2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047398 بازدید | 684597 پست
این چه حرفیه گل دختر،،،،محال وجود نداره،،،،خدا بزرگه،،،،امیدوارم جوجه مبارزمون واست بمونه ،،،،ولی اگ ...

من دیگه هرگز دنبال درمان نمیرم دیگه بسمه اینهمه درد و ضجر.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

ثمین اینجوری نگو می تونست از اینم بدتر بشه.الان خارج از رحمی من یه هویی شد .راضی ام این به راحتی دفع بشه ولی کارم به عمل نکشه .اگر قراره جنینت بمونه می مونه دست من و تو نیس.فقط خودت را نباز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون به نظرت الان بگیرم هپارین رو اصلا برام فایده داره؟

عزیزم هر کاری که انجام بدی برا نگه داشتنش مطمئن باش لااقل بعدا جای کاش نمیمونه واست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی حتی با وجود پردنیزولون بازم ممکنه؟خوب پس من تا ابد نمیتونم بچه دار بشم دیگه درسته؟با روزی 2تا پ ...

عزیز دلم اولا این قضاوتت درست نیست....

چون نمونش مثلا همین سوگل....

میکروی قبلیش فقط پرد داشت اما این دفعه پرد و سرم.....

البته این دلیل نمیشه چون تو سرم نداری حتما ناموفق خواهد بود.....

منظورم اینه نگو هیچ وقت بچه دار نمیشی.....

اتفاقا این بتای +ت نشون میده حتما مامانی یا مامان خواهی شد.....

پس اونایی که اصلا + رو تجربه نکنن باید کلا بیخیال بشن؟؟

حالتو میفهمم ولی خواهشا امیدتو از دست نده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون هیچ پیشنهادی به ذهنت نمیرسه ؟من دقیقا چه کنم؟فقط صبر؟

عزیزم من که بهت گفتم سریع آز خون بده تا وضعیت انعقادیت الان معلوم بشه....

که اگه نیازه سریع سلکسانی هپارینی چیزی بگیری....

آنا جان به نظرت من با ذخیره 1/3،،،فقط روزی دو تا پرگوریس از روز دو پریودم تا هفت که سونو شدم برام کم ...

عزیزم من مریونال و فوستیمون داشتم....

اول تا سونوی دوم ۴ تا مریونال و ۲ تا فوستمون داشتم بعد از ۸ سیکل شد پنج مریونال و ۲ فوستیمون....

ایشالله این دفعه بهتر جواب بده.....

آنا جان به نظرت من با ذخیره 1/3،،،فقط روزی دو تا پرگوریس از روز دو پریودم تا هفت که سونو شدم برام کم ...

عزیزم باید دکترت بهترین تجویزو برات داشته باسه و تخمک با کیفیت با تعداد بیشتری ازت بگیره....

تو حرفتو بزن همیشه......

عزیزم من مریونال و فوستیمون داشتم.... اول تا سونوی دوم ۴ تا مریونال و ۲ تا فوستمون داشتم بعد از ۸ س ...

یعنی روزی هشت تا؟؟؟؟من از هشت سیکل دوتا مریونال،،،،دوتا سینال اف،،،یک دونه ستروتاید،،،یعنی بازم هم. کم دارو داده،،؟؟؟،به نظرم دکتر خوبیه،،،،دکتر دو نفر از نزدیکام بوده و درمان کرده،،،و مهم تر که خیلی وقت میذاره،،،خودش سونو داره،،،تک تک مریض می فرسته تو،،،،همسر رو هم راه میده تو مطب،،،ولی شک کردم الان با این دارو دادنش 

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Ninitopol عزیز 18 بهمن  

34. انتظار؟ 19 بهمن  

35.تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

41. Sara17 عزیز26بهمن  

42.پریا 63عزیز27بهمن 

43.yasealmas عزیز 28 بهمن

۴۴. آبان#۶ عزیز ۲۹ بهمن

۴۵. Nana#64 عزیز ۳۰ بهمن

دوستای گلم امروز به نیت مرمر جون دعا میکنیم

آره لاله جون واقعا نمیدونم چرا فکر میکردیم چون تاپیم حتما باید ریاضی بخونیم..... البته من هنوزم عاش ...

