2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
عزیزم متوجه شدم ببخش که بدون خوندن کامل پستها نظرمو گفتم..... عزیزم من همون روزی که شراره جون به خو ...

مرسي اناي عزيز، به خدا همين كه همش به بچه ها ميگي تمام ازمايشهاي تكميلي رو انجام بدند و وارد سيكل بشن واقعا يك راه خيلي مهم براي جلوگيري از اون بيش امدهاست كه به دليل مشكل انعقادي يا ايمني يا مشابه پيش مياد، خيلي ارزشمند هست. 

ولي خوب به قول خودت هر كسي اون چيزي رو كه دوست داره بر داشت ميكنه، و واقعا هم من هميشه ديدم كه شما توصيه ميكنيد كه از پزشكشون بچه ها راهنمايي نهايي رو بگيرند و اگر موضوعي باشه كه بايد توجه كنند بهشون ميگي. 🌺❤️

انا جون خيلي مهربون و دلسوزي و هميشه هواي همه رو داشتي و داري، منم هميشه به خاطر اين پشتكار و محبتت ...

عزیزم خوب متاسفانه ریشه بی اعتمادی برمیگرده به کم بودن وجدان کاری تو هر زمینه ای که یکیشم همین بحث پزشکیه.....

متاسفانه گفتنش دردناکه اما وجدان کاری جزء نادرترین چیزا شده نه فقط تو بحث پزشکی تو هر شاخه ای......

از همین خونه هایی که توش زندگی میکنیم و نفس میکشیم همسایه میشنوه بگیرو برو تا تهش.....

عزیز دلم من خیلی وقتها کم کاریو به بحث وجدان ربط میدم نه علم......

خیلیا علم دارن اما وجدان ندارن.....

ببین من شخصا تاکید دارم دکتر عوض کردن راهکار نیست چون تقریبا اکثر دکترای بنام که خیلیا سر و کله میشکنن برا توبت گرفتن ازشون تو یه رنجن.....

نمیخوام کارشونو کوچیک جلوه بدم منظورم اینه تقریبا همه شون کارشونو بلدن اما میتونم بگم ۹۹ درصدشون خودشونو جای بیمار نمیذارن.....

اگه بتونن این یه قلمو انجام بدن و خودشونو جای بیمار بذارن من همه جوره قبولشون دارم حتی اگه تجویزشون خوردن سیانور باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.شبتون بخیر.انای عزیز من انوکسپارین طبق چیزی که صفحه 6 بود تزریق میکنم.خیلی اروم مواد خالی میشه.ولی بازم کبود میشه.این واقعا طبیعیه؟ خیلی دردناک شده.بغیر از شکم کجا دیگه میتونم بزنم بغیر از بازو

كاملا درسته متاسفانه هست نبود وجدان كاري. ولي بازم من توصيه ميكنم كه بچه ها تو تاپيك نسخه دارويي براي هم نپيچند، ديدم كه ميگم انا جون و واقعا ناراحت شدم. يا اينكه دكتر ميگه مثلا بارداري نبايد ادامه پيدا كنه ولي بچه ها همديگه رو اشويق به صبر كردن ميكنند. اقلا ميشه تشويق كنيم كه برو يك دكتر ديگه اگر شك داري، برو دوباره سونو يا زنگ بزن بپرس. نميدونم اميدوارم اين تاپيك با همون فرمون كه شروع كرده بود و موفق بود پيش بره و مثل قبل به خيليا كمك كنه و نه اينكه خداي نكرده دردسري براي كسي پيش بياد، البته فاطمه جون هم درست ميگه كه نهايتا بچه ها نظرشون رو ميدن و تصميم گيرنده خود شخص هست ولي بازم ما مسئوليم ديگه در قبال حرفهامون و توصيه هامون.

مرسي اناي عزيز، به خدا همين كه همش به بچه ها ميگي تمام ازمايشهاي تكميلي رو انجام بدند و وارد سيكل بش ...

ببین من خودم از دکترم خیلی دلم شکست ولی با خودش ادامه دادم.....

چون من انتقال دوممو که کلی دارو واسش گرفتم و پانکچر شدمو و مطمئنا کلی عوارض واسم داشت رو به خاطر سماجت دکترم و توجیهات جورواجورش (با اینکه خودم ازش خواستم آزهای تکمیلیو برام بنویسه و ننوشت) تجربه کردم.....

علاوه بر بار روحی و مالی مطمئنم عوارضی هم داشته که شکر خدا به خیر گذشته.....

به هر حال گذشته.....

