2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
سلام ب همگی،  مامان سبحان جون گفته بودی بیام از خودم خبر بدم، من الان تو ۱۷هفته هستم خداروشکر ...

عزیزم هفته هفده خیلی زوده برای حس کردن تکون نی نی.ایشالا انومالیت عالی باشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
لیلا جون اینکه باید دکتری که علمش کافی باشه پیدا کنیم قطعا درسته اما متاسفانه تو ایران تو خیلی از شه ...

لاله جون کاش یه ذره دیگه صبر میکردی بعد میگفتی!!! خخخخخخخ!

منم با اینکه کلا ورم دارم ولی طرف راستم هم پا و هم دستم دو برابر بیشتره ورمش مخصوصا صبحا! از اول هم داروی ضد انعقادی و این حرفا رو نداشتم! دیگه با توصیه های آناجون به خوردن آب زیاد و چه میدونم انار و آب انار و اینا خودمو راضی میکنم!!! الانم هفته ۳۷ ام! ولی خوب دیگه خودمو سپردم به خدا! شمام دعا کن که واسم مشکلی پیش نیاد ! 

به هر حال من هم نظر شما رو قبول دارم هم نظر لیلا جونو، تا جایی که اطلاعات داشته باشم دخالت میکنم ولی همیشه با نظر دکتر خیالم راحت میشه! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من ده روز انتقال دادم وروز پریودم لک دیدم بنظرتون میخوام پریود شدم خواهشا اگه کسی هست را ...

عزیزم صرفا لک دیدن دلیل پریودی نیست.خیلی ها با لک حتی خونریزی باردار بودن.فقط اروم باش و استراحت کن.ایشالا که خیره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت دو قلوهای عزیز دعا میکنیم

سلام ،امروز روز١٥ انتقالم آزمايش دادم و منفي شد بتام زير ٢ از امروز ديگه داروهامو قطع ميكنم 

عزیزم ایشالا که خدا بهترین رو برات رغم بزنه.

انا جون من پارسال فوستيمون داشتم نسبتا خوب تخمك داشتم اين سيكل پرگروويس و منو پيور دارم پرگرو ...

عزیزم روز چند سیکلی.سونو نکردی هنوز؟؟

عزیزم صرفا لک دیدن دلیل پریودی نیست.خیلی ها با لک حتی خونریزی باردار بودن.فقط اروم باش و استراحت کن. ...

دعاکنید الان انگار قطع شده اگه باز نیاد

برای مادرشدنم اگه میشه دعاکنید
دعاکنید الان انگار قطع شده اگه باز نیاد

ایشالا عزیزم.به دکترت خبر بده.شاید راهکاری بده.البته اگه زیاد شد

بچه ها من امروز یازده سیکلم.خیلی درد زیر دل دارم.احتمال داره تخمکام بیشتر شده باشه.اخه سونو روز هفت فقط دو تا فولی ده داشتم .تا دیروز فقط روزی دو سه بار تخندانم تیر میکشید.شمایی که چند تا تخمک داشتید درد تخمدانتون مداوم بود؟؟؟

سلام دوستان گلم و آنا جون ..امروز از صبح همسرم برای سرم ای وی رفته بود ۱۳ آبان قبول نکردن و ندادن و میگن تو بارداری ما این سرم میدیم و آزمایش ایمنی شما برای سال ۹۵ هس...خیلی همسرم تلاش کرده و فرم ازشون ب زور گرفته حالا تو فرم نوشته آزمایش و سونو گرافی ببریم ک من نمیدونم منظورشون چیه و گفته دکتر باید این فرم پر کنه حالا امروز تلاش میکنم ک برم پیش طرازی ...عزیزم شما گفتی شهید کاظمی میشه آدرس اونجارو بهم بدی و اینکه اونجا داروخانست؟ فردا باید این سرم تزریق میکردم😔