2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلام دوستان عزیزم،آزم مثبببت شد😍😄انشاءالله روزیه همه ی بچه های تاپیک

خداروهزاربارشکرمیکنم،ولی بچه ها بتام پایینه شده89 ب نظرتون برای روز 12انتقال کم نیست؟ خییییلی نگرانم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم،آزم مثبببت شد😍😄انشاءالله روزیه همه ی بچه های تاپیک خداروهزاربارشکرمیکنم،ولی بچه ...

مبارک باشه واسه همه منتظرها دعا کن همچین لحطه هایی قسمتشون بشه

نگران نباش ۴۸ ساعت دیگه آزمایش بده انشالله ۲ برابر میشه

خانما کمکککککککک . حالم خیلی بده امروز بیرون بودیم متاسفانه تصادف کردیم از سمت من یه ماشین بهمون زد البته سرعت دوتامون کم بود ولی  استرس زیاد گرفتم یه کم دل درد دارم خدای نکرده واسه نی نی اتفاقی نیوفتاده باشه چکار کنم گریههههههه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم من استفاده کردم به نظرم جواب داد . ایشالا واسه شما هم جواب بده . ولی من  ازون موقع دارم م ...

عزیزم خدا رو شکر که جواب گرفتی انشالله به سلامتی هم بغلش کنی.

دوز اکویین شما چند هست و روزی چند تا خوردی و از چند قاعدگی خوردی؟

شما دیگه استرادیول نخوردی؟

ضخامت آندومترت چند بود زمان انتقال؟

عزیزم ببخش که خیلی سوال پرسیدم

خانما کمکککککککک . حالم خیلی بده امروز بیرون بودیم متاسفانه تصادف کردیم از سمت من یه ماشین بهمون زد ...

گلم نگران نی نی نباش اون جاش محکم محکمه...فقط داری بیخودی به خودت استرس میدی.از این دوران لذت ببر 

ماهیرخ از استرس زیاد حالت تهوع گرفتم چیکارکنم رفتم چندتا سایت چک کردم برای روز 12خیلی پایینه،وای خدا ...

عزیزم استرس نداشته باش، خیلی هم خوبه عددش، مهم دو برابر شدنشه،تازه مال من بعد از دو روز که نه،بعد از سه روز تقریبا دو برابر شده بود! اگه اون موقع اطلاعاتم بیشتر بود حتما خیلی استرس میگرفتم الکی!

عزیزم استرس نداشته باش، خیلی هم خوبه عددش، مهم دو برابر شدنشه،تازه مال من بعد از دو روز که نه،بعد از ...

Efsibiجان شماهم میکرو کردین؟الان باردارین؟ بتاتون چندبود؟روز چند آز دادین؟ببخشید اینقد سوال شد