2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
 مرسی از پاسختون شما به چه خاطر هیسترو کردین ؟دکترتون گفتن یا خودتون خواستین؟بعدش انتقال دادین ...

من فيبروم داشتم  براي همين هيسترو شدم خراش هم دادن برام

بعد يك پريود انتقال ميدن جنين هارو

متاسفانه من منفي شدم

خيلي از دوستانم نتيجه گرفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر خوب باشید مامان ونی نی  انشاالله که همه چی اوکیه وصدای قلب نازش رو هم بشنوی

انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان یه سوال فوری دارم.قبل پانکچر چند سا عت نباید نزدیکی داشت.از لحاظ اسپرم میگم ببخشید از س ...

دو روز قبل پانکچر نباید نزدیکی کنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت bahar_bahar عزیز دعا میکنیم

انشاالله این سری مامان دو قلو ها بشی عزیزم

ايشاااااله خدا از زبونت بشنوه

همچنين شما

ميدوني امروز چكار كردم دوتا لباس زير دكمه دار نوزادي خريده بودم يكي زرد يكي ابي

امروز اسم دوقلوهامو  رو يه قلب خوشگل  نوشتم و زدم بهشونو اويزون كردم تو كمد لباسام كه در كمد و باز ميكنم ببينم روحيه بگيرم😜😜😜😜

سلام خانوما ازخدامی خوام اونایی که مامان شدین خدانینیهاتونوحفظ کنه وبه سلامتی زایمان کنید اوناییم که منتظرن وتوهرمرحله ای هستن دامنشون سبزبشه وبه زودی همگی مادربشن منم عضو جدیدم لطفا منم توجمعتون بپذیرید 

مرسی ازآناجون بخاطرتایپیک خوب ومفیدش من خیلی وقته که خواننده خاموش بودم همه پستارومی خوندم ولی نمی تونستم عضوبشم ازوقتی  که این تایپیک دیدم واسه همه دعاکردم این روزا براثمین جون ازصمیمم قلبم دعامیکنم که قلب نینیش براش سالیان سال بتپه 

ببخشیدخانومامن یه سوال دارم بی زحمت هرکی جوابشومیدونه لطف کنه جواب بده من شهرستانم ودوبارانتقال منفی داشتم حالامی خوام بدونم که آیامیشه جنیناموبه تهران ببرم واسه انتقال ؟مشکلی پیش نمیادجنینام ازبین نمیرن ؟مرکزی که خودم توش انتقال انجام دادم یااون مرکز که می خوام جنیناموببرم جابجایی وقبول میکنن ؟لطفا هرکی اطلاعاتی دراین موردداره راهنماییم کنه ممنونم ازتون

ببخشیدخانومامن یه سوال دارم بی زحمت هرکی جوابشومیدونه لطف کنه جواب بده من شهرستانم ودوبارانتقال منفی ...

خوش اومدی ..

باید از هر دو مرکز سوال کنی 

من کانال رویان تهران عضوم چند روز پیش یه سوال مشابه رو جواب دادند که قبول نمیکنند چون هر مرکز روش خاص خودشو داره

ولی شما از مبدا و مقصد سوال کنید  

چندتا جنین براتون مونده ؟؟

سلام مامان عزیز و مهربون...شما خیلی خانومید که به یادم بودید...خدا گل دخترتون رو حفظ کنه..ببخشید بای ...

اتریسا جان امیدوارم تا الان حالت بهتر شده بشه عزیزم

بچه ها و دوستان عزیز اونایی که سابقه مشکل گوارشی داشتین حتما و حتما به پزشک بیهوشی که باهاش ویزیت میشین بگین براتون امپول رانیتیدن یا متناسب با شدت مشکل داروی مناسب داخل سرم بیهوشی تزریق میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان گلم...من امروز آزاد سرم ای وی ای جی تهیه کردم سه تا ۵ گرمی شد ۲۲۸۰ هزار تومن بعد رفتیم ا ...

بهار جون خدا رو شکر که بعدش خوب شدی
این عوارض اصولا تو بعضی ها بروز میکنه
و قطعا گرسنگی هم عامل مهمی بوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی هفتادو دو ساعت؟؟؟؟ برای ما میشه هفتادو شش ساعت.دکترم کفت بعضی جنین شناسا میگن دو شب بعضی سه شب. ...

جنین شناس ما گفته بود به علت تحرک کم و مورفوی ضعیف 2 شب فاصله باشه
اونایی که مشکل تحرک و مورفو ندارن 3 روزم باشه مشکلی نیست

خوش اومدی .. باید از هر دو مرکز سوال کنی  من کانال رویان تهران عضوم چند روز پیش یه سوال مش ...

ممنونم کیاناجون والا من دوازده تاجنینن داشتم که بعدازدوتاانتقال الان شیش تاش مونده دیگه میترسم بازم انتقال بدم وبازم منفی بشم