2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلااااااام دوستای خوبم

ثمین جون منم با نظر لیلا جون موافقم.چون کم کاری تیروئید داری و اون تو ۳ماهه اول بسیار بسیار مهم هست باید تحت نظر فوق تخصص غدد باشی.اولا زودتر برو سونو و بعدش برو دکتر کلانتری رشت فوق تخصص غدد.از دکتر زنان نامه بگیر چون کلانتری به همین راحتیا وقت نمیده.

دورازجون جنین تو دورازجونش اگه داروی تیروئیدت مناسب نباشه بچه عقب مونده ذهنی میشه

نه فولیک اسید ندادن بهش...به نطرت دیگه چه قرصایی خوبه؟e و زینک پلاس هم میخوره  ازمایش میخاد بر ...

قرصایی که داره کافی هستن
اما همه اشون رو بخوره
چون در کنار هم تاثیر بهتر و بیشتر دارن

برای ای یو ای ، 2 میلیون اسپرم نرمال و با تحرک گرید آ لازم هست
البته گرید ب هم بد نیست
اما من اونچیزی که از نظر علمی هست رو گفتم هر چند چیزی که خدا بخواد نشد نداره

شرایط برای ای وی اف خوبه

البته این سری آز میده حتما بگه تست دی اف ای هم براش انجام بدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای بارداری طبیعی حوالی 7 به بالا باشه کافیه اون ضخامت برای روز 15 کمه به شرطی که نیمه ی سیکل شما ...

من سیکلم 26 روزه هست ضخامت روگفته بود 5.5 و سه خطی تو روز14و15 پری

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

اگه تو یه دوره ضخامت کم باشه یعنی تو دوره های دیگه هم همینطوره یا هر دوره ضخامت خودشو داره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قرصایی که داره کافی هستن اما همه اشون رو بخوره چون در کنار هم تاثیر بهتر و بیشتر دارن برای ای یو ای ...

مرسی عزیزم

هزینه ی دی اف ای چنده ؟.از همون نمونه ی اسپرم برای ازمایش دی اف ای استفاده میکنن؟

سلام دوستان من كل روزا و شبا گلاب به روتون حالم بده ، زياد نميام ولي وقتي ميام تقريبا همه رو ميخونم ثمين جون خيلي تو فكرتم عزيزم، من هفته ديگه سونو غربالگري دارم و همش ميترسم واسه سركلاژ و اينا، و سلامتي بچه ها تو رو خدا دعام كنيد من همش أين چنين وقت درد داشتم يا دندون يا حالت تهوو پهلو درد و كمر درد هم اضافه كنيد ، دوستاي خوبم محتاجم به دعاهاتون

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
ثمین جون تا ی هفته دیگه ب نظرت چقدر بالاتر میره؟....ایشالا ک این سری نتیجه میگیرم دیشب من آخرین نفر ...

عزیزم ایشالا که عالی بالا میره چون چن  روز دیگه میخوری حتما تا روز انتقال میشه ۱۲ که خوبه . منم روز ۱۶ پریودی انتقالم بود . منم اول پایین بود با استروژن اکویین بالا رفت 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عشقمممممم همه چیز حله و خوبه و نی نی جون ما داره ب رشدش ادامه میده سیر و سرکه هم بزار کنار برو تو کا ...

آخ جون یکی پیدا شد منو درک کنه و بهم پیشنهاد شیرینی بده.به پژمان میگم شیرینی خامه ای بخر میگه دوستات نگفتن ضرر داره نخوووووور .لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود دیروز گفتم لاله و آنا میگن شیرینی خوب نیست حالا میگه دوستات نگفتن مگه نخور .آقا خسیسه خسیس خسیس خسیس.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای این عالی بود یعنی والا من هر وقت میرم ازمایشگاه حساب میکنن بعد میرم جواب رو بگیرم میگن اشتباه ...

آی گفتی لاله جون.هر وقت رفتم آزمایشگاه افرا همین بلا سرم اومد اول میگن فلان قدر موقع گرفتن جواب میگن آزاد حساب میشه .یعنی رسما آدم دلش میخواد خفشون کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی عوامل هستن که تو تشخیص طبع کمک میکنن مثلا یه مورد خیلی مهم سردی دست و پاست دست و پاهات همیشه س ...

لاله جون من کلا آدم بسیار بسیار گرمایی هستم ببین هربار حتی تویه زمستون هر کسی به من برخورد کنه میگه وااااای انگار بخاری رویه تو نصبه.اینقدر گرمم شکمم همیشه داغه دست و پامم همیشه داغه با اینکه کم خونی هم دارم.من کلا برعکسم همیشه

سلااااااام دوستای خوبم ثمین جون منم با نظر لیلا جون موافقم.چون کم کاری تیروئید داری و اون تو ۳ما ...

عزیزم از متخصص غدد وقت گرفتم از دکتر معتمد.نمیدونم کارش چطوره مطبش چهارراه گلسار هستش .اینجا متخصص داخلی داریم که پسرعمم هستش باهاش مشورت کردم گفت چون وزنت بالاست بهتره فعلا 1دونه قرص تیروئید بخوری و 1هفته دیگه برو آز مجدد و جوابشو ببر پیش دکتر غدد/

سلام دوستان من كل روزا و شبا گلاب به روتون حالم بده ، زياد نميام ولي وقتي ميام تقريبا همه رو ميخونم ...

سلام عزیزم انشالله که بزودی حالت روبه راه بشه من که جز گرسنگیه دائمی و ضعف هیچ چیز دیگه ای وجود نداره و سینه درد شدید.

ثمین جون خوبی عزیزم میگم شما الان علاعم بارداری داری مثلا تهوع سفت شدن سینه ..

حال ظاهریم عالیه فقط رگ سینم به شدت باد کرده و درد شدید میکنه .تهوع ندارم اصلا.ولی دائم الضعفم الان ناهار خوردم باز گشنمه .هیچ ویاری ندارم هیچییییییییییا انگار نه انگار

سلام عزیزا.من الان بیمارستانم.خدا رو شکر حالم خوبه.وقتی به هوش اومدم پرسیدم پرستار گفت چهار تا تخمک داشتم.بعد جنین شناس اومد گفت پنج تا.اخر سر نفهمیدم دقیق .عصر زنگ میزنم مطب میپرسم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،