2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستان من دیروز هیستروسکوپی کردم  دیروز که خونریزی داشتم الان لک بینی دارم وکمرم هم درد م ...

عزیزم معمولا پری سر موقع میاد ولی خوب احتمال تاخیرم هست.....

عزیزم بهتره دو هفته مراعات کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم واقعا میتونستن مجدد نمونه بگیرن..... حتی بعضا دوبار نمونه گیری برا بعضیا بهتر جواب میده......

آنا جون

آیا همه دکترها قبول می کنند که بنویسنداین موضوع رو و همچنین بیمارستان در این موضوع همکاری می کنند که دو بار نمونه رو بگیرند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای عزیزم خیلی ناراحت شدم خیلی سخته گریهههههه . شما اولین سونو بود واسه قلب میرفتی ؟  کی انتق ...

عزیزم قلب نینی ایشون یکبار زده بود ولی رشدش کم بود و ضربانشم از 112 اگر اشتباه نکنم به 60 رسیده بود .دوقلو بود که یکیشون قلب نداشت این یکی قل هم ضربانش ضعیف بود و رشدشم ضعیف بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

دوستان ی سوال.استرادیول ممکنه باعث تاخیر پریود بشه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون آیا همه دکترها قبول می کنند که بنویسنداین موضوع رو و همچنین بیمارستان در این موضوع همکاری م ...

مرمر جون والا اورولوژ ما توصیه کرد من له دکارم گفتم اونم قبول کرد بیمارستانم انجام داد.....

فقط یادمه تو اطلاعیه ای که برا نمونه گیری اگه اشتباه نکنم رو دیوار محل نمونه گیری یا بیمارستان بود دیدم نوشته اگه از آخرین نمونه گیری زمان زیادی بگذره حتما باید دوبار نمونه گیری انجام بشه.....

احتمالا در کل یه همچین چیزی باشه.....

باید بپرسین.....

فقط چون اون زمان مورفوی همسرم صفر بود اورولوژش خیلی رو این قضیه تاکید کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ی سوال.استرادیول ممکنه باعث تاخیر پریود بشه؟

فکر نکنم اما خوب داروی هورمونیه شاید تاثیر بذاره.....

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت انتظار؟ عزیز دعا میکنیم

فکر نکنم اما خوب داروی هورمونیه شاید تاثیر بذاره.....

مرسی آناجون

عزیزم سیرابیو امتحان کردی؟ معجزه میکنه ها..... برا معده مثل آب رو آتیشه......

بله عزیزم دو روز خوردم خوب بود, ولی خیلی سخته خوردنش دوباره باید بخورم,انا جون یه سوال من یه وقتایی طاق باز بخوابم اشکالی نداره؟

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

سلام بچه ها، من خيلي وقته كه پستي نذاشتم، اما كما بيش ميومدم و سر ميزدم. امروز خودم رو موظف ديدم كه يك چيزايي رو بگم. 

ما تقريبا همه همدرديم و تجربه هاي مشابه به هم چه روحي و چه درماني پشت سر گذاشتيم وهمديگه رو خوب درك ميكنيم و دلسوز هم هستيم. دلمون نمياد يكيمون بارداريش ختم بشه يا جواب منفي رو راحت براي هم بپذيريم و از روي دلسوزي به هم دوست داريم اميد بديم. 

ولي دوستاي گلم بارداري ماها كه با اي وي اف هستيم كاملا از روي تاريخ و قواعد پيش ميره! 

تو بارداري طبيعي گاهي چون زمان دقيق تخمك گذاري مشخص نيست اگر بتا كم رشد كنه يا رشد جنين يك هفته عقب باشه اميد هست كه تخمك گذاري و لقاح ديرتر انجام شده باشه و ميگن يك هفته دو هفته بعد بيا. 

اما در مورد ما كاملا فرق ميكنه اگر هفته هشت رو شش هفته نشون ميده تمومه. لطفا همديگه رو تشويق نكنيد كه دارو رو ادامه بده يا اينكه دو هفته ديگه برو سونو. اينكار ممكنه منجر به عفونت رحمي و كورتاژ و اسيب شديد رحم بشه. 

معمولا اگر كوچكترين شانسي هم باشه خودشون در نظر ميگيرند و يك هفته وقت ميدن ولي وقتي ميگن تمومه لطفا براي سلامتي خودتون و اينكه دوباره زودتر بتونيد سر پا شيد و تلاش رو شروع كنيد به خرف دكترتون گوش كنيد. 

هممون دنبال معجزه هستيم و اميد داريم به رحمت خداوند ولي اگر اين پروسه بارداري و رشد جنين قانونمند نبود هيچ كدوم از اين روشهاي كمك بارداري توسط انسان كشف نميشد. اين خودش معجزه و رحمت خداونده . روز به روز بارداري مشخص و قانونمند هست، معجزه اي كه برامون اتفاق ميفته اونجاست كه ما اروم اروم راه درستمون رو پيدا ميكنيم، نا اميد نميشيم و در نهايت انشالله مادر ميشيم. 

اميدوارم هر روز اينجا خبرهاي خوب بخونم و به اميد موفقيت همگيمون.

بله عزیزم دو روز خوردم خوب بود, ولی خیلی سخته خوردنش دوباره باید بخورم,انا جون یه سوال من یه وقتایی ...

عزیزم اگه از قیافه اش خوشت نمیاد، تو غذا ساز میکسش کن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان عزیزم یه سوال.  میشه شیاف ها را تو در یخچال نگهداری کنیم تا موقع استفاده راحت تر باشه؟آ ...

ستاره اصلا شیاف ها یخچالی هستن...من سیکلوژست میزنم روکش الومینیوم نداره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام بچه ها، من خيلي وقته كه پستي نذاشتم، اما كما بيش ميومدم و سر ميزدم. امروز خودم رو موظف ديدم كه ...

عزیزم مرسی از اینکه کلا ناامیدمون کردی.