2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انا من روز ده سیکلم صخامت اندومترم 6.8بود ولی دکتر هیچ دارویی برای ضخامت نداد، میگم نکنه دلیل انتقال ...

عزیزم خوب دز دارو برا سیکل انتقال فرش و فریز میتونه متفاوت باشه.....

اما خوب ذخیرت به نظر میاد نیاز به استرادیول داشته اما خوب نمیشه قطعی چیزی گفت.....

من برا انتقال فرش روز آخرین سونوی قبل پانمچر ضخامتم نه و نیم بود و دو تا استرادیولم داشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا دکتره میگفت گفتم شاید بد نباشه امتحان کنیم.... چون منم بعضا دیگه خیلی رو مخمه و مثل معتا ...

آناجون من بااینکه طبعم سرد و تره ولی هیچ کششی به شیرینی ندارم شکلات و شیرینی خامه ای اصلا حالا اگه شیرینی خشک باشه اون هم سه چهارماه یا بیشتر ی دونه میخورم اصلا خوشم نمیاد فکر کنم همین باعث شده که وزنم نرمال بمونه چون خاله ام درست شرایط منو داره ولی از بس شیرینی زیاد میخوره خیلی اضافه وزن داره

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ضخامت چه داروهایی میدن؟ 

والا من در حالت عادی روز 12 ضخامتم همیشه 8 و 9 هستش برا میکرو روزی 3تا استرادیول از روز 3 بهم داد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خب با این چیزایی که گفتی پس سرد نیستی زود جوش میاری؟ اونایی کهگرم و خشک هستن زود عصبانی میشن اما ت ...

زود زود زود.یعنی وای به حال کسی که دم دستم باشه .پژمان میگه ثمین بهترین زن دنیاست فقط تا زمانی که بهش نگی بالایه چشمت ابرو هستش .سریعا قاطی میکنم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان من رفتم دکتر برای هیستروسکپی و خراش آندومتر,خراش رو که گفت بیخوده نمیخواد انجام بدی, گفت 8 پر ...

عزیزم برا من لاپراهیسترو بود با خراش روز ۸ داشتم....

یه بار اگه اشتباه نکنم دکترم گفت بهترین زمان نیمه اول سیکل بعد پاکیه....

اما خوب نیمه دومم دیدم انجام میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون من بااینکه طبعم سرد و تره ولی هیچ کششی به شیرینی ندارم شکلات و شیرینی خامه ای اصلا حالا اگه ش ...

خوبه که تمایل نداری.....

خودش نعمتیه.....

دوستان چند روز بعد از پانکچر میشه از خونه خارج شد و مثلا رفت بانک؟

در حالت عادی یکی دو روز کافیه اما خوب به شرایط و وضعیت بدن هر فردم بستگی داره....

قربونت برم عزیزم ...اشکالی نداره بزار برای بعد از عید تو فصل بهار به به 😍 والا من ک تو ماه بهمن خیل ...

قربونتتتت عزیز دلم ،با دعای شما... 

خدا قوت مامان بهار جون،ان شاءالله خستگیت با خبر خوش ورود نی نی توی دلت رفع بشه و عیدت واقعا مبارک باشه و خبرای خوشت روحیه ای باشه برای من           

منم میبوسمت عزیزممممم 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین