روز بعدش مجدد میری میگیری....
بیشترم بنویسن اگه محدودیت تعداد باشه مثلا دو تا رو با بیمه میدن بقیه رو آزاد اما اگه جدا باشه این شانسو داری با دو روز فاصله همه رو با بیمه بگیری.....