2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
عزیزمممممم ایشالا همونی میشه ک دلت میخواد خدا دلتو شاد میکنه شک نکن

مرسی عزیزم همین طور شما و  همه دوستای گلمون🌸🌸🌸

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دیگه اصلا همچین کاری نکنیا..... به هیچ وجه به شکمت فشار نیار...... جارو دیگه به هیچ وجه..... عزیز ...

چشم مهربون....ولی چون فولیهام کمه خیالم راحت بود.یا ربطی ندراه؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خیلی ...ولی  بازم میگم خدا هرچی بده خداروشکر و شکر گزارشم

انشالله بهترین نصیبت میشه ی بارداریه بی استرس خواهی داشت نه مثل من ...

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من فردا سونو روز یازده سیکلم با دلهای پاکتون دعا کنید فولیکولام زیاد شده باشه.سیکلم کنسل نشه. ...

ایشالله بهترینا منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من فردا سونو روز یازده سیکلم با دلهای پاکتون دعا کنید فولیکولام زیاد شده باشه.سیکلم کنسل نشه. ...

الهی فردا با خبر خوش بیای از ته دلم دعات میکنم اگر قابل باشم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چشم مهربون....ولی چون فولیهام کمه خیالم راحت بود.یا ربطی ندراه؟؟

عزیزم ربطی نداره باید مراقب باشی.....

ریسک تورشن تخمدان برا همه مون هست.....

دیگه همچین کارایی نکن.....

ضمنا با مواد شوینده هم کار نکن استنشاقش برات خوب نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامان سبحان جوووون من دیدمت سلام عزیزم😁😍

سلام به روي ماهت بهار جون ، عزيزم من هميشه اولين پستي رو كه توي روز ميگذارم به همه دوستان گلم سلام ميدم ، يه موقع بنا بر بي ادبي نشه خانمي .

خوشحال شدم كه انتقالت نزديكه ، ان شا الله كه به سلامتي و نتيجه مامان شدن باشه برات دوست خوبم . 😍😍😍😍

سلام به روي ماهت بهار جون ، عزيزم من هميشه اولين پستي رو كه توي روز ميگذارم به همه دوستان گلم سلام م ...

قربونت عزیزم مرسی ...شما هم ک ب سلامتی ب بغل کردن نی نی جون داری نزدیک میشی الهی ک همه چی برات راحت باشه و زایمان خوب و خاطره انگیزی خواهی داشت😍😍

الهی فردا با خبر خوش بیای از ته دلم دعات میکنم اگر قابل باشم 

مرسی مامان ثمین جون

عزیزم ربطی نداره باید مراقب باشی..... ریسک تورشن تخمدان برا همه مون هست..... دیگه همچین کارایی نکن ...

چشم عزیزم