2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
ببین ثمین جون من خودم اگه دکترم نده، که میدونم نمیده میرم پیش دکتر دیگه و ازش میخوام برام بنویسه ام ...

عزيزم اتفاقا من هم دفعه قبل كه جنينم سقط شد تصميم داشتم حتي اگر رويان هم بهم آمپول انوكسپارين رو نداد خودم برم بدم يه دكتر ديگه بنويسه كه خدا رو شكر اصلا روز انتقال توي برگه انتقال برام نوشتن به محض مثبت شدن بايد اين آمپول رو بزنم كه البته من باز هم رويان نرفتم همينجا بردم دادم دكتر زنان برام نوشت .

اينجا بنظر مياد فقط آنا جون به همه پيغامها توجه ميكنه وراهنمايي ميكنه وبراشون اهميت داره من هر موقع سوالي داشتم از اين گروه بقيه براشون بي اهميت بوده وفقط آنا جون توجه كرده وجواب داده .ممنون از توجه و وقتي كه براي اين گروه مي زاري و همه رو تك تك جواب ميدي  

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریا جان هر پرگووریس معادل یه مریونال هست + یه گونال اینو مد نظر داشته باش

مرسی لاله جان.یعنی داروم کم نبوده با این ذخیره؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

دوستان ی سوال من هرشب ساعت 9 دوتا امپول پروزسترون دارم.امشب اون کسی که تزریقاتمو انجام میداد نتونست بیاد شوهرمم به زور فرستادم استخر کسی نبود منو ببره بیرون امپول بزنم میتونم امشب رو شیاف بذارم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون با این تفاسیر دوستمون که دو تا پرگووریس داره معادل میشه با : 2 تا مریونال و 2 تا فوستیمون

لاله جون چجوري حساب ميكني؟

اگه فوستيمون150/75 باشه دوزش معادل يدونه پرگروويسه

اينجا بنظر مياد فقط آنا جون به همه پيغامها توجه ميكنه وراهنمايي ميكنه وبراشون اهميت داره من هر موقع ...

عزيزم خوب آنا جون به تك تك پستها زحمت ميكشه و پاسخ ميده ولي بقيه ما هم اگر از دستمون بربياد تا اونجا كه بتونيم دوستانمون رو راهنمايي ميكنيم .

من كه نگاه كردم ديدم شما هيچ سوالي نپرسيدي فقط نوشتي روز ١٤ بيبي چكتون منفي شده ، من كه خودم واقعا از منفي شدن تك تك دوستان دلم بدجور ميگيره و حتي بعضي وقتها از ناراحتي زير پستشون چيزي نمينويسم ان شا الله كه شما هم ميري آزمايش ميدي و بيبي چكت درست نيست ولي كلا اينجا همه مثل خواهر هستيم دليلي نداره اين قدر زود از همديگه برنجيم .

دوستان ی سوال من هرشب ساعت 9 دوتا امپول پروزسترون دارم.امشب اون کسی که تزریقاتمو انجام میداد نتونست ...

عزيزم بهتر بود آمپول رو ميزدي ولي فكر كنم هر يه شياف ٤٠٠ معادل يك آمپول هست يعني الان بايد ٢ تا شياف استفاده كني .

خب هپارین و اسپرین رو با هم میدن ، در صورت لکه بینی اسپرین قطع میشه مخصوصا که اندومتریوز خودش عاملی ...

جدا!!!! آخه تخت کناریم رو اناکساپارین دادن منو آسپرین در صورتی که ازش پرسیدم چه دلیلی داشته بهت دادن  و به من ندادن نمیدونست و تعجب کرد چون خودش هم پزشک بود واقعا اگه کوتاهی و اهمال بوده نمی بخشمشون😔

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
دوستان ی سوال من هرشب ساعت 9 دوتا امپول پروزسترون دارم.امشب اون کسی که تزریقاتمو انجام میداد نتونست ...

من کل آمپولام رو خودم زدم از اول سیکل حتی تو بیمارستان روز انتقال چند بار به پرستار گفتم نیومد داشت از وقت آمپولم میگذشت خودم زدم 😁

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
عزيزم بهتر بود آمپول رو ميزدي ولي فكر كنم هر يه شياف ٤٠٠ معادل يك آمپول هست يعني الان بايد ٢ تا شياف ...

مامان سبحان عزیزم با یک ساعت تاخیر رفتم آمپولا رو زدم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من کل آمپولام رو خودم زدم از اول سیکل حتی تو بیمارستان روز انتقال چند بار به پرستار گفتم نیومد داشت ...

آفرین بابا.من خیلی ترسو تشریف دارم من حتی اجازه نمیدم شوهرمم دست به آمپولام بزنه

خانمای باردار یا مامان های که نی نی دارید میشه بگید دل درد های بارداری داشتید چطور بوده تیر کشیدن کمر داشتید؟ تو سونوی سه ماهگی جنسیت مشخص میشه ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