2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
احتمالا یه کم هورمونات به هم ریختن..... یکی دو سیکل بگذره نرمال میشه....

آنا جون ازمایش ایمنی انعقادی که دادم،امروز زنگ زد گفت APCR ،ده تا از رنج پایبنتره،درمان دارویی این تست چیه؟

در کل سختی برای زن و مرد میگم چه مرد بیهوش بشه چه زن  شنیدم که میگن امپول های بدنسازی هم بی تا ...

کاملا موثرن عزیز
و متاسفانه نوع تخریب جوریه که قابل باز سازی نیست
امیدوارم مشکل شوهر شما انسدادی باشه و با سرنگ بتونن اسپرم بگیرن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم های گل....وای از شیرینی و بستنی گفتید دهنم آب افتاد😂😂😂من هم یه عاشق بستنی و شیرینی هستم ...

ان شاء ا... تخمک های عالی و جنین های عالی تر داشته باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون مملکت اسلامی عزیزمون ی کار خوب و تعجب آور انجام داد اون هم اینکه بیمارستان الغدیر ک سرم زده ...

جل الخالق
میگما یه پرده بنویس ازشون تشکر کن !!!!!

آخه متاسفانه طبع من گرم و خشک هست این شیرینی رو کجایه دلم بذارم نمیدونم

از کجا میگی؟
بعیده گرم و خشک باشی
پلی کیستیک بودن و وزن بالا خودش یه نشونه اس برای این طبع

پوست سفید و نازک
نبض کند و ضعیف
موهای نازک و صاف
مخصوصا سفیدی روی زبون
اینا رو نداری؟

از کجا میگی؟ بعیده گرم و خشک باشی پلی کیستیک بودن و وزن بالا خودش یه نشونه اس برای این طبع پوست س ...

از سایت مزاج شناسی میدونم طبعم گرم و خشک هستش/نه بابا پوست سفید کجا بود موهام صافه و نازک رویه زیونم سفید نیست نبضمم هرگز کند نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
يه سلام و خسته نباشيد به اناي مهربونم الهي خدا هميشه دلتو اناجون شاد كنه كه باحوصله جواب هممونو ميدي

سلام به روی ماهت عزیزم.....

فدات بشم.....

عزیزم ببخشین من گاها زمان رو گم میکنم و خیلی وقتا سلام یادم میره....

چون هر وقت فرصت کنم پستارو میخونم دیگه روز و شبو قاطی کردم.....

ایشالله برا تو هم همه چی خوب پیش میره.....

برا تیر کشیدنات به دکترت بگو شاید ایزوپرینی هیوسینی تجویز کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.خوبین خانمها.من فردا چهارشنبه به احتمال زیاد تاظهر یا شب پریود میشم.بعد این امپولای سینافکت و س ...

عزیزم سینافکتارو معمولا ۸ تا ده صبح میزنن....

سلکسانتم ببین چه جوری راحتی فقط جوری تنظیم کن بعدا که میخوایی پروژسترون بزنی دو ساعتی باهاش فاصله داشته باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه به من دستور دارویی داده که از روز اول پریود ساعت 9 صبح شروع کنم به زدن امپولا.ولی فردا نمیدونم ک ...

عزیزم اگه صبح پریود شدی بزن نه که نگه دار برا فردا صبحش شروع کن نگران نباش....

سلام خانم های گل....وای از شیرینی و بستنی گفتید دهنم آب افتاد😂😂😂من هم یه عاشق بستنی و شیرینی هستم ...

به سلامتی عزیزم......

ایشالله جنینای عالی واست تشکیل بشن....

لاله جون مملکت اسلامی عزیزمون ی کار خوب و تعجب آور انجام داد اون هم اینکه بیمارستان الغدیر ک سرم زده ...

این یعنی معجزه تو راهه و به زودی مامان میشی.....

بعد بگو نمیشه.....

خدا بخواد نشد نداره......

وقتی همچین اتفاقی بیفته مامان شدنتم دیگه حله......

خخخخخخخخ.....

آنا جون ازمایش ایمنی انعقادی که دادم،امروز زنگ زد گفت APCR ،ده تا از رنج پایبنتره،درمان دارویی این ت ...

عزیزم دقیق یادم نیست این آیتم چی بود فقط یادمه یه چیزی تو مایه پروتئین فعال و این حرفها بود....

اگه مثل پروتئین سی و اس پایین بودنش ایراد داشته باشه احتمالا داروی ضد انعقاد بگیری.....

حالا ببین نظر دکترت چیه.....

سلام مهربونا خيييلي ناراحتم خيلي عصباني ام... سيكلم منظم بود هميشه ٢٧/٨ روزه بودم ماه پيش كه ٢٣/٤ روزه پريود شدم الانم باز دارم همونجوري ميشم، آخه چرا اينجوري شدم ؟؟؟ سونو كه شدم ماه پيش كه ظاهرا همه چيز خوب بود ضخامت آندومتر و اينا نرمال و عالي بود ☹️☹️☹️ واسه شروع سيكلم يه ماه ال دي دارم از ماه بعدش آمپول دكا دارم، بعد از ٢٨ روز دكاي دوم و ١٥ روز بعد از دكا ميرم واسه شروع سيكل... ولي اين پريودي رو اعصابمه، يهوووو موذي و بي درد و بي صدا مياد بدون هيييچي، يهو پريود ميشم زود 😭