2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
منم دلم برای خودم وشوهرم میسوزه،امروزم خیلی دردکشیدم تخمدون چپم ب شدت دردمیکرد فکرکنم مال کیستمه شوه ...

عزیزم ایشالا که مثبتی و مامان شدی و نی نی باعث معده دردت شده 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه سرمه اره سرم بهم وصل کردن یکی هم دادن روز بعد گفتن تزریق کنم  

یه چیزی شبیه شیشه ی قرص هست که همراه سرم تزریق میکنن
چند قطره از اون میره چند قطره سرم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
با این وضع گفتن فردا بیا برا انتقال نمیدونم چکار کنم اخه میخواستم برام فریز کنن میگن ممکنه از فریز د ...

به نظرم حتما بگو اول برات سونو کنن
چون وقتی کسی هایپر هست امکان اینکه تو بارداری بدتر بشه خیلی زیاده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اره بیشتر عاشق سبزیجاتم خیلی از گوشت خوشم نمیاد ولی با این حال خوردم 

خب یکی از علت هاش همینه عزیزم
پروتئین نقش خیلی مهمی تو ساخت و تقویت هسته هر سلولی داره
و جبران کمبودش به مرور زمان اتفاق میوفته ، خوردن گوشت و هر نوع پروتئین حیوانی تو بازه ی کوتاه جواب نمیده

سلام ظهرتون به خیر ممنون که به یادم هستید..مامان سبحان و نانا جان لاله و ثمین جان ممنون که احوا ...

عزیزم چه قدر اذیت شدی
متاسفانه ایشون هم دکتر مثلا معروفی هستن!!
دیکه ادم به کدوم اعتماد کنه ؟

در مورد مساله ایمنی دیگه جلو اشتباه رو بگیر
حتما با زرنانی ویزیت شو تا اگه لازمه برات سرم تجویز کنه

مرسی عزیزم😚😚😚 نگفتن منم انقد حالم بد بود اصلا اصرار نکردم بگن یه جورایی ترسیده بودم گفتم سایز فول ...

چقدر ادم زورش میاد وقتی این جوری جواب میدن!!
میخواستی بگی برای شما نباید مهم باشه که !! برای من مهمه و حقم هست بدونم !!!!

به نظرتون این تعداد تخمک بالغ بوده یا نه هر چی بوده دکتر خارج کردن؟؟اما اینکه تخمک پوچ باشه یا نه مش ...

اتریسا جون دکتر من میگفت کلا هر فولیکولی بالای 12 باشه تمام مایحتویش با سرنگ خارج میشه
موقع تکیل جنین هم مشخص میشه چند تا تخمک هست و چند تاش پوچ بوده

آنا جان ایا امکان برگشت از فریز جنین با کیفیت پایین وجود داره چون میخواستم به مرکز بگم اگه جنین هام ...

کلا جنین پایین تر از گرید سی رو فریز نمیکنن
آ ، آ ب ، ب رو فریز میکنن
جنینی که که ضعیف باشه اصولا موقع فریز کردن خودش از بین میره
اما گاهی هم پیش میاد که جنین ها موقع انتی فریز دچار مشکل میشن

ممنون لاله جون  من از سری قبل 16 تا گونال اف دارم که فکر میکنم قیمتشون هم کم نباشه پس چرا دکتر ...

عزیزم به دکترت بگو که داری
شاید همینا رو برات تجویز کرد دوباره