2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

میگم اگه جواب ی آزمایش تو دو تا آزمایشگاه دقیقا یکی باشه ولی تو ی آزمایشگاه دیگه فرق بکنه همون دوتا درسته؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بعدش اینکه ویتامین دی3 شوهرم روی باروری تاثیر داره حتی اگه آز اسپرم خوب باشه؟و آز psaبرای آقایون چند باشه خوبه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اندازه پروستات نرمالش زده بین20تا25 اگه30 باشه مشکل هست؟علائمم نداشته باشه

سلام بچه ها خوبین؟ببخشید آزمایش انعقادی ایناس؟

عزیزم به نظر من میاد در کل نتیجه خوبه اما بهتره نظر قطعی رو دکترت بده......

اما هوب اینا تستهای روتینن و با آزهای انعقادی تکمیلی و تخصصی متفاوته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میگم اگه جواب ی آزمایش تو دو تا آزمایشگاه دقیقا یکی باشه ولی تو ی آزمایشگاه دیگه فرق بکنه همون دوتا ...

عزیزم خوب به دقت و اعتبار آزمایشگاهم میتونه مرتبط باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعدش اینکه ویتامین دی3 شوهرم روی باروری تاثیر داره حتی اگه آز اسپرم خوب باشه؟و آز psaبرای آقایون چند ...

عزیزم دقیق نمیشه نظر داد چون واقعا علمشو نداریم اما به نظرن رو دی اف آی ش بی تاثیر نخواهد بود اما هوب بازم باید از دکتر نظر نهاییو پرسید......

مثلا همسر منم اخیرا آز ویتامین دی داده خیلی پایین بوده.....

به احتمال زیاد تو سیکلامونم پایین بوده.....

احتمال داشت اگه اون زمان ویتامین دی ۳ میگرفت شرایطش بهتر میشد.....

عزیزم دقیق نمیشه نظر داد چون واقعا علمشو نداریم اما به نظرن رو دی اف آی ش بی تاثیر نخواهد بود اما هو ...

ویتامین دی 11.5 برای آقایون خیلی کمه؟وpsa سرچ کردم نرمالش 2.5 هست ولی برا همسرم5.بود

ببخشید آنا جون اگه میشه جواب سوالامو بدین لطفا

عزیزم من خیلی تو این زمینه اطلاعات ندارم.....

به نظرم حتما با یه اورولوژ خوب که تو زمینه ناباروری کار کرده مشاوره داشته باشین.....

چون واقعا نه تنها اطلاعاتم حتی تجربیاتمم کفایت نمیکنه برا نظر درست درمون.....

چیزایی که به نظرم میرسیدو گفتم اما حتما پیگیرش باش شاید با یه درمان کوچیک بتونین جواب بگیرین.....

عزیزم دقیق نمیشه نظر داد چون واقعا علمشو نداریم اما به نظرن رو دی اف آی ش بی تاثیر نخواهد بود اما هو ...

مرسی ک همیشه هستی و بهمون لطف میکنی سوالاتمونو جواب میدی آنا جون

عزیزم من خیلی تو این زمینه اطلاعات ندارم..... به نظرم حتما با یه اورولوژ خوب که تو زمینه ناباروری ک ...

مرسی عزیزم چشم حتما

ویتامین دی 11.5 برای آقایون خیلی کمه؟وpsa سرچ کردم نرمالش 2.5 هست ولی برا همسرم5.بود

عزیزم بله ۱۱/۵ خیلی پایینه برا سلامتیشم شده حتما دنبالشو بگیرین.....

چون فقط باروری نیست که که ممکنه در مورد این قضیه هم بی تاثیر نباشه.....

ببین پایین بوده ویتامین دی یکی از عوارض بارزش جذب نکردن کلسیم مصرفیه دیگه از اینجا بگیر برو.....

در مورد پی اس آ واقعا اطلاعاتم صفره.....

عزیزم بله ۱۱/۵ خیلی پایینه برا سلامتیشم شده حتما دنبالشو بگیرین..... چون فقط باروری نیست که که ممکن ...

آره بخدا بیشتر نگران خودش شدم آزشو دیدم براش قرص ویتامین دی3 گرفتم فعلا تا میریم پیش ی دکتر خوب ببینم چی میگه