2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کرمان انجام دادم سه ماه اوا بوسیت هم خوردم چون سری قبل سیزده تخمک داشتم که فقط یه دونه 20 دو ت ...

مهرگون جون

من شنیده بودم اووبوست خیلی تاثیر داره روی تخمک،تازه شما 3 ماه قبل از پانکچر هم استفاده کردین

وای تو را خدا کمک.  من دیشب خئیلی ترشح تخمک گذاری داشتم. نکنه خود به خود قبل از پانکچر آزاد بش ...

نه ستاره جان نگران نباش منم ترشحات زیاد داشتم ب دکترمم گفتم گفت همچین اتفاقی نمیفته خودمم نگران شده بودم هموون موقع

سلام دوستان شنبه پانکچر داشتم بیست تا تخمک داشتم که هفت تاشون لقاح داشتن میگن بقیه شون هسته نداشتن د ...

عزیزم ایشالله همین ۷ تا برات کفایت میکنه.....

چرا دنبال بیشترشی عزیزم؟

ضمنا احتمالا چون تخمکات زیاد بودن کیفیتشون پاییتر اومده.....

فکرای + بکن و بگو ایشالله با همینا مامان میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان روز سوم بعد از پانکچر هستم یه کم درد شکم دارم حس میکنم شکمم یه کم ورم کرده درد هم داره ولی قابل ...

عزیزم رژیم مناسبو داری؟

آب زیاد....

سفیده تخم مرغ....

مرغ و گوشت و ماهی.....

رعایت کن ایشالله چیزی نمیشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی ازآناجون بخاطرتایپیک خوب ومفیدش من خیلی وقته که خواننده خاموش بودم همه پستارومی خوندم ولی نمی ت ...

سلام عزیزم اولا خوش اومدی ثانیا فدایه محبتت خیلی لطف کردی عزیزم امیدوارم همه ی روزات بعد از این شاد باشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام به همگی

لاله جان من سوالمو قبلا پرسیدم ولی آنا جون گفتن شما احتمالا بهتر میدونی

من دوباره قراره پانکچر بشم >د طرازی گفت ال دی نمیدم فقط دوفاستون 6 تا داد بعدشم بجای گونال اف ، گنادوپین داد چه فرقی داره ؟؟گنادوپین قوی تره؟؟

من از سری قبل 16 تا گونال اف دارم حیفم میاد اونا بی استفاده موندن

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزیزم ایشالله همین ۷ تا برات کفایت میکنه..... چرا دنبال بیشترشی عزیزم؟ ضمنا احتمالا چون تخمکات زیا ...

عزیزم بیشتر نگران اینم که همین هفت تا هم کیفیت خوبی نداشته باشن و خوب بارور نشن و نشه فریزشون کرد .

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
عزیزم روز ده به احتمال زیاد لک لانه گزینی باشه..... از خدا بهترینارو برات میخوام.....

مرسی ولی هنوزم لکه بینی خیلی کم درحد ترشح قهوه ای کمرنگ دارم  دیروزبی بی چک گزاشتم هاله انداخت بعد نیم ساعت نمیدونم یعنی چی درسته یانه

برای مادرشدنم اگه میشه دعاکنید

سلام.....انا خانم مهربون .

اومده بودم یه حالی بپرسم ازبچه های اینجا .دلم تنگ شده بود براتون .  مخصوصا لیلای عزیزم .

نمیدونم چرا این دوستمون این کار رو کرد واقعا پشیمون شدم از آشنایی با ایشون ...

من دیشب خوابم برد صبح تا حالا  پیاما رو دیدم شوکه شدم 

دیگه سعی میکنم هیچ نظری اینجا نگذارم .

همگی موفق باشید ایشالا دفعه بعد که سر زدم کلی مامان جدید داشته باشیم ♥♥♥♥