سلام به همه دوستان عزيز ، آنا جون زياد فكر اين چيزها رو نكن ، من خودم هم رشته ام مهندسي هست اون هم توي يكي از بهترين دانشگاههاي تهران سراسري و ارشد ، يادمه موقع انتخاب رشته مادرم هميشه بهم ميگفت يك رشته اي انتخاب كن كه بعدش معلم بشي براي خانمها بهترين شغله ولي من هميشه ميگفتم مگه ميشه من اين همه درس خوندم با اين رتبه عالي برم معلم بشم بعد هم كه درسم تمام شد ٥ سال توي رشته خودم كار كردم و بعدش به اين نتيجه رسيدم كه ساعت كاريم خيلي اذيتم ميكنه و تازه اون موقع هنوز مجرد بودم و اومدم آموزش و پرورش و معلم شدم . حالا هم اصلا پشيمون نيستم چون همون فكر مهندسي باعث شده كه توي تصميم گيريهاي زندگي خيلي موفق باشم ، و يه طورايي مهارت زندگي كردن رو بهم ياد داده .

مهم به نظرم مهارت زندگي كردنه ، توي بستگان خيلي نزديكمون هستن كساني كه بهترين دانشگاهها درس خوندن و الان هم ايران نيستن و به راحتي جذب بهترين دانشگاههاي كانادا و امريكا شدن و ميدونم كه توي زندگيهاي شخصي شون اصلا آدمهاي موفقي نيستن و حتي زندگيهاشون به جدايي كشيده شده چون آدمهاي تك بعدي بودن و تمام هدفشون فقط درس خوندن بود ولي وقتي خودم رو با اونها مقايسه ميكنم كه خدا رو شكر توي زندگي خانوادگي هم موفق هستم ديگه حتي فكر اينكه توي رشته خودم كار نميكنم اصلا اذيتم نميكنه و به جاش به اين نتيجه ميرسم به دانش آموزان كلاسم بهترين راه رو ياد بدم تا در آينده انسانهاي خوبي باشن و نه فقط از نظر تحصيلات پيشرفت كنن . 

الان مطمئنم همه دوستان اينجا هم از هر لحاظ آدمهاي موفقي هستن چون تونستن يك بحران بزرگي رو توي زندگيهاشون مديريت كنن وگرنه خيلي از خانواده ها هستن كه به خاطر همين بچه دور از جون همه ما كارشون به جدايي كشيده ميشه .

با عرض پوزش از اينكه مثل خانم معلمها اين قدر موعظه كردم و حرف زدم . 😂😂😂😂

مرسی عزیزم بخدا اصلا دست خودم نیست یکسره خونه ام یک ثانیه این قضیه از ذهنم نمیره بیرون.میدونی اگر از ...

ثمين جون آخه اين چه حرفيه ميزني ، ميدونم خيلي سختي كشيدي ، شايد با خودت بگي من كه نتيجه گرفتم دلم خوشه كه دارم اين حرف رو بهت ميزنم ، ولي باور كن اينطور نيست خانمي ، تو رو خدا ديگه اين حرف جدايي رو به زبون نيار ، از تعريفهايي كه كردي همسرت هم عاشقته و خيلي دوست داره ، مگه زندگي فقط بچه هست عزيزم ، اولا كه هنوز اميد داري به موندن ني ني توي دلت و ثانيا هم ديگه همه چيز رو بايد بسپاري به خدا ، مطمئنم كه همه كارهاي خدا حكمتي داره كه ما بنده ها از دونستنش قاصريم . ان شا الله كه حكمت خدا با آرزوي دلت يكي باشه عزيز دلم .

منم رشته مهندسی خوندم دانشگاه سراسری .سه سال کار کردم توی رشته خودم بعد رفتم معلم هنرستان شدم.با حرفات موافقم اگر این تحصیلات را نداشتیم صد بار جا زده بودیم الانم خوشحالم معلمم چون می تونم با بچه های کلاسم روزهامو شاد و تازه کنم.

وای عشقم چطوری؟ چه قدر این چند روزه به فکرت بودم...... ایشالله که خوش خبری.....

سلام گلم خوبی فدات شم 

خبر خاصی ندارم فردا اگه خدا بخواد پانکچر دارم تعداد تخمکام خوبه ولی سایزشون کوچیکه 

دکترمم دکتر رضا نصر هستش

توکل بخدا 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا