2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

ممنونم عزیزم سوالم اینه چرا بعد از ۴ روز هیچ علامتی از سقط ندارم !... طبیعیه آخه تو این زمینه تجربه ندارم 

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
سلام عزیرم منم کرمانشاهی هستم الان زیره نظر کدوم دکتر هستی؟

انتظار جون شما خودت تحت نظر کدوم دکتری؟بنظرت دکتر چوبیاز خوبه برا میکرو یا بریم مراکز ناباروری تهران بهتره؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم سوالم اینه چرا بعد از ۴ روز هیچ علامتی از سقط ندارم !... طبیعیه آخه تو این زمینه تجربه ...

والا من تا حالا سقط نداشتم نمیدونم فقط لابد دکترت ی چیزی میدونسته ک گفته بعد از یه هفته.شاید اگه سقط نشه باید کورتاژ کنن برات

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پریا جون ببخشید زیاد میپرسم😅چندم سیکلت پانکچر شدی؟

روز پانزدهم عزیزم.خواهش میکنم این چه حرفیه هر سوالی داری بپرس عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام عزیزم خوشبختم که همشهری هستیم من پیش دکترکشاورزی میرم شماتوچه مرحله ای هستین 

همچنین،دکتر کشاورزی کارش خوبه از چوبساز بهتره،منم دکترم کشاورزیه فعلا که این تیرویید داره بازی درمیاره قبلا نداشتم از وقتی که خواستم میکرو انجام بدم تیروییدم پرکار شد

انتظار جون شما خودت تحت نظر کدوم دکتری؟بنظرت دکتر چوبیاز خوبه برا میکرو یا بریم مراکز ناباروری تهران ...

دکتر کشاورزی میرم،چوبساز نمیگم بده ولی کشاورزی بهتره دقتش توی کار بهتره هزینه بهتری میگیره واسه سونو یا ویزیت مثلا ویزیت با دفترچه تامین اجتماعی ۲۶ تومن میگیره یا سونو با ویزیت ۶۰ تومن میگیره،تهران اگه مشکل رفت و آمد نداشته باشی خوبه،اینجا هم میتونه بری مطب دکتر کشاورزی اونجا دارو میده آمادت میکنه واسه میکرو بعد اگه خواستی میفرستد میری بیمارستان معتضدی یا جهاد دانشگاهی واسه پانکچرو انتقال

وای ببخش اینقد حرف زدم

دکتر کشاورزی میرم،چوبساز نمیگم بده ولی کشاورزی بهتره دقتش توی کار بهتره هزینه بهتری میگیره واسه سونو ...

این چ حرفیه عزیزم ما هر چقد ب هم راهنمایی بدیم همو کمک کردیم واقعا.راستش تهران رفتن ک خیلی برام مشکله ولی خب میگم ب سختیش می ارزه.بیمارستان معتضدی کرمانشاه از چند نفر شنیدم میگفتن اصلا رسیدگی نمیکنن اصلا نمیدونم چیکار کنم کجا برم گیج شدم والا

همچنین،دکتر کشاورزی کارش خوبه از چوبساز بهتره،منم دکترم کشاورزیه فعلا که این تیرویید داره بازی درمیا ...

شما مشکلت چیه انتظار جون؟

این چ حرفیه عزیزم ما هر چقد ب هم راهنمایی بدیم همو کمک کردیم واقعا.راستش تهران رفتن ک خیلی برام مشکل ...

خوده بیمارستان که خیلی شلوغه ولی میتونی بری مطبش اونجا زیره نظر خودشی تا آخر،یا برو جهاد دانشگاهی وابسته به رویانه اونجا خیلی منظم هستن دکتر کشاورزی اونجاهم میره

من شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد تاثیری نداشت به خاطر اون باید میکرو کنم

مرسی گلم برا راهنماییات ایشالا ک خیلی زود نتیجه بگیری و دامنت سبز شه.

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیز من یکشنبه سونو دادم و دکتر گفت جنینات رشدنکردن و قلب ندارن و میتونی داروهات رو قطع ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

خوب بررسی کردی؟

آخرین سونوت کی بود شاید زود سونوی قلب رفتی.....

ایشالله خیره و یا قلب تشکیل میشه یا راحت دفع میشن......

برات بهترینارو از خدا میخوام......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها من خیلی سوال دارم تو رو خدا هرکسی بلده کمک کنه استرس گرفتم 

من امروز روز دهم پریودم هست از روز دوم سوپرفکت و یک منوگان و دو تا گونال زدم 

امروز رفتم سونو 

تخمدان راستم :۱۸ -۱۳-۱۴/۵-۱۲-۱۱-۱۰-۱۲-۱۳/۵

تخمدان چپم:یک کیست ۳۱و فولیکول های ۱۷-۱۶-۱۴-۱۳-۱۰-۱۱-۱۲-۱۳/۵-۱۱-۱۲

دکتره سونو که دکتر خودم نبود اصلا راضی نبود هیچ توضیحی هم بهم نداد فقط گف امروزم داروهاتو بزن فردا دوباره بیا برای سونو 

شماها بگین حالا این همه تخمک ریز تا فردا بزرگ میشن آخه؟ از اینا چندتاش به درد میخوره ؟ اون که کیست شده چی میشه؟ با این وضعیت انتقالم عقب می افته ؟ دکتر خودم گف خوبه فقط ریزن هنوز 

حرفی هم از کیست نزد الان دکتر سونوی مرکز اصلا راضی نبود خیلی استرس گرفتم

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین