2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
آنا جان، من امروز روز ٣٠ سيكل هستم ديروز پريود نشدم تست زدم مثبت شد بي بي چك پررنگ شد رفتم آزمايش بت ...

عزیزم خدارو صد هزار مرتبه شکر......

عزیزم به پررنگی و کم رنگیش اهمیت نده برو آز بده چون بی بی رنگش به غلظت ادرار ربط داره و اصلا نمیشه بگی چون کمرنگ شده یعنی بده.....

وای خدا شاهده از شوقت دارم میلرزم.....

امروز برو ایشالله سرم و دارو هم میگیری.....

ولی خیلی خوشحالم.....

یه ذره هم شک نکن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خدارو صد هزار مرتبه شکر...... عزیزم به پررنگی و کم رنگیش اهمیت نده برو آز بده چون بی بی رنگش ...

امروز دوباره آز بدم ؟؟؟ يا فردا كه ٤ ساعت شده باشه ؟ خيلي دلم ميخواد شادي كنم ولي نميتونم، ديروز كه هنگ كرده بودم امروزم اينجوري خورد تو ذوقم، تو رو خدا دير نشده باشه ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز دوباره آز بدم ؟؟؟ يا فردا كه ٤ ساعت شده باشه ؟ خيلي دلم ميخواد شادي كنم ولي نميتونم، ديروز كه ...

عزیزم خیلی مبارکه...نگران نباش...بعد از چهل و هشت ساعت از ازمایش اول یه ازمایش دیگه بده خیالت راحت شه...ولی اصلا به بی بی چک که کمرنگ شده فکر نکن.به قول انا جون شاید ادرارت رقیق بوده

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مرسي عزيزم رقيق بود ولي خب يه روزم گذشته... تو رو خدا دعام كنين

کی ازمایش دادی؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

من ايمونولوژ بهم گفت اصلا سرم نميخواد از نظر من ولي دكتررزا قي گفت ميخواد،  حالا نميدونم ربطشون بدم به هم يا نه، استرس ندارم ولي حالم گرفته ست، هيچ علائمي هم ندارم

من ايمونولوژ بهم گفت اصلا سرم نميخواد از نظر من ولي دكتررزا قي گفت ميخواد،  حالا نميدونم ربطشون ...

عزیزم علایم از هشت هفته به بعد میاد....شما الان چهار هفته ای به سلامتی....تو رو خدا اصلا دنبال علایم نباش...فقط استرس و بریز دور.اروم باش.ایشالا فردا بتات دوبرابر شده...

امروز دوباره آز بدم ؟؟؟ يا فردا كه ٤ ساعت شده باشه ؟ خيلي دلم ميخواد شادي كنم ولي نميتونم، ديروز كه ...

عزیزم ببین به بی بی اعتباری نیست من بعد سونوی قلب یه بار به خاطر همون بحث خونریزی که آروم و قرار نداشتم بی بی گذاشتم با بتای پنج شش رقمی بی بی قر داد......

حالمو بدتر خراب کرد.....

پس اصلا دیگه بی بی نذار.....

فقط آز بده اتفاقا قبل اینکه بری مطب اگه جوابشو بگیری رشدش معلوم میشه و سریع دکترت سرم و دارو هم میده.....

برا سرمم دیگه راحت تایید میگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ديروز ساعت ٧ عصر

عزیزم چون امروز عصر میری دکتر برو آز بده با جوابش برو دکتر سریع سرمتو بگیر.....

بهت قول میدم خدایی که معجزش رو شامل حالت کرده خودشم مواظب دردونته عزیزم.....

تو فقط ویزیت امروزو حتما برو....

عزیزم ببین به بی بی اعتباری نیست من بعد سونوی قلب یه بار به خاطر همون بحث خونریزی که آروم و قرار ندا ...

يعني امروز بدم؟ امروز نهاااايتا ميشه ٢٤ ساعتا ، اشكال نداره ؟ بعد اينكه واسه سرم هم دكتر زرناني گفت به نظرم لازم نيست دكتر رز ا قي گفت لازمه، ببينم نظر اين دكتر چيه

استرس ندارم فقط سست شدم اصلا تو ذوقم خوردا

عزیزم چون امروز عصر میری دکتر برو آز بده با جوابش برو دکتر سریع سرمتو بگیر..... بهت قول میدم خدایی ...

باشه حتما امروز ميرم ولي خب رشد بتا توي ٢٠ ساعت مگه چجوريه كه بفهمن خوبه يا نه ؟؟؟

من ايمونولوژ بهم گفت اصلا سرم نميخواد از نظر من ولي دكتررزا قي گفت ميخواد،  حالا نميدونم ربطشون ...

عزیزم احتیاطا سرمتو بگیر چون عوارض در مقابل پرد چیزی نیست.....

عوضش اینطوری خیالت راحتتره.....

حالا اگه دیدی به خوبی داره بارداریت پیش میره پرد رو زودتر قطعش میکنی.....

عزیزم احتیاطا سرمتو بگیر چون عوارض در مقابل پرد چیزی نیست..... عوضش اینطوری خیالت راحتتره..... حال ...

به من گفتن پرد كه اصلا نبايد بخوري !!! واسه مشكل من بده، دكتر زر ناني گفت نظر من فقط آسپرينه و دكتر رزا قي گفت سرم