من موردای زیادیو شاهدم که واقعا برمیگرده به عدم اقدام به موقع دکتراشون و تنهاترین علتشم اینه که خودشونو جای بیمار نمیذارن.....

حتی یه موردو شاهدم که دوستمون رحمش و بچه شو به خاطر آدنومیوزش از دست داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.شبتون بخیر.انای عزیز من انوکسپارین طبق چیزی که صفحه 6 بود تزریق میکنم.خیلی اروم مواد خالی میشه. ...

عزیزم مارکشو تغییر دادی؟

من تو بارداریم دقیق یادم نیست اما یه مارکی بود بهم نساخت.....

یکی اینو چک کن اما کلا یه مدت که بگذره پیدا کردن جای تزریق سختتر میشه من بعضا برا اینکه دور نافم استراحتی بکنه به تجویز دکترم به رونام میزدم.....

رونام دردشون بیشتر بود واسه من اما خوب یه وقفه ای می افتاد......

اگه رونات تپلتر باشن دردش کمتر خواهد بود.....

باز اطلاعات قلق تزریق کانالم اگه دسترسی داری یه چک کن شاید راهکاری علاوه بر صفحه ۶ توش باشه.....

اگه نداری بگردم پیدا کنم واست بذارم.....

كاملا درسته متاسفانه هست نبود وجدان كاري. ولي بازم من توصيه ميكنم كه بچه ها تو تاپيك نسخه داروي ...

دقیقا حرفتو قبول دارم منم هیچ وقت صبر کردن بدون هیچ تلاش و تغییریو قبول ندارم چون زمان برا ماها فاکتور مهمیه.....

اگه صبر میکنیم باید علتی داشته باشه......

اولا به تجویز دکتر دوما با بررسی دقیقتر و در فواصل زمانی کوتاهتر چون زمان میتونه مشکل رو بزرگ کنه پس باید از بزرگ نشدن مشکل تا حد زیادی مطمئن شد.....

مثلا ممکنه یکی همینطوری صبر کنه در حالی که با یه تغییر کوچیک تو روند درمان و داروهاش میتونست نه تنها مشکلو حل کنه از بیراهه رفتنم خودداری کنه......

یا یکی با بررسی به موقع بفهمه در نهایت ختم بارداری منتظرشه پس بهتره با کمترین عارضه این بحرانو رد کنه....

اینا بر میگرده به وجدان کاری و دقت و اقدام به موقع دکتر و بیمار حرف گوش کن......

اگه اینا یه کدومشون بلنگه کار سخت میشه.....

عزیزم مارکشو تغییر دادی؟ من تو بارداریم دقیق یادم نیست اما یه مارکی بود بهم نساخت..... یکی اینو چک ...

نه عزیز دلم مارکشو تغییر ندادم.چندتای اول خون مردگی میشد ولی الان داره کبود میشه! باشه عزیزم کانالو چک میکنم.اگه خواستم ران پا تزریق کنم کجاشو بزنم؟ اخه بغیر از انوکسپارین سینافکت هم شکم میزنم

ببین من خودم از دکترم خیلی دلم شکست ولی با خودش ادامه دادم..... چون من انتقال دوممو که کلی دارو واس ...

انا ميدونم دقيقا چي ميگي و درسته هست موارد اونجوري هم. خطاي پزشكي هم هست ولي در نهايت علم پزشك از ما بيشتره بايد پزشك خوب پيدا كرد و بهش اطمينان كرد. ما كه جزييات وقايع بد و دردناك رو كه پيش اومده كه نميدونيم! به هر حال بايد اعتماد كرد به پزشك و در نهايت پيش چند تا دكتر بريم و تظرشون رو بخوايم. حالا بذار من براتون يك مثال بزنم كه از نزديك در جريانم. موردي كه ادنوميوز ديواره رحم داشت و دكتر براش هيسترو كرده بود نتيجه بيوپسي متمايل به كنسر در اومده بود، عملا سرطاني بوده و بيمار اسرار به دريافت دارو براي اي وي اف داشت؟! تو اين شرايط دكتر وجدانش اجازه نميداد بذاره مريض رو تو سيكل از طرفي اصرار بيمار به خدي كه دكتر بهش گفت باشه ميفرستمت پيش انكولوژ دوره شش ماهه دارو رو بگذروني اگر اوكي داد بيا بگذارمت تو سيكل و گفت ولي من توصيهام اين نيست كه شما بريد تو سيكل. 

مريض از در اومد بيرون گفت فكر كرده كيه، فكر كرده خداست، اين همه دكتر!؟ 

خدا شاهده كه چشمام از حدقه داشت در ميومد!؟ 

همينان كه با ندونم كاري ميرن دارو ميگيرن، حامله ميشن بعد به چيزي بيش مياد ميان ميگن دكتر بي وجدانم باعث شد بچه و رحمم رو از دست بدم. 

دعامون اين باشه كه خدا كمكمون كنه چيزي كه نميتونيم تغيير بديم رو بپذيريم و بتونيم راههاي درست براي رسيدن به ارزوهامون رو پيدا كنيم.

نه عزیز دلم مارکشو تغییر ندادم.چندتای اول خون مردگی میشد ولی الان داره کبود میشه! باشه عزیزم کانالو ...

عزیزم همزمان نمیزنی؟

کاش دقیق به دکترت شرایطت رو توضیح بدی.....

تایم تزریقاتو.....

اینکه ازش بپرس ببین میتونی سینافکت رو به بازو بزنی یا نه.....

عزیزم پس یه امتحانی کن یه مارک دیگه بگیر شاید این مارک برات خوب نیست.....

دو سه تا از یه مارک دیگه امتحان کنن ببین فرقی میکنه؟

از دوستانی که الان دارن در مورد مارکی که میزنی یه مشورتی بگیر....

در مورد محل تزریقات و شرایطتم برا دکترت دقیق توضیح بده حتی شده حضوری برو ببینه شاید باید یه تجدیدنظری بکنه.....

چون دقیق نمیدونم مشکل از نحوه تزریقته یا داروئه یا مارک داروئه!!!!

عزیزم همزمان نمیزنی؟ کاش دقیق به دکترت شرایطت رو توضیح بدی..... تایم تزریقاتو..... اینکه ازش بپرس ...

نه عزیزم همزمان نیست.سینافکت 9صبح میزنم.انوکسپارین ساعت 4 عصر. حالا شنبه نوبت دکتر دارم ازش میپرسم.اناجان این که جاش کبود میشه یعنی اثری نداره؟ بعد ران پا کجاشو تزریق کنم؟

انا ميدونم دقيقا چي ميگي و درسته هست موارد اونجوري هم. خطاي پزشكي هم هست ولي در نهايت علم پزشك از ما ...

عزیزم درسته منم تحت هر شرایطی مادر شدنو به هیچ کس توصیه نمیکنم......

یکی باوراش محدودش میکنه یکی سلامتیش......

اما سلامتی واقعا تو اولویت اوله......

من خودم وقتی دکترم بهم گفت اهدایی باید بگیرین گفتم به هیچ وجه چون شخصا اعتقاد داشتم که یا فرزند خودمو و همسرمو (میوه عشقمونو) میخوام یا میرم از پرورشگاه بچه میگیرم.....

البته این باورم دلیل نمیشه بگم کسایی که اهدایی گرفتن کارشونو قبول ندارم به هیچ وجه......

هر کسی باورای خودشو داره و قابل احترامه ولی هر بچه ای اولا باید خودش سالم باشه و ضمنا مادر و پدر سالم داشته باشه....

یعنی دونسته بخواییم این سلامتی ها رو بگیریم ظلم بزرگی کردیم.....

در مورد این قضیه آدنومیوز نمیدونم هر دو به یه فرد اشاره میکنیم یا نه ولی بنده خدایی که من تا حدی در جریان درمانش بودم لااقل پیش من از دکترش گله نکرده، من شخصا با دید خودم میگم چرا باید بهش اجازه بارداری با شرایطی که داشت داده میشد.....

به هر حال همه اینا نشون میده ماها در مقام قضاوت نیستیم و فقط میتونیم تو بیدار کردن وجدان کاری هر صنفی که باهاش در ارتباطیم نهایت تلاشمونو بکنیم......

تو انتخابامون دقت کنیم و به انتخابمون علاوه بر اینکه احترام میذاریم حواسمونم جمع باشه......

نه عزیزم همزمان نیست.سینافکت 9صبح میزنم.انوکسپارین ساعت 4 عصر. حالا شنبه نوبت دکتر دارم ازش میپرسم.ا ...

نه عزیزم دلیل بی اثر بودنش نیست......

ببین به هر حال یا از تزریق بده یا به خاطر دفعات بالای تزریق هماتوم ایجاد میشه.....

دکتر از نزدیک ببینه میتونه علت رو تشخیص بده.....

انا جان مطالب کانال هم مثل صفحه 6 اینجا بود.توروخدا چیزی میدونین راهنمایین کنین. از خانمهای دیگه هم ...

عزیزم چند تا پست بود تو کانال.....

یه فایله لیلاجون ترجمه کرده بود اونم خوندی؟