2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این امپول دکتر شما واسه چی تجویز کرده بود؟من وقتی بهوش اومدن دکترم نبود بپرسم  

عزیزم برا بالا رفتن شانس گرفتن و + شدنه.....

رو ضخامتم تاثیر داره.....

من داشتم و + هم شدم شکر خدا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان گلم..انتقال امروزم با بیهوشی بود و ۴ تا جنین عالی پرسلولی😍بیهوشیم ده دقیقه بود ولی خیلی ...

سلام بهار جون خداروشکر بخاطر 4تا جنین عالی و پر سلولیت .الان نینیات چسبیدن به دلت دیگه هم قرار نیست ازدلت جدا بشن مراقبشون باشا منم شیرینی خامه ای فقط قبول میکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اتريسا جون منم پيش دكتر شما ميرم و گزارش و تظر ايمنولوژيست رو براش بردم و ايشون عينا همون دستور رو ب ...

عزیزم احتمالا با شما به خاطر همکار بودن یه جور دیگه برخورد کرده......

دیگه به شما نمیتونن برگردن بگن اینا چرتن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون من آزمایشات ایمنی انعقادی انجام دادم، آنا جون هم لطف کرد راهنماییم کرد، چون شهرستانم هنوز ب ...

عزیزم بذار جوابات کامل بیان فعلا فکرتو درگیر نکن....

یه کم به خودت استراحت بده.....

ممنونم آتریسا جون.ولی به نظرم نازی جون نباید اینقدر قاطع ته دل آدمهایی امثال من رو خالی کنه از لحظه ...

عزیزم ایشالله پاداش صبرتو میبینی.....

فقط من شخصا ترجیح میدادم از لحاظ انعقادی مجدد چک بشی ایشالله که از اون بابت مشکلی نداشتی و نتیجه توکلت رو میبینی.....

عزیزم ایشالله پاداش صبرتو میبینی..... فقط من شخصا ترجیح میدادم از لحاظ انعقادی مجدد چک بشی ایشالله ...

ممنونم آنا جون.دیگه توکل برخدا هرچی صلاحم باشه همون میشه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان گلم..انتقال امروزم با بیهوشی بود و ۴ تا جنین عالی پرسلولی😍بیهوشیم ده دقیقه بود ولی خیلی ...

نگران نباش عزیزم.....

مبارکت باشه ایشالله به زودی خبر زایمانتو بدی....

عزیزم احتمالا با شما به خاطر همکار بودن یه جور دیگه برخورد کرده...... دیگه به شما نمیتونن برگردن بگ ...

نه عزيزم من اصلا اينطور فكر نميكنم، به اتريسا هم انوكساپارين رو داده، بر خلاف ميلش البته و فقط احتمالا به خاطر نظر ايمنولوژيست. درست مثل مورد من كه گفت چون ايمنولوژيست برات درخواست داده. فقط من در مورد دز دارو باهاش بحث نكردم و نمي كنم، اينكه ٤٠٠٠ باشه يا ٦٠٠٠ تشخيص خود پزشك هست و ميدونم مصرف بيجاي ٦٠٠٠ يا همون ٤٠٠٠ هم به راحتي ميتونه به ضرر بيمار تموم بشه. خيلي از اين خونريزيهاي وسط و ابتداي بارداري بچه خاي ميكرو دليلش همونه. 

سلام بهارجون عزیزم مبارکت باشه نی نیای توی دلت،منم بعداز دوساعت رفتم دستشویی هیچ مشکلی نداره لاله ج ...

عزیزم والا فکر کنم میشه داد اما مطمئنا بر اساس شرایطت تفسیر میشه.....

اما میترسم بهت استرس وارد کنه با کسایی که علمشو دارن مشورت کن.....

اگه انجام میدیم فقط انعقادیارو بده.....

بازم من نمیتونم نظر قطعیو بدم چون آرامشتم خیلی مهمه.....

یه سوال دیگه آناجون اشکال نداره تایم شیافمو از 8صبح و8شب به10صبح و10شب تغییر بدم؟

نه عزیزم میتونی انتقال بدی تایم شیافتو اما هی تغییرش نده.....

در مورد دوفاستونم اطلاعاتی ندارم.....

سلام به همه دوستان منم امروز بالاخره نوبت سونوگرافي رشد جنين ام شد همه چي خوب بود بجز اب كيسه اب كه ...

عزیزمایشالله چیزی نیست.....

فعلا تا با دکترت حرف نزدی به هیچی فکر نکن.....