2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
همونجورک دکترنابغه ثمین جون گفتن ازروزاول آخرین پری حساب میشه،البته تااونجاک میدونم واسه کسایی ک طبی ...

آره عزيزم يه سري مشكلا تو آزمايشم بود كه ايمنولوژ گفت آسپرين و انوكسا لازمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونجورک دکترنابغه ثمین جون گفتن ازروزاول آخرین پری حساب میشه،البته تااونجاک میدونم واسه کسایی ک طبی ...

سلام منم تقریبا دوهفته دیگه انتقال جنین های فریز دارم به منم گفته به مدت ۹ روز روزی یه دونه آسپرین بخورم ولی من آزمایش ایمنی انعقادی ندادم 

پس چرا این قرص رو داده؟

خداجونم شکرت       
سلام دوستان گلم..دیشب رفتم مطب برای تزریق آمپول داخل رحمgcfs خیلی اذیت شدم اینبار آخه طول واژنم زیاد ...

سلام عزیزم توکلت به خدا باشه ان شالله که مامان دوتا فرشته ناز میشی

خداجونم شکرت       
آره عزيزم يه سري مشكلا تو آزمايشم بود كه ايمنولوژ گفت آسپرين و انوكسا لازمه

پرپر جون شما دکتر ایمنولوژتون کیه؟ منم یه سری تست هام مشکل داشته، میشه بپرسم شما کدوم تست هاتون مشکل داشت؟ آسپرین رو چه مدته مصرف میکنی؟ بعد اینکه ویتامین دی هفته ای میخوری؟ من تست های APCR,prot.s,ASA و ویتامین دی هم 25 بود. مرسی عزیزم

http://farzand.net/due-date-calculator

دوستای گلم این ماشین حساب زایمانه........

برا کسایی که طبیعی باردار شدن بر اساس آخرین پری و طول سیکل حساب میکنه......

برا انتقالیام البته فرش اگه باشه بر اساس تاریخ لقاح یعنی پانکچر حساب میکنه......

فریزام میتونن از همین تاریخ لقاح با یه ترفند استفاده کنن......

مثلا فرض کنیم امروز جنین پنج روزه انتقال دادن......

امروز ۲۵ بهمنه پنج روز برگردن عقب فرض کنن بیستم لقاح داشتن.....

تاریخ لقاح رو بیست بهمن بزنن براتون حساب کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجان چندبارگفتین سن بارداری روچ جورحساب کنیم ولی فراموش کردم میشه  یه باردیگه بگی

عزیزم سن بارداری اینجوری حساب میشه.....

دو هفته بعلاوه سن جنین موقع انتقال بعلاوه مدت زمان از انتقال تا الان.......

مثلا اگه اول بهمن انتقال جنین پنج روزه داشتی میشه......

دو هفته + پنج روز + ۲۵ روز میشه:

دو هفته + ۵روز+۳هفته و ۴روز= ۵ هفته و ۹روز یا ۶ هفته و ۲روز.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه منم همينارو دارم، شياف و انوكساپارين و فميبيون و ويتامين دي با آسپرين دل درد يهو مياد و ميره و ا ...

عزیزم طبیعین نگران نباش اما به دکترت بگو لازم باشه ایزوپرین تجویز میکنه ترشحاتتم برا استروژن مترشحه از بارداریته.....

قربونت برم عزیزم الهی ک شما هم دوهفته دیگه ب سلامتی نی نی انتقال میدی و خدا دلتو شاد میکنه و ما هم ک ...

فداتشم ممنون انشالله لطف خدا شامل حال هممون بشه 

خداجونم شکرت       
منم آخرين پريودم ٢٤ دي بوده  چجوري حساب ميشه ؟

پرپر جون یه سایت گذاشتم از طریق اون سایت حساب کن......

آخرین پری و طول سیکلاتو میذاری......

مرسی گلم،من سه روزبعدازپانکچرم انتقال داشتم یعنی جنینم سه روزه بوده؟

بله عزیزم جنینت میشه سه روزه.....

سلام منم تقریبا دوهفته دیگه انتقال جنین های فریز دارم به منم گفته به مدت ۹ روز روزی یه دونه آسپرین ب ...

عزیزم بعضی دکترا بدون آز انعقادیم میدن چون همینطوری این داروها غلظت خونو بالا میبرن.....

پرپر جون شما دکتر ایمنولوژتون کیه؟ منم یه سری تست هام مشکل داشته، میشه بپرسم شما کدوم تست هاتون مشکل ...

آسپرين كه سه روزه از وقتي فهميدم باردارم، ويتامين دي من قبلا ٦ بود الان رسوندم به ٥٠، هفته اي يه دونه ميخورم، دكترم زر ناني بود ايمنولوژ ولي از اين فاكتورا واقعا سر در نميارم، آزمايشامو گذاشتم اينجا بچه ها ديدن، خودم نفهميدم چي به چيه فقط گفتن انوكساپارين و اسپرين واجبه