2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
سلام بچه ها چطورین؟ دلم براتون تنگ شده بود عموم فوت شدن و من چند روزی دیگه نشد بیام سر بزنم امروزم ت ...

سلام لاله جون،عزیزم تسلیت میگم خیلی ناراحت شدم،انشاءالله غم آخرباشه ،دلم برات تنگ شده بود ،دیدم نیستی گفتم حتما یه چیزی شده ،انشاءالله ازین ب بعدشادی وخوشی تو زندگیت باشه

وقتی ب زودی ب امید خدا نی نیای نازتو بغل گرفتی دیگه خاطرات تلختو فراموش میکنی 

امیدوارم فامیلتونم دامنشون سبزبشه وخداخوشحالشون کنه

ممنون ازتبریکت عزیزم برام دعاکن بتام بره بالا فردا میرم آز

آنا جان، من امروز روز ٣٠ سيكل هستم ديروز پريود نشدم تست زدم مثبت شد بي بي چك پررنگ شد رفتم آزمايش بت ...

پرپرجان نگران نباش منم تستم بااولین ادرارم پررنگترشد نسبت ب اداردومم تازه شمامیگی عصر تست زدی ک دیگه اون موقع ادرارخیییلی رقیقتره پس کاملاطبیعیه وجای نگرانی نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرپرجان نگران نباش منم تستم بااولین ادرارم پررنگترشد نسبت ب اداردومم تازه شمامیگی عصر تست زدی ک دیگه ...

خب بعد چي شد ؟ بتا ميرفت بالا درست ؟ البته مشكلات خب با هم فرق ميكنن

به من گفتن پرد كه اصلا نبايد بخوري !!! واسه مشكل من بده، دكتر زر ناني گفت نظر من فقط آسپرينه و دكتر ...

راستی یادم رفت تبریک بگم انشاءالله بارداری راحت وبدون استرسی پشت سربزاری عزیزم

يعني امروز بدم؟ امروز نهاااايتا ميشه ٢٤ ساعتا ، اشكال نداره ؟ بعد اينكه واسه سرم هم دكتر زرناني گفت ...

به نظرم بده قرار نیست حتما ۴۸ ساعت بشه....

خوب مثلا الان بعد بیست ساعت بدی حدودا باید بتات این بشه......

بتات حدودا ۱/۲۱ برابر میشه.....

اینجوری حساب کردم.....

عدد ۲ رو به (۲۰/۲۴) تقسیم کردم بعد ۱/۶ رو به توان جواب تقسیم رسوندم.....

یعنی بتات حدودای ۱۹۰میشه حالا یه کم کمتر و یا خیلی بالاتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به من گفتن پرد كه اصلا نبايد بخوري !!! واسه مشكل من بده، دكتر زر ناني گفت نظر من فقط آسپرينه و دكتر ...

اتفاقا ایمونولوژ منم خیلی پرد رو برا من خوب نمیدونست.....

فقط قبل انتقال تجویز کرد.....

اما من بعدشم به تجویز دکتر زنانم داشتم.....

اما زودتر قطعش کردم به توصیه مجدد ایمونولوژم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقا ایمونولوژ منم خیلی پرد رو برا من خوب نمیدونست..... فقط قبل انتقال تجویز کرد..... اما من بعد ...

جفتشون پرد رو ممنوع كردن واسم گفتن براي مشكل تو بدترم هست فقط سرم رو دكتر زنان گفت و ايمني رد كرد... واقعا دودلم

حالا زدن سرم كه ايرادي نداره اگه اين دكتر لازم بدونه،؟ و اينكه تو بارداري طبيعي كي بايد زده بشه ؟

يعني ٢٠٠ حدودا بايد باشه ؟

۱۹۰ به بالا......

البته حالا یه کم کمتر از ۱۹۰ هم میتونه باشه اما حدودا ۱۹۰ به بالا بشه دیگه خیالت تخت تخته.....

سلام بچه ها چطورین؟ دلم براتون تنگ شده بود عموم فوت شدن و من چند روزی دیگه نشد بیام سر بزنم امروزم ت ...

لاله جون تسلیت میگم ان شاءالله خدا برات جبران میکنه و 22 بهمن سال دیگه میای و شکایت از  نی نی که همش بیداره نمیخوابه😉

راستی لاله جون برای انتقال چه داروهایی لازمه که اگه دکتر ننوشت بهش بگم خودشون گفتن هپارین و سلکسان و یه چیزای دیگه یادم نیست 

اگه مکملی ویتامینی چیزی لازم هست بگم برام بنویسه

خدایا شکرت😙