2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
اشكام بند نميشه خيلي ميترسم هرچيزي كه باعث زايمان زودرس ميشه دركمين منه طول سرويكس كم اب زياد😢😢😢

عزیزم استرس خودش بدترین چیزه
شما کارهایی که دکترت گفته تمام و کمال رعایت کن بقیه اش رو بسپر به خداوند

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز رفتم آز مجدد فقط ده تا بیشتر شده بود یعنی 47

متاسفم عزیزم
ان شاء ا... سری بعد شرایط عالی و بدون مشکل پیش بره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه عزيزم تصورت كاملا اشتباه هست

نازی جان من تصور خودم رو نگفتم
نظر پزشکایی که مستقیم ازشون پرسیدم حالا چه جنین شناس چه زنان چه اورولوژ، رو نوشتم

یسنا جان اگه میشه خود آز رو بذار عزیزم چون رنج های هر ازمایشگاهی فرق دارن گز گز و خواب رفتگی مداو ...

هنوز جوابمو نگرفتم، تو سایت ازمایشگاه دیدمشون، بخاطر این استرس دارم نمیدونم چطورن

لاله جون برا من ستروتاید رو توی نسخه هایه جداگانه مینوشت دوتا سترو تاید داد که تویه دوتا نسخه ی جدا ...

ثمین جون مگه ستروتاید رو از روز 5 ام 7 ام سیکل شروع نکردی و تا اخرین سونویی که پانکچر معلوم شد نداشتی؟
کلا همش دو تا ستروتاید داشتی؟

شیراز هستم عزیزم

راستش نمیدونم دکتر اسم و الرژی بتونه از پس تفسیر مشکلات ایمنی بر بیاد  یا نه
اما به نظرم بد نیست یه ویزیت بشی
خودت دستت میاد دیگه چه در چنته داره !!

هنوز جوابمو نگرفتم، تو سایت ازمایشگاه دیدمشون، بخاطر این استرس دارم نمیدونم چطورن

خب پس صبر داشته باش تا ازمایشات اماده بشن
حق داری بابت استرس اما سعی کن خودتو اذیت نکنی

دوستای خوبم به همفکری نیاز دارم، من بعد منفی شدن سومم که ماه پیش بود اصلا حال روحیم خوب نیست، دارم دیونه میشم، اصلا نمیتونم با کسی ارتباط برقرار کنم حتی به شوهرمم همش گیر میدم اونم چون اعصابش خرابه کوتاه نمیاد، بیشتر با هم قهریم، نمیدونم چیکار کنم ،

بیرون هم که میرم همش دوستا و نزدیکترین بستگانمون حتی مامانم همش حرف بچه میزنن، منم از درون ناراحتم ]هیچکی درکم نمیکه، بجای اینکه کمک روحی بهم بکنن همش حرف بارداری و تعریف بجه های دیگران میدن، بخدا بخیل نیستم خدا بهشون داده ولی یطوری رفتار میکنن انگار خریدنش، اکه خریدنی بود منم تا حالا داشتمش

ببخشید کلی حرف زدم ولی دارم از غصه میترکم، همش از صبح تا شب کارم شده فکر کردن، سرکار هم دیگه نمیرم ، انگار تو باتلاق گیر کردم که همش دارم دست پا میزنم، واقعا موندم تو سرنوشتم، یه روزی همه دوست داشتن جای من باشن حالا من شدم هییییچ، بچه ندارم انگار ضرری به دیگران رسوندم که اینطور باهام رفتار میکنن

نازی جان من تصور خودم رو نگفتم نظر پزشکایی که مستقیم ازشون پرسیدم حالا چه جنین شناس چه زنان چه اورو ...

نه عزيزم همچين چيزي نيست، اين برداشت شما از حرفي هست كه اونها زدن،  اگر اينطور بود كه از همون ازمايش بتا و دو برابر شدنش سلامت جنين تاييد ميشد و ديگه تستهاي بعدي لازم نبود. 

واسه همينه كه من به بچه هاي تاپيك اصرار ميكنم كه حرفي كه از دكترشون مي شنوند رو اولويت قرار بدند چون برداشتهاي مثلا شما و ديگران از حرف پزشك الزاما ممكنه برداشت درستي نباشه و به ديگران هم در اون صورت اشتباه انتقال ميدي.

از اين قبيل چيزا كه كاملا اشتباه بوده زياد گفتي لاله جون. 

يكيشم اين كه به ثمين گفتي همه دكترا تا هفته ده براي قلب جنين صبر ميكنند! 

من تو بارداري ميكرو حتي يك دكتر هم سراغ ندارم كه همچين كاري بكنه و ماكزيمم بازه زماني كه ميدن تا سونو تكرار بشه هفته هشت هست نه بيشتر. 

هيچ دكتري همچين كاري نميكنه. 

دوستای خوبم به همفکری نیاز دارم، من بعد منفی شدن سومم که ماه پیش بود اصلا حال روحیم خوب نیست، دارم د ...

يسنا جون اين حسهايي كه داري طبيعيه منم تا چند ماه پيش در گيرش بودم از يجايي به انور به خودم گفتم كه بايد باور داشته باشم كه نوبت منم ميشه. از اونروز خيلي با بچه هاي بقيه بيشتر حال ميكنم و ميپذيرمشون و وقتي ديگران پيشم حرفشون رو ميزنند ديگه تحت فشار نيستم، سريع يادم مياد كه منم دارم بهش نزديك ميشم انشالله. توام اينجوري فكر كن، باورت بشه كه بچه توام مياد. 

دوستای خوبم به همفکری نیاز دارم، من بعد منفی شدن سومم که ماه پیش بود اصلا حال روحیم خوب نیست، دارم د ...

درکت میکنم عزیز دلم
راستش راه حل خاصی براش ندارم متاسفانه
چون خودم هم کم و بیش درگیرش هستم

اما میتونم توصیه کنم خودت رو با کار مشغول کنی
کار کردن تو اجتماع مخصوصا کارهایی که با بچه ها سر و کار داره خیلی میتونه به روحیه ادم کمک کنه

امیدوارم خیلی زود حال دلت خوب بشه

انا و لاله جان طبق اطلاعاتی که برای تزریق انوکسپارین به من گفتین انجام دادم و اینسری اصلا با پنبه الکلی فشار ملایم ندادم واصلا جاش الهی شکر کبود و دردناک نشد.ممنونم از راهنماییتون🌹

يسنا جون اين حسهايي كه داري طبيعيه منم تا چند ماه پيش در گيرش بودم از يجايي به انور به خودم گفتم كه ...

باور کن بخدا من همه رو تحویل میگیرم و باهاشون خوبم حتی از کسانی که رنچیدم، متاسفانه تو شهر ما که کوچیکه اینطور روابط آزار دهنده هنوز از بین نرفته،مثلا مادرشوهرم اگه کسی باردار بشه تا چندوقت با من حرف نمیزنه، خب میفهمم دلیلش چیه،نازی جون میتونم تو خصوصی بهت پیام بدم

میترسم اینجا بچه ها از حرفام اذیت بشن