2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046948 بازدید | 684566 پست
سلام بچه ها چطورین؟ دلم براتون تنگ شده بود عموم فوت شدن و من چند روزی دیگه نشد بیام سر بزنم امروزم ت ...

لاله جون تسلیت می گم بقای عمر شماها باشه 

بمیرم برای دلت عزیزم 

ناامید نباش

میکرو همینه یا مثبت یا منفی باید بریم دنبالش 

مشخصه که ادم توی یه راه سخت گاهی بالاس روحیه ش گاهی خسته می شه ... 

یه یا علی بگو و ادامه بده هدفت رو

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله فرداعصر، وای ثمین خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش همه چی خوب پیش میره توکل بر خدا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها چطورین؟ دلم براتون تنگ شده بود عموم فوت شدن و من چند روزی دیگه نشد بیام سر بزنم امروزم ت ...

لاله جون تسلیت میگم عزیزم ایشالا خدا به زودی به شما هم بچه ی سالم ببخشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مرسي دوستاي گلم از همتون ممنونم، واسم دعا كنين همه چي خوب پيش بره ، هنوز نتونستم خوشحالي كنم اين روزا بگذره و خوب بره جلو خدااا كنه تا منم بعد از سه سال رنگ شادي رو ببينم 

مرسي دوستاي گلم از همتون ممنونم، واسم دعا كنين همه چي خوب پيش بره ، هنوز نتونستم خوشحالي كنم اين روز ...

وااااای پرپر جون تبریک میگم خیلی خوشحال شدم بتات هم خیلی خوبه اصلا نگران نباش من الانم هیچ علاعمی ندارم

مرینا جون برو ازمایش ایشالا که مامان شدی 

شراره جان حتما برو دکتر سونو یا ازمایش انجام بده الان این لخته ها طبیعی نیست 

فرشته جون عزیزم ایشالا جنین های با کیفیت و زیاد داشته باشی 

دوستان ی سوال .اینجا کسی هست که با دکتر عارفی سیکل ای وی اف رو گذرونده باشه؟بعد میخواستم بدونم هزینه ی هیسترو و پی جی دی و پی جی اس چقدر میشه با دکتر عارفی.یکی از دوستام از عمان میخواد بیاد با دکتر عارفی ای وی اف کنه میخواد بدونه.هرکی بدونه ممنون میشم بگه بهم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام خانوما من بعد از مصرف یه دوره قرص ال دی کیستم برطرف شد انتقال نی نی های برفیمم افتاد برای دو هفته دیگه 

تواین دوهفته چکار کنم که وضعیتم بهتر باشه ؟

خداجونم شکرت       

تسلیت میگم لاله عزیزم

امیدوارم حال دلت زود زود خوب بشه خانمی💞💞

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام خدا عموتون رو بیامرزه .عزیزم انشالله تا سال بعد مامان دوقلوها میشی

خداجونم شکرت       

سلام به همه دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد .

من هم چند روز بود نبودم ، اومدم ديدم خدا رو شكر ماهي ناز و پرپر جون مامان شدن خيلي خوشحال شدم ، خيلي خيلي بهتون تبريك ميگم ، ان شا الله بارداري خوب و راحتي داشته باشيد .

مامان كتايون و بيبي ٣ ساله عزيز شما هم ان شا الله اين دوران رو به سلامت طي ميكنيد و زودتر حالتون بهتر ميشه .

ثمين جون منتظر خبرهاي خوش شما هم هستيم ان شا الله يك هفته ديگه ، ديگه بايد يك كيك خامه اي بزرگ سفارش بدي ، كيك شما خوردن داره من هم ميخوام ازش بخورم حتما .

لاله جون عزيزم تسليت ميگم بهتون ، ان شا الله كه سال ديگه ٢٢ بهمن ني ني يا ني ني هاي نازت در آغوشت باشن و خستگي اين مدت از تنت بيرون بياد .

راستي دوستان توي پستها از آتريسا جون چيزي نديدم ، نفهميدم بالاخره انتقال داد يا نه .

عاطي جون شما هم اصلا استرس نداشته باش مطمئن باش حال ني ني هات خوبه خوبه .

بقيه دوستان هم ان شا الله توي هر مرحله اي هستن موفق باشن و به زودي شاهد جشن مامان شدنشون باشيم .

من هم ديگه ان شا الله ماه آخر هستم و كمي سختم شده ، البته ناشكري نميكنم و همين روزهاي سخت رو هم براي همه دوستهاي گلم آرزو ميكنم ، ولي اگر دير به دير ميام پيشتون مطمئن باشيد كه به ياد همتون هستن . 🌷🌷🌷🌷😘😘😘😘😍😍😍😍

سلام به همه دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد . من هم چند روز بود نبودم ، اومدم ديدم خدا رو شك ...

ممنون عزیزم،انشاءالله زایمان راحتی داشته باشی ونی نیت سالم بیادتوبغلت

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت بهار عزیز(ملی) دعا میکنیم

امیدوارم شما خودتون به موقع پیش برید با برنامه اگه من پیامو دیر و زود میذارم🙈