2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم شما هم چند روز دیگه صدای قلب نازنینشو میشنوی غصه نخوری یه وقتی نی نی نارحت میشه

خدا از دهنت بشنوه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانوما من دوشنبه انتقال دارم واسم دعا کنین..محتاج دعاهایه قشنگتونم😘😘😘😍😍

عزیزم ب سلامتی ...ایشالا دوهفته دیگه هم شما هم پریای عزیز دلتون شاد بشه و خوش خبر باشین و ماهم کلی کیف کنیم دوستای گلمون مامان شدن😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم تو هم میشنوی بهترین آهنگ زندگیتو 😚

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستان عزیزم،دیروز صبح روز11انتقالم دوتا بی بی گذاشتم دوتاش هاله انداخت همین الانم گذاشتم پررنگتراز دیروز افتاد خیییییلی خوشحالم ولی ته قلبم استرس دارم آخه دوبار تجربه ی مثبت کاذب باآز منفی داشتم ب نظرتون مارک روژان کاذب نداره؟ آخه مدیکور همیشه مثبت کاذب بود

امروزعصرم میرم آز برام دعاکنید دوستای مهربونم 

سلام دوستان عزیزم،دیروز صبح روز11انتقالم دوتا بی بی گذاشتم دوتاش هاله انداخت همین الانم گذاشتم پررنگ ...

عزیزم قبل و بعد انتقال چه کارایی انجام دادی

خدایا شکرت😙
این بی بی الانمه،خیلی ذوق دارم ولی تهش میترسم بخوره تو ذوقم

نه بابا چرا بخوره تو ذوقت مثبته دیگه اگه نبود عین برف سفید بود وای من جای تو ذوق دارم برو حالشو ببر😆

خدایا شکرت😙
خواهش میکنم گلم سری پیش رفتم جهاد پرسیدم گفتن ۳۷۰۰ پانکچر انتقال هم ۷۰۰ بود

من سال گذشته بیستم مهرماه پانکچرشدم دومیلیون تومن هزینش شدانتقال اولم سال گذشته بیست دی ماه بودکه فکرکنم یه چهارصدتومنی شدانتقال دومم همین اول آبان بودکه این باربلاست بودن شد یک میلیون وبیست وهشت هزارتومن اون 700تومنی که شماگفتین واسه جنین بلاست نیست درسته ؟

فدات بشم عزیزم،بخدا ازته دلم برای همه منتظرادعا میکنم چون خودم خیلی حسرت کشیدم وقتی تک تک یادم میاد اشکام سرازیر میشه، انشاءالله ب حق خانوم فاطمه زهراهمه حس مادرشدنو تجربه کنن منم آزم مثبت بشه به یه بتای خوب،هنوزم محتاج دعاتونم

عزیزم قبل و بعد انتقال چه کارایی انجام دادی

من طبعم سرده فقط یه ماه وقت داشتم تغذیه مناسب بخورم،سعی کردم گرمیجات بخورم مثه خرماوکنجدوگردو ومویز وتقریبا سردیجات مثه لبنیاتو حذف کردم،قرص پرگناکر کانسپشن ومتفورمین وفولیک 5خوردم،بعداز انتقالم تا یه هفته نشاسته باآب سرد،آناناس،مربای به،مغزیجات،شیرسویا خوردم ،قرص پرگناکر اورجینال وفولیک ومتفورمینم هنوزمیخورم