2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
فکر نمیکنم چیزی باشه من همیشه با آمپول پری میشدم فکر کنم این ماه چون پروژسترون استفاده کردم زود پری ...

عزیزم مگه میکرو نکرده بودی ؟اخه اصولا تا پروژسترون قطع نشه پریود نمیشی که.منم کلی لک داشتم و ترشح قهوه ای از روز 7انتقالم و خیلی هم عصبی بودم همش میومدم به بچه ها میگفتم من باز لک دارم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان ایشالله به زودی دلت شاد میشه و خیالتم راحت میشه.....

آناجون من قبل از پانکچر و حتی تو سیکل پانکچر روز هشتم ترشح تخمک گذاری داشتم اما این ماه که بعد پانکچر هست روز دوازده ترشح تخمک گذاری دارم امکان داره تخمدانام اثر داروهای پانکچر رو هنوز داشته باشن و تخمک خوب داشته باشم یعنی امید به بارداری طبیعی 

البته بعد از پریود یک شب درمیون اقدام داشتیم الان که روز دوازده هست و ترشح دیدم تخمک کی آزاد میشه البته قبلش توی تخمدان چپم حالت سوزن سوزن شد و بعد ترشح دیدم ببخشید خیلی حرفیدم یه جورایی دلم میگه این ماه درست و حسابی اقدام کن شاید به لطف خدا طبیعی بشه ☺

خدایا شکرت😙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم.به لطف خدای بزرگ و مهربون و دعا ها و انرژی مثبت شما عزیزای دل هر چهار تا تخمکام جنی ...

الهی که 14/15 روز دیگه جشن میگیریم برا مامان شدنت.خداروشکر همشون جنین شدن از الان مبارکه مامان شدنت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانم ها جواب این سوال من را بدید . ممنون میشم

من اطلاع ندارم چون همیشه مقعدی میذارم

ممنونم آناجون. فقط یه چیزی که خیلی برام مشکل ساز شده اینه که همه جا میگن آنوکساپارین آمپول آماده ست ...

والا همسر من قبل تزریقش با پشت انگشت چند ضربه میزد و اکثر هوا میومد بالا و فقط یه بار قسمت عمده هوا رو خالی میکرد و تزریق میکرد.....

یعنی در همین حد هواگیری میکرد.....

یعنی تک تک حبابهای هوارو خالی نمیکرد.....

یعنی میشه گفت حد وسط رو در نظر میگرفت نه بدون هواگیری تزریق میکرد نه با هواگیری کامل.....

اینکه چه قدر درست بود کارمون نمیدونم اما ما اینجوری تزریق میکردیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خدمت دوستان من نهم همین ماه انتقال داشتم همه چیز خوب تا روز دهم ک رفتم دستشویی با دستمال ک تمیز ...

عزیزم دوباره تماس بگیر شاید دزش پروژسترونو بیشتر کنه....

نمیشه گفت داری پری میشه چون ممکنه خونریزیت به خاطر هماتوم یا کم شدن پروژسترون باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای عزیزم .منو هم به جمعتون اضافه کنید خیلی وقته خواننده خاموش بودم ولی امروز بالاخره عضوشدم ...

عزیزم اینجا خونه خودته اجازه نمیخواد.....

خوش اومدی.....

سلام من فردا عمل پانکچر دارم امروز برای تشکیل پرونده رفتم ولی اصلا در مورد شام امشب و صبحانه فردا چی ...

عزیزم آخرین غذات ۱۲ ساعت قبل عملت باشه....

غذای مقوی ولی زودهضم بخور.....

فردام باید ناشتا باشی پس عزیزم بدون صبحانه میری.....

فقط اگه قرص لووتیروکسین داری با یه قلوپ آب بخورش یعنی در طول ۱۲ ساعت تا وقت عملت آبم نمیخوری.....

آناجون من خرما و رطب زیاد میخورم با توجه به اینکه طبعم سرده یه موقع مرض قند نگیرم😐

نگران نباش جیگررررر....

قند طبیعی مشکلی ایجاد نمیکنه.....

مگه اینکه خیلی غیرعادی باشه.....

من که این همه خرما میخورم قندم خوب بود.....

انا جان يك فرشته است من هميشه ازش ممنونم كه مياد اينجا جواب هممونو ميده 

عزیزم اغراق میکنین.....

اما ممنون که انقدر منو مورد لطف قرار میدین.....

ممنون خانمی داغونم بعد از یازده سال انتظار چقدر دلم خوش بود ولی همه چی ب هم ریخت

عزیزم من جزء کسایی هستم که خونریزی اساسی داشتم ولی اکثر دوستان میدونن که الان یه دخمل مامانی دارم....

سلام عزیزم چقدر خانم مهربونی هستین.من خیلی وقته تاپیکتون رو پیگیری میکنم.عزیزم یه سوال داشتم من قصد ...

عزیزم والا برا فرزند اول تا جایی که من میدونم خیلی از مراکز قبول نمیکنن فکر کنم ابن سینام قبول نکنه.....

برا فرزند دوم اگه قصد دارین بله فکر کنم انجام میدن.....

والا من یه زمانی سه میلیون هزینه تعیین جنسیتو میدونستم البته بدون هزینه خود میکرو.....

اگه بدون مشکل باشین بالطبع شانس بالاتره اما چون لقاح خارج رحمیه امکان پس زده شدن توسط رحمم هست.....

و اینکه ممکنه جنین ایجاد شده و انتقالی ظاهرا سالم باشه اما مشکل ژنتیکی داشته باشه....

ن عزیز دارم استفاده میکنم زنگ زدم دکتر گفت مقعدی استفاده کن ولی فایده ای نداره

عزیزم خوب اگه مقعدی جواب نده دوباره باید بهشون اطلاع بدی ممکنه این دفعه زیادش کنن....

ضمنا استراحتتم مطلق کن حتما.....