2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست

[QUOTE=53925595]ممنونم آتریسا جون.ولی به نظرم نازی جون نباید اینقدر قاطع ته دل آدمهایی امثال من رو خالی کنه از لحظه ...[/

ای وای چرا دختر خوب ناراحت شدم عزیزم....هر کدوم از ما نظرمون رو از دیدگاه خودمون میگیم قربونت..و نهایتا دلمون میخواد بهترین واست اتفاق بیفته..اما خب قبول دارم به صرف اینکه نظرمون رو بگیم و یکی قبول نکنه نباید از کوره در رفت
والا خواهر من رفته بود چکاپ زنان تو امریکا اونوقت پزشکش اولین چیزی که بهش گفت طبق روال کاریشون نیازی به مشاوره نداری؟ رفتار همسرت باهات اوکی هست؟ و...پس بحث روانشناسی رو هم باید به موازات طبابت سرسختانه در نظر گرفت...شما هم همیشه سعی کن نیمه پر لیوان رو ببینی عزیزم بگو ایشون خیرخواه من هستن فقط لحن شون دلنشین نبود
"من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم
 تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال"
اگه به این بیت توجه کنیم هرگز از هم نمیرنجیم  و میگذاریم به حساب اختلاف سلیقه و نظر که اتفاقا هم زیباست]

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

٨٢٠گرم وزنش بود دور سرش و شكم به اندازه ٢٦هفته بقيش ٢٥هفته 

عزيزم خوب خدا رو شكر وزنشم كه نرمال بوده ، تو رو خدا استرس به خودت وارد نكن ، ببين خانمي اين استرس از همه چيز برات بدتره ، نگران نباش ان شا الله كه بارداريت تا آخر به خوبي پيش ميره و هيچ مشكلي هم پيش نمياد .

امروز رفتم آز مجدد فقط ده تا بیشتر شده بود یعنی 47

ببين عزيزم من خودم هميشه توي هر مرحله اي هم بهترين شرايط رو در نظر ميگرفتم و هم بدترين شرايط رو با خودم ميگفتم حالا نهايت بد بدش هم چي ميخواد بشه ميدونم خيلي سخته ها ولي اينطوري انگار آدم يك آرامشي پيدا ميكنه و همه چيز رو ميسپاره به خدا .

من شنیدم دلستر و کباب و موز  برای ماه آخر وزن جنین رو زیاد میکنه

ممنون عزيزم ، من وزن جنينم مشكلي نداره وزن خودم اصلا بالا نرفته هر روز هم دارم كباب يا گوشت پخته ميخورم ولي دلستر كه اصلا نميخورم موز هم به اندازه چون قندم ميترسم بره بالا چون يك مقدار نوسان داره قندم